Stor ros, og mange tak for din måde at være på Susanne Søgård, da vi i mandags kom med vores 15 år gamle westie, som ikke skulle med os hjem, du gjorde det så værdigt, fortalte stille og roligt, som d... See more
See what reviewers are saying
En dyrlæge ud over det sædvanlige Susanne Søgaard er en yderst kompetent og engageret dyrlæge, som samtidig udviser en helt særlig empati og omsorg – ikke kun for dyrene, men også for deres... See more
Prisjustering øget med +50 % for tandrensning med ultralyd/narkose over de seneste 16 måneder for lille hund på 4 kg. Prisen var i 2.kvartal 2024 i alt 2.000 kr og i 3.kvartal 2025 er den i alt li... See more
Jeg kan godt lide, at Hvidsten Dyrehospital er en (fysisk) lille klinik, hvor der udover høj faglig ekspertise er en varm og omsorgsfuld atmosfære. Man kan mærke på både dyrlæger, vet sygeplejersker o... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vores dyrlæger har stor erfaring med medicinsk og kirurgisk behandling af hund, kat og mindre husdyr. Vi har også udkørende praksis til produktions- og hobbydyr - heste inklusive.
Mariagervej 455A, 8981, Spentrup, Denmark
- www.hvidstendyrehospital.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Professionel og behagelig oplevelse
Jeg har været på klinikken for vaccination af min 15 måneder gamle hund. Hunden blev grundigt undersøgt af Nina. Det var en meget professionel og behagelig oplevelse. Jeg var glad og meget tryg da jeg forlod klinikken. Kan absolut anbefales.
Kloklip af hund, rigtig god oplevelse
Vores hund er tilknyttet Hvidsten dyreklinik. Den er aktuelt i et træningsforløb hos Susanne, for at få klippet kløerne. Den slipper nu for at komme i let narkose, som den kom hos tidligere dyrlæge. . Vi er utroligt glade for at Anton ikke skal i narkose. Susanne klarer det til ug kryds og bolle, med at klippe bare lidt af gangen. Vores hund accepterer det og er glad, når han kommer ud.
HOLD JER VÆK..
HOLD JER VÆK..
Vores ene hund blev diagnosticeret med astma tilbage i september 2021 og vi fik at vide, at man ikke kunne behandle det. Så i juni 2022 får han en hjerneblødning, hvor en anden dyrlæge tilser ham. Han fortæller at det ALDRIG har været astma, men at hans ene hjerteklap ikke fungere som den skal, så han har vand i lungerne. Og han fortalte at hvis han havde fået vanddrivende, den gang vi først havde ham inde og blive kigget på, så havde han med stor sandsynlighed ikke haft den hjerneblødning.
Så har/havde vi os en tæve. Der vi fik hende stod der i hendes sundhedsbog at hun havde mislyd på hjertet. Vi vælger så at få et sundhedstjek på hende tilbage i september 2022, da vi vil være sikker på, at hun havde det godt! Samme dyrlæge som sagde vores han hund havde astma, undersøgte vores tæve. Hun sagde ALT var fint og der ikke var mislyd på hjertet mere. Hun sagde vi ikke behøvede at skrive nået i sundhedsbogen, da alt så fint ud. Så vi tog hjem i god tro, om vores lille pus var sund og rask. Så af personlige årsager, var vi nød til at sælge hende. Vi fortalte ny ejer, at der hun var hvalp, var der mislyd - men nu, var alt fint (hun er næsten 3 år).
Ny ejer tager så hende til sundhedtjek og får at vide, at hun er nød til at få scannet hende - HURTIGT, da der er meget kraftig mislyd på hjertet. Ny ejer, tager hende så til scanning på et Odense dyrehospital. Det viser sig, at hun er født med en hjertefejl (persist ductus arteriosus). Det resulterede så i at hun skulle aflives SOM 3 ÅRIG!! Da der skulle have være gjord noget, noget før. Hun har så snakket med Hvidsten dyrehospital - og I deres journal står der, fra den gang vi var til sundhedstjek med hende, at der er mislyd på hjertet. Det er vi ALDRIG blevet informeret om og det er tidligere ejer heller ikke, der de havde hende henne og blive vaccineret.
ALDRIG VÆLG DEM..
det er en ren pengemaskine.
Nu har de næsten slået 2 af vores små hunde ihjel! Tilgiver dem aldrig..
Super tilfreds gennem mange år.
Vi har brugt Hvidsten dyrlægerne igennem mange år.. Først med flere katte og de seneste 15 år med vores hund Tasja.. Vi har altid oplevet dygtig og kompetent behandling. Priserne er i den billige ende, og vi har ikke oplevet urimelige regninger eller gebyrer.
Vi har altid fået god vejledning - og føler at vores hund er i gode hænder i Hvidsten. Sidste konsultation var den 16. dec. hvor vi havde spørgsmål ang vores senior hund.
Receptgebyr på 200 kr
Receptgebyr på 200 kr. på grund af udskrivelse af recept helt fair at lave gebyr for at dække udgiften for udskrivelsen men slet ikke fair i disse tider at tjene på det og når vi i 6 år ALDIRG har fået et gebyr før! skal siges jeg tog snakken med chefen og hun sagde ordret da jeg spurgte om det var noget de tjente på. “Ja hvorfor skulle vi ikke det” helt utroligt at sige sådan da det også er ulovligt at tjene på et gebyr. Vi har valgt at finde andre som ikke kun tænker på sig selv i disse tider
De leverede mit stakkels marsvin…
De leverede mit stakkels marsvin tilbage, i en så kritisk tilstand, at han næsten ikke trak vejret længere.
Jeg så først hvordan det stod til, da vi var hjemme igen, fra dyrlægen.
Hende jeg havde snakket med sagde, at nu kunne jeg godt hente ham igen, han havde det okay? Og de havde givet ham nogle forskellige ting, noget væske under huden og antibiotika og noget til at sætte maven igang med, tænkte faktisk at det var meget medicin, til et i forvejen svækket marsvin. Han døde da også et par timer efter vi var kommet hjem.
De var lige lukket da jeg var kommet hjem og og kunne ikke gøre så meget. ?!
Hvorfor vælger man at aflevere et dyr tilbage i sådan en tilstand?!? Jeg er vred og fortvivlet og ked af det! Så skulle vi jo have snakket om, hvorvidt han skulle have været herfra el. Ej. Altså have aflivet ham!
Det bliver ikke Hvidsten dyrehospital, jeg tager til en anden gang. Det er 100% sikkert!
Vi har haft vores rottweiler i et langt…
Vi har haft vores rottweiler i et langt forløb med ørerne og Bella elsker at komme der. Allerede inden vi rammer parkeringspladsen står hun og hopper bag i bilen, hun vil ind til de dyrlæger.
Så der kommer vi fremover!
Specielt har Nina og en anden
Kvindelig dyrlæge været både sød, kompetent og professionel - Tak!
Nina fantastisk dyrlæge
Har brugt Nina i mange år den mest fantastisk dyrlæge yders professionel meget menneskelig og sætter dyret først og udsætter det ikke for unødigt behandling som jeg værdsætter meget
God oplevelse.
Vi havde taget den svære beslutning at vores store dreng dobberman/rottweiler skulle afsted til hundehimlen. Han har desværre alle dage være panisk angst for dyrlæge og dyrehospitaler, hvilket de altid har taget i stiv arm trods hans størrelse. Altid sød og professionel behandling og vi har følt os i trygge rammer. Denne sidste tur for bassen besluttede vi skulle foregå hjemme hos os selv. Dyrlægen kom og fra første øjeblik rar, behagelig og havde bare styr på det hele. Selv bassen faldt for ham og han formåede at gøre denne triste beslutning til en god oplevelse. Tak til jer på hvidsten dyrehospital. Vi er så glade for jer.
Ikke et sted jeg vil bruge
Ikke et sted jeg vil bruge. Jeg er ny tilflytter og fik denne dyrlæge anbefalet. 1 md efter flytningen kommer min hund akut til skade ved et overfald fra anden hund. De kunne ikke tage en akut skade, så skulle jeg bestille tid typisk en uge før jeg skulle bruge dyrlæge, nu er det bare sjældent at man ved at man skal bruge en akut dyrlæge en uge før en skade sker eller hunden bliver syg og har aldrig i mit liv oplevet den form for forretning.. Der måtte jeg kører 60 km ned til min gamle dyrlæge som gav den bedste service og fik behandlet hunden med det samme. Den var skadet for 21.000 kr, som de gik glip af, men det må de jo selv om. I dag skulle min anden allergi hund have en sprøjte mod allergi som han skal have hver 6 uge, prisen er dobbelt så dyr som Århus og meget næsvis dyrlæge. Det er ikke et sted jeg ønsker at komme igen. Så kører vi hellere 60 km ned til den gamle dyrlæge hvor de kan behandle akutte og syge dyr med en god service. Tror ikke de ønsker kunder i butikken, det virkede ikke sådan. Så min gamle dyrlæge får mine 3 husdyr tilbage igen. Vi var meget velkommen som de sagde I dag da jeg henvendte mig efter denne oplevelse ved Hvidsten Dyrehospital.
Vi knus elsker vores dyrelægehus..
Vi knus elsker vores dyrelægehus... Bedste behandling og kompetance i et. Vil ikke bruge andet.
Simba
Tak til Nina .simba har fået fantastisk behandling ved jer.hvad her vi elsker ejes kun til låns-i uvis tid-det er naturens orden og vil vi være fri for savn og sorg-da må du intet elske nu på jorden
Nu har jeg haft hvidsten dyrehospital i…
Nu har jeg haft hvidsten dyrehospital i rigtig mange år til min Labrador Bailey, som nu er 11 år. Han har i den tid haft 2 blodøre, hvor det begge gange er endt med operation til den nette sum af, første gang 2800kr og anden gang 3400kr (pga stigning).
Jeg spurgte begge gange indtil muligheden for at dræne, istedet for at operere. Først får jeg at vide det er for lille til at dræne, og næste gang er det for stort, så ja det ender med den dyre løsning begge gange.
Bailey får så endnu et blodøre for ikke længe siden, hvor jeg vælger at rådføre mig med dyrlægen i Bjerringbro, og hun siger så at hun ikke har opereret et blodøre, siden før 2004, og med en succesrate på 84%.
Så jeg tænker at hun skal da have chancen for at vise om det kan lade sig gøre med Bailey.
Jeg kommer derud en dag, hvor han får en sprøjte binyrebarkhormon, og dagen efter dræner hun det uden bedøvelse, som han tager i stiv arm/pote.
Det er nu 14 dage siden, og der har ingen komplikationer været, og så til en 1/3 af Hvidstens pris. Så jeg kan kun råde folk til at undersøge hos andre læger, da jeg føler hvidsten kun tænker på at tjene penge, og ikke tænker på dyrets ve og vel, da det altid tager hårdt på et dyr at komme i narkose.
Bare en oplysning herfra, tænk jer om og tænk på jeres dyr, for de gør ikke!!!
ARGH 😡
(Hvidsten Dyrehospitalet har rettet fejlen....fandt jeg ud af da min mand kom hjem, og jeg kunne ringe til Dansk Hunderegister fra hans mobil)
Jeg kommer med 4 Shih Tzu hvalpe på 8 uger, som skal sundhedstjekkes, vaccineres, have ormekur og chippes/registreres i Dansk Hunderegister, og dette til den nette sum af 3500 kr.
I dag 15/8-2019 modtager jeg så info fra Dansk Hunderegister på at 4 hunde er registreret i mit navn, og jeg kigger, selv om jeg ved, at det jo er korrekt.... MEN, hvad ser jeg.....mine 4 hvalpe er IKKE registreret med FARVE, selv om Hvidsten Dyrehospital insisterende bad om det på deres EGEN interne papir, som de bad mig udfylde.
Jeg kunne forstå og “acceptere”, hvis man havde glemt/overset én hvalp.....men alle !?. Nej det er i mine øjne DYBT UPROFESSIONELT og UENGAGERET ikke at registrere hvalpene fyldestgørende. Og prisen havde i sjovt nok ikke glemt noget ved.
Shih Tzu er en populær race at stjæle, og nogle af de ting man genkender dem på, er NETOP farve, fordi stjålet hunde, ofte får fjernet chip !.
Jeg behøver vel ikke understrege at jeg lige finder et andet sted at få min Holly sterilisere og renset tænder