HvidevareButikken.dk

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Havde i første omgang bestilt en opvaskemaskine fra Bosch, men den kunne ikke leveres inden for den angivne leveringstid. Blev så tilbudt at ændre bestillingen til en magen model fra Siemens som blev... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange handlet hos Hvidevarebutikken.dk og hver gang har været fuldt tilfredsstillende. Har netop fået leveret en ny Bosch vaskemaskine. Maskinen ankom på den dag jeg havde val... See more

Rated 4 out of 5 stars

Modtaget ordren tilfredsstillende Havde dog bestilt; Ring 1/2 time før leveringstidspunkt Må afleveres / sættes af på adressen uden at der er nogen hjemme. Ingen opkald fra chauffør... See more

Company details

1. Appliance Store

Information provided by various external sources

Din tilfredshed er vores succes. Med høj ekspertise og faglig grundighed samt den bedste kundeservice sikrer HvidevareButikken.dk's medarbejdere, dig en optimal oplevelse når du handler hvidevarer. Vores netbutik er under løbende kontrol, hvilket er din garanti for en seriøs og sikker handel på nettet. Hos HvidevareButikken.dk finder du udelukkende kvalitetsvarer fra kendte leverandører og vi giver dig 14 dages fuld returret på alle produkter i shoppen. Vores professionelle og venlige chauffører, leverer dagligt hårde hvidevarer i hele Danmark. Ønsker du dine nye hvidevarer installeret, klarer vi også det. Når produktet er installeret, klargjort og afprøvet, giver vi dig en grundig instruktion i brugen og vedligeholdelse, så du har glæde af produktet i mange år. De medarbejder du møder hos HvidevareButikken.dk, har hver især en årelang erfaring med salg af hårde hvidevarer og du kan trygt lade os vejlede og rådgive dig, inden du tager dit valg. Vi glæder os til at betjene dig.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super profesionel og kanon venlig betjening

Du skal ikke tøve med at bestille hos HvidevareButikken. dk - udvalget er stort og priserne er for alle! 2 gange ringede jeg til deres kundeservice, og begge gange blev opkaldet besvaret hurtigt og MEGET hjælpsomt og venligt. Du bliver også jævnligt opdateret via email, om dit bestilte produkt. En helt igennem positiv oplevelse.. Jeg købte en AEG vaskemaskine, og den lever 100% op til informationerne og billede på Hvidevarebutikken.dk..

March 26, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Uflexiblet

Modtaget ordren tilfredsstillende
Havde dog bestilt;
Ring 1/2 time før leveringstidspunkt
Må afleveres / sættes af på adressen uden at der er nogen hjemme.

Ingen opkald fra chaufføren ?

Utilfredsstillende at varen kommer fra et centrallager i Brabrand
som ligger 500 m fra leveringssted= min adresse. Alligevel skal der betales kr. 199,00, som om varen blev afsendt fra Helsingør ?
Ligeså latterligt er det at hvis varen skal sendes retur er et til Helsingør.

Venligst Peter Løchte

Men dette afholder mig ikke fra at handle hos jer igen. Logistikken er blot virkelig tung ( men jeg kan se hvorfor )

March 20, 2011

Uproblematisk leverance

Opvaskemaskinen blev, bestilt, betalt og leveret uden bøvl af nogen art. Da jeg bor på 9. sal og ikke selv kan bære tunge ting, er det især leveringen der bekymrer mig ved netkøb. Her var der ingen problemer, maskinen kom helt op uden sure miner og anbragt hvor jeg gerne ville have det - med et smil!

March 19, 2011

køleskab

modtaget i orden og arbejder i skrivende stund ok. Der var ikke nogen dikkedarer så handelen gik ok

Alt som lovet!

Det er dejligt, når ens forventninger indfries, og mine har aldrig hørt til de mindste!
Miele w 3245 ankom som aftalt, blev installeret, jordforbundet og vasker og centrifugerer nu på højeste plan.
Hertil var HvidevareButikkens medarbejder yderst servicemindet, så ud fra nærværende handel kan jeg kun anbefale firmaet overfor fremtidige kunder.

Meget hurtig levering

Vores vaskemaskine gik i stykker og jeg bestilte derfor en ny hos jer, da i var billigst på den model jeg gerne ville have.
Og da man ikke kan undværre en vaskemaskine i mange dage, var vi rigtig glade for, at vi fik den leveret meget hurtigt.
Chaufføren var ovenikøbet så flink, at hjælpe mig op af trapperne ind til huset med vaskemaskinen.

Super

Vi har lige modtaget en tørretumler, og vi bestilte gennem et firma, som vi ikke kendte, men det har vi ikke fortrudt. Varen kom til døren på aftalte dato, så det er ikke sidste gang, at vi bruger jer.

March 14, 2011
Rated 2 out of 5 stars

Bondefangeri!

Jeg har brug for at et nyt komfur indenfor udgangen af næste uge og finder det jeg skal bruge - et Zanussi komfur zcc 6656 x. På siden oplyses "Denne vare er på lager. Forventet levering 3-4 hverdage". Det lyder jo godt, men for at være helt sikker vælger jeg alligevel at ringe til hvidevarebutikken.dk som forsikrer at det skam er på lager og kan leveres den følgende onsdag. Så jeg bestiller glad og modtager umiddelbart efter en ordrebekræftelse. Dette er d. 4/3. Jeg tror nu at alt er i orden. Men så går det galt! D. 7/3 modtager jeg en e-mail med teksten: "Der er desværre noget ekstra ventetid på dit nye komfur. Det kommer til os i slutningen af marts." Dette er 3 uger efter jeg er blevet lovet levering!!! Det kan jeg ikke bruge til noget og jeg skriver straks til hvidevarebutikken. De svarer først aftenen efter at jeg bare kan købe en dyrere model. Det er da ikke mig der har lavet en fejl! Nu står jeg med håret i postkassen og de tilbyder ikke engang at levere noget tilsvarende til samme pris. DET ER FOR RINGE!!! Jeg vil aldrig mere spilde min tid på at blive til grin i hvidevarebutikken. ØV!

March 9, 2011

Hej Nis

Du har helt ret - det forløb du beskriver er for ringe - og det er bestemt heller ikke et forløb, som kendetegner HvidevareButikken.dk. Situationen er at vores lagerstatus på de enkelte produkter automatisk opdateres fra vores leverandører. I dit tilfælde har vi desvære fået forkert besked fra Zanussi omkring leveringstiden. "Bondefangeri" er når man er ude på at snyde - og det kan jeg forsikre dig for, at dette ikke er tilfældet. Det eneste vi har fået ud at denne situation er en utilfreds kunde og en dårlig anmeldelse - og vi arbejder stenhårdt på at dette ikke sker igen.

Jeg beklager meget forløbet og kan ikke forstå, at du ikke er blevet tilbudt et andet rustfrit komfur til samme pris - det vil jeg hermed gøre og håber du vil kontakte mig på sj@hvidevarebutikken.dk, så vi kan gøre skaden god igen.

Medejer

God hjemmeside

Absolut billigste pris på produktet. Men firmaet bør øve sig mere i at overholde leveringsfrister, samt være betydelige mere præscis i det konkrete leveringstidspunkt. Ingen kan bruge en besked, der hedder mellem 8.00 og 18.00 til noget som helst. Det der spares på produktkøb bliver betalt mod at måtte tage fri fra arbejde en hel dag og så er intet sparet. Tværtimod.

March 8, 2011

Hej

Jeg er rigtig tilfred med, at du lige som mange af vores andre kunder, har konstateret at HvidevareButikken.dk var absolut billigt på netop den vaskemaskine du søgte.

Samtidig er jeg også rigtig ked, at vi på selve leveringsdagen måtte ringe dig op og rykke leveringen til den efterfølgende hverdag. Årsagen var at din vaskemaskine var kommet for sent frem til vores transitlager og således ikke kunne nå, at komme afsted rettidigt.

Jeg beklager og håber trods alt, at I bliver glade for maskinen. Som kompensation er der en gratis afkalker på vej til jer. Maskinen skal afkalkes 2-4 gange om året afhængig af brug - og i den afkalker i modtager er der til 4 gange afkalkning.

Medejer

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte Bosch opvaskemaskine og vaskemaskine. Begge med levering og tilslutning.
Leveringen blev forsinket, men jeg blev informeret med et telefonopkald herom.
Da leveringen skulle finde sted 2 dage senere fik jeg som aftalt et opkald 30 minutter før samt et opkald i forbindelse med den forsinkede levering, hvor jeg kunne vælge et nyt tidspunkt som passede mig.

Begge ankom som aftalt og vaskemaskine blev monteret. Opvaskemaskinen kunne ikke umiddelbart monteres på den ønskede plads, og jeg aftalte med montøren at det ville jeg ordne selv.

Jeg kontaktede derefter Hvidevarebutikken, og jeg fik krediteret 300kr for den manglende installation. Pengene gik ind på min konto ganske få dage efter.

En rigtig god behandling hele forløbet igennem både fra hvidevarebutikken samt deres montør.
Vil absolut ikke have nogen problemer med at anbefale dem til andre, og skal jeg bruge andre hvidevarer i fremtiden, vil jeg helt klart kigge her først.

Jeg har ikke nærstuderet priser på nettet, men syntes også priserne var ganske fine (produkter i den billige ende), og kiggede derfor ikke efter andetsteds inden bestilling.

March 1, 2011

Venlig og ærlig service

Har lige fået installeret en ny Siemens opvaskemaskine på 3. sal. Den gamle blev afhentet og den nye installeret og testet. Er særedeles tilfreds med gennemskueligheden i priserne for tillægsydelser (montering osv...), levering til tiden samt installatørens kundeservice. Rart indenfor en ofte broget branche!

February 3, 2011

Top god

Jeg bestilte et Electrolux fryseskab lige før jul. Prisen var meget konkurrencedygtig. Via mails fik jeg lovet, at fryseren ville være fremme den 23.12., hvilket kun var 2 dage efter bestilling. Alt gik som aftalt. Hvis det er butikkens standard, kan den kun anbefales.

January 1, 2011

Fremragende service og levering

Jeg bestilte et köleskab og fik det leveret ind i entreen, alt som aftalt og inden for det oplyste tidsrum. Vognmanden var venlig og hjälpsom. Jeg fik kort efter min bestilling og aftalt leveringsdag brug for at ändre leveringsdagen og det blev imödekommet venligt, imödekommende og effektivt. Pengene blev först trukket på min konto 2 dage efter leveringen.
Jeg kan varmt anbefale Hvidevarebutikken.
Henning Duus
Ballerup

December 25, 2010

suveræn service

jeg har handlet med Hvidevarebutikk en 2 gange og de er super gode, søde og med en service som man ofte ikke finder i almindelige butikker. Kan kun anbefales og det gør jeg til alle jeg kender
Marianne Lund

August 4, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Levering og tilslutning perfekt.

Vaskemasking og tørretumbler til mit udhus. Opsat og tilsluttet på aftalt dag. Alt fungere fra starten og jeg var ikke engang hjemme til at tage i mod, men det var ikke noget problem.
Kan absolut anbefales - let som en sommervind.

July 6, 2010

Mangelfuld installation

Købt en opvaskemaskine inkl. installation.
Kontakten med firmaet og leveranceaftalens overholdelse var helt ok.
Ved installationen blev der ikke opsat fugtbeskyttelse af bordplade, selvom det fremgik af installationsvejledningen for maskinen.
Dette blev korrigeret ved efterfølgende besøg.

July 3, 2010

Hej Per

Tak for din anmeldelse og din bestilling af opvaskemaskine.

Dejligt at hører, at din nye opvaskemaskine blev leveret og tilsluttet til aftalt tid.

Naturligvis skal der monteres en dampspærre, i forbindelse med tilslutningen af din nye opvaskemaskine og jeg kan forstå, at dette også er foretaget efter kontakt til vores kundeservice.

Jeg har talt med den pågældende montør - og forventer ikke, at en sådan forglemmelse kommer ikke til at ske igen.

medejer

Take a closer look