Absolut billigste pris på produktet. Men firmaet bør øve sig mere i at overholde leveringsfrister, samt være betydelige mere præscis i det konkrete leveringstidspunkt. Ingen kan bruge en besked, der h... See more
Company replied
Company replied
Havde i første omgang bestilt en opvaskemaskine fra Bosch, men den kunne ikke leveres inden for den angivne leveringstid. Blev så tilbudt at ændre bestillingen til en magen model fra Siemens som blev... See more
Jeg har flere gange handlet hos Hvidevarebutikken.dk og hver gang har været fuldt tilfredsstillende. Har netop fået leveret en ny Bosch vaskemaskine. Maskinen ankom på den dag jeg havde val... See more
Modtaget ordren tilfredsstillende Havde dog bestilt; Ring 1/2 time før leveringstidspunkt Må afleveres / sættes af på adressen uden at der er nogen hjemme. Ingen opkald fra chauffør... See more
Din tilfredshed er vores succes. Med høj ekspertise og faglig grundighed samt den bedste kundeservice sikrer HvidevareButikken.dk's medarbejdere, dig en optimal oplevelse når du handler hvidevarer. Vores netbutik er under løbende kontrol, hvilket er din garanti for en seriøs og sikker handel på nettet. Hos HvidevareButikken.dk finder du udelukkende kvalitetsvarer fra kendte leverandører og vi giver dig 14 dages fuld returret på alle produkter i shoppen. Vores professionelle og venlige chauffører, leverer dagligt hårde hvidevarer i hele Danmark. Ønsker du dine nye hvidevarer installeret, klarer vi også det. Når produktet er installeret, klargjort og afprøvet, giver vi dig en grundig instruktion i brugen og vedligeholdelse, så du har glæde af produktet i mange år. De medarbejder du møder hos HvidevareButikken.dk, har hver især en årelang erfaring med salg af hårde hvidevarer og du kan trygt lade os vejlede og rådgive dig, inden du tager dit valg. Vi glæder os til at betjene dig.
Apollovej 76A, 6960, Hvide Sande
Vi har fået en god og effektiv behandling.
Vores vare blev leveret lige til døren på få dage- i en god solid transportindpakning.
Vi er godt tilfredse med handlen!
Gode varer til billige priser - og en rigtig butik man kan gå ind i hvis der er noget galt. Super god betjening.
Kjøp fra Norge via Internet - Alt perfekt. Levert til avtalt tid og sted...hva mer kan man forlange! Takk
Har købt en Bosch (MUM54230) køkkenmaskine.. Den har et flot design og er meget nem at bruge.. har ikke eneste øjeblik fortrudt, at jeg valgte den.. søgte den billigste PRIS på nettet og det gjorde jeg klogt i ialt 1.675kr. incl. fragt.. kan kun anbefales !
Vi købte vaskemaskine og tørretumbler fra hvidevarebutikken.dk. Da vi bestilte varerne i mandags ønskede vi levering og tillsutning idag, fredag den 13. maj. Kl. 10.00 ankom 2 flinke folk og efter godt 45 min. var begge produkter tillsuttet og testet.
Thomas hos hvidevarebutikken.dk har vejledt os til købet og vi er rigtig glade for vores nye hvidevarer og handler bestemt her igen.
Vi kan varmt anbefale hvidevarebutikken.dk.
Hilsen fra Helle
vi bestilte en vaskemaskine om fredagen, fik den leveret tirsdag
til den tid der var aftalt. Vi er meget tilfredse men den service
som videvarebutikke har leveret.
Alt klappede som det skulle og meget venlig og hjælpsom levering.
Da varen var ny, skulle jeg først ringe for at få varen oprettet på hjemmesiden. Den blev oprettet med det samme og kunne så bestilles. Alt forløb som det skulle.
Varen blev bestilt og bekræftigelse kom hurtigt - samt meddelelse om det ønskede leveringstidspunkt - super.
Det hele fungerede optimalt.
Der er ikke så meget at sige, det fungerede jo fint, og en flink vognmand.
Meget nemt, uproblematisk og billigt. Skulle bruge en opvaskemaskine inden weekenden. Bestilte og betalte den torsdag aften og afhentede den selv fredag formiddag i Helsingør. Meget nemt og smidigt
God varer, var som lovet.
Super levering
Alt fungerede: betaling, levering og min egen istallation af maskinen, som vasker superflot.
Chaufføren ringede som aftalt en halv time inden levering og kørte den store kasse helt til dørtrinnet. Det kan ikke blive bedre.