Hvidtogfrit Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kundeservicen er virkelig i top i Sønderborg! Peter formår virkelig at forstå kundens behov og sætte sig ind i DERES behov! Og for solgt det helt rigtige produkt til den rigtige pris! Uanset om... See more

Rated 5 out of 5 stars

Absolut 5 stjernet service hos Hvidt og Frit i Sønderborg! Jeg havde bestilt et singer strygejern online hos hvidt og frit, da den jeg havde fået fra en anden forhandler var defekt og de ikke kunne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hvidt og Frit - Nyborg Endnu engang super service. Vaskemaskine gik i stykker i weekenden. Tekniker på besøg tirsdag formiddag (den fik dødsdommen) Butikken kommer med forslag til ny maskine... See more

Rated 5 out of 5 stars

Varmeste anbefalinger. Stor ros herfra til Hvidt og frit i Sønderborg. Professionel vejledning og service fra Peter i forbindelse med køb af hvidevarer til køkken i sommerhus. Langt bedre produkter o... See more

Company details

1. Appliance Store

Written by the company

Hvidt og Frit blev stiftet i 2005 og er ejet af vores forhandlere. Vi er en frivillig indkøbskæde, der består af selvstændige og lokalt forankrede forhandlere fordelt over hele Danmark. For vores kunder betyder det, at Hvidt og Frit er landsdækkende, at de, uanset om de befinder sig i Nordjylland, på Fyn, i Roskilde, i Nexø eller endda i Nuuk, kan få den bedste rådgivning inden for hårde hvidevarer, som branchen kan tilbyde. Hvidt og Frit er ikke en del af en kapitalkæde. Filosofien bag kæden er, at vi skal værne om den lokale forhandler og især den gode service, der har kundens behov i fokus. I 2019 indgik Hvidt og Frit et indkøbssamarbejde med svenske Elon Group, der giver fordelagtige indkøbsmuligheder, og som i sidste ende gavner Hvidt og Frits kunder. Elon Group er Sveriges førende forhandler af produkter til hjemmet, og udgør sammen med islandske Heimilistæki, norske Euronics, finske Veikon Kone og Hvidt og Frit, Nordens største indkøbssammenslutning og butiksnetværk med 470 butikker. Hvidt og Frit Kædekontoret holder til i Ballerup, hvor vi har kontor i WTC-centeret.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god oplevelse

Super god oplevelse i forbindelse med defekt fryser. Vi fik en service som jeg ikke har oplevet før. Samtidig fik vi en god rådgivning omkring brug af ny vaskemaskine. Kan kun anbefale dem til andre. Butikken i Hjørring. 👍👍

January 26, 2023

Reply from Hvidtogfrit

Hej Torben. Mange tak for den fine anmeldelse af Hvidt og Frit!
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse og fået god rådgivning i butikken i Hjørring.
Vi håber, at du vil handle med os i fremtiden.
Rigtig god dag,
Mvh. Katrine, Marketingafdelingen.

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte hårde hvidevarer til køkken og…

Bestilte hårde hvidevarer til køkken og bryggers.
Super god sparring med butikken, sørgede for varerne kom hjem og opbevarede dem for os indtil vi skulle bruge dem.
Problemer med emhætte som hurtigt blev løst

May 31, 2022

Reply from Hvidtogfrit

Hej Vini. Mange tak for den fine anmeldelse af Hvidt og Frit! Vi er meget glade for at høre, at du oplevede en god sparring og service i butikken. Vi håber, at du vil handle med os i fremtiden. Rigtig god dag, Mvh. Katrine, Marketingafdelingen.

Hvidt og Frit Vesthimmerland

Ikke nok med vi fik en rigtig god vejledning, så fik vi også en rigtig god pris.

Også ham der kom og satte opvaskemaskinen til gjorde det rigtigt godt.

Så de er vores nye leverandør af hvidevarer.

November 19, 2022

Hej Thomas.
Mange tak for din fine anmeldelse af Hvidt og Frit Vesthimmerland! Det glæder os meget, at du er tilfreds med den service du har fået. Vi håber, at du vil handle med os i fremtiden.
Rigtig god dag,
Mvh. Katrine, Marketingafdelingen.

Hold jer fra Hvidt og Frit i Hjørring

Vi købte en støvsuger i Hvidt og Frit i Hjørring.

Efter noget tid blev tænd/sluk knappen defekt, og vi kontaktede derfor Hvidt og Frit for at reklamere.

Vi fik at vide, at støvsugeren skulle sendes ind til reparation, hvilket var ok.

Da vi kom for at aflevere den fik vi udleveret en støvsuger til låns. Gammel, men ok, og det var fint. Vi fik at vide, at der ville gå en uges tid før den var repareret.

Efter 3 uger har vi intet hørt fra butikken, og vi skriver derfor for at høre hvad status er på reparationen. Vi får nu at vide, at producenten har bestemt at støvsugeren skal ombyttes, og at de venter på en kreditnota fra producenten - men at vi bare kan komme ind og få en ny.

Da vi kommer ind for at få en ny får vi at vide, at vi frit kan vælge en anden model hvis vi ønsker, da producenten har krediteret den. Vi vælger en anden model, som de lige skal have hjem.

Den model vi vælger er lidt billigere end den første, og vi spørger derfor om vi kan få lov at få et tilbehørssæt med i prisen. Vi får svaret, at 'det må vi lige se på'.

Da vi kommer for at afhente den nye støvsuger ligger den klar med et tilbehørssæt. Vi returnerer lånestøvsugeren.

Dagen efter kommer der på mail en faktura for tilbehørssættet på 250 kr.

Vi ringer uforstående til butikken og spørger, om der er sket en fejl. Det er der ikke. Vi påtaler så prisen - det er set til 109 kr på nettet - men det kan de ikke matche. Så kan vi bare komme ind med det igen hvis ikke vi vil betale.

Næste dag returnerer vi sættet. Det første vi bliver mødt med da vi træder ind i butikken er en kommentar fra ekspedienten om 'hvad f***** vi har gjort ved den lånestøvsuger så beskidt som den var'.

Dernæst får vi en hentydning til, at det da godt nok var heldigt for os at producenten gad at kreditere vores støvsuger.

Vi beder om en kvittering for returnering af tilbehørssættet, hvorefter ekspedienten blot griner flabet og siger, at det kan vi da så få på mail.

Aldrig har vi oplevet så dårlig og flabet service. Det er helt surrealistisk at skrive denne anmeldelse, der bare virker så absurd. Der var en rigtig fin tone da vi kom for at købe, men da problemerne så opstod, så var der ingen hjælp at hente.

April 29, 2022

Hej KB.

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.
Vi beklager den miskommunikation, der har været, som har ført til pågældende dårlige oplevelse i forbindelse med køb og lån af støvsuger. Det er bestemt altid hensigten, at sende glade og tilfredse kunder ud ad døren både før og efter køb.

Du er velkommen til at kontakte Hvidt & Frit i Hjørring, som gerne vil tage hånd om den konkrete sag.

Rigtig god dag.

Tine,
Hvidt og Frit marketingafdeling

Hvidt og frit Nyborg ved Jan

Endnu en god oplevelse hos Jan i Nyborg. Har handlet alle mine hvidevarer hos Jan de sidste 20 år. Kan klart anbefales.

March 8, 2022

Hej Mads

Tak for din fine anmeldelse af Hvidt og Frit Nyborg!
Det glæder os meget, at du er tilfreds med den service og oplevelse, du har fået gennem mange år hos en af vores forhandlere. Vi håber, at du vil handle med os i fremtiden.

Rigtig god dag
Line, Marketingafdelingen

Ekstrem dårlig service i Hjørring

Ekstrem dårlig service i Hvidt og frit i Hjørring. Vi havde købt en tørretumbler med garanti. Lige pludselig kunne lågen ikke lukke og derfor gik vi ind med den. Vi viste kvitteringen og fortalte om garantien, og derefter ønskede ny. Intet problem svarende de, og de bestilte en ny med det samme. Efter over 1 uge kunne vi endelig hentet lågen, men skulle betale 70kr for delen til lågen. Vi var selvfølgelig uforstående, men betalte det lille beløb og spurgte om garantien ikke dækkede det, da der måtte have været en fejl i materialerne i lågen. Vi fik bare afvide at nej det kunne vi da ikke, da vi selv måtte have knækket en del i lågen, så hvem skulle han melde det til.
Synes det er ekstrem dårlig service, og vi vil ihverfald ikke anbefale at købe noget derinde og gør det heller aldrig selv igen.

January 13, 2022

Hvidt og frit Nyborg

Hvidt og frit Nyborg.
Vi købt hårdehvidevarer til hele vores køkken, det de havde på lager satte de til side til os og resten blev hurtigt bestilt, vi fik leveret i flere omgange, da vi skulle have sat emhætte og motor op inden resten blev lavet færdigt. Alt er blevet leveret til aftalte tid og vi har fået en super service både i butikken og af deres fragtmænd.

December 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hvidt og frit Hjørring får min…

Hvidt og frit Hjørring får min anbefaling. De valgte at bytte et støvsugerrør, til en et år gammel miele Blizzard CX1 støvsuger med det samme, trods støvsugeren var købt ved Skousen i Hjørring.

Skousen Hjørring ville derimod have støvsuger røret ind først, og så skulle det sendes til Miele, da de sagde det ikke er en del som er dækket af garantien (kun de første 6 måneder).

Så Hvidt og frit Hjørring, tusind tak for en kanon service, udover det forventelige, vi kommer helt sikkert og får et tilbud på hvidevarer til vores nye hus vi er igang med at bygge❤️

April 24, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Køb af Fryseskab

Bestilte et fryseskab og fik en god service samt en fornuftig pris. Jeg kan anbefale hvidt og Frit i Hjørring og vil bruge dem en anden gang.

November 20, 2020

HVIDT OG FRIT NYBORG,DÅRLIG SERVICE

HVIDT OG FRIT NYBORG
Var i butik viste ekspedienten en badevægt,på min tlf.jeg gerne ville købe, spurgte om han havde sådan en hjemme,han svarede, at det havde han ikke ,men kunne nemt skafe mig en,det var overhovedet ikke noget problem! Jeg var i butikken mandag ,han lover mig, at jeg kunne hente den onsdag eller torsdag,samme uge, han vil give mig besked, jeg hørte ingen ting, jeg ringer, spørger hvor min bestilte varer bliver af ,han svarede mig,at deres leveringer af varer var forsinket????, jeg venter at de vil ringe mig op igen? hvornår jeg kan forvente, at få min bestilte varer.Der er nu gået en uge merer, jeg ringer igen og spørger hvor min varer bliver af, her får jeg svaret, jeg vil undersøge det straks,og du vil så få besked,vi har klart en aftale. Har intet hørt i nu.to dage efter.
Der er nu gået fjorten dage!!!
ABSOLUT USERIØS KUNDESERVICE!!
DERFOR VIL VIL JEG ADVARER ANDRE OM AT HANDLE I DENNE BUTIK, DA DE IKKE KAN OVERHOLDE DERES AFTALER.
Jeg har nu købt min varer i en anden butik ,hvor service var helt i top.

November 6, 2020

Stor anbefaling.

Er tilflytter til Aars, og har derfor været i Hvidtogfrit Vesthimmerland for at kigge ny kogeplade, støvsuger, ovn og fryser.

Simpelthen så god og kompetent service, godt humør og ikke mindst gode priser.

August 24, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Tak og fem glade stjerner…

Har i dag fået leveret køleskab fra Hjørringafdelingen. Meget behagelig handel med Jens Andersen og punktlig og instruktiv aflevering ved Bo. Jeg siger tak og sender fem glade stjerner.

July 14, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været på besøg i Hjørring afd.

Jeg har været på besøg i Hjørring afd., da jeg ønskede et tilbud på nye hårdehvide varer til mit nye køkken.
Jeg fortæller hvad jeg ønsker, og hvilket prisleje, da jeg så efter at have fået en meget lang fortælling om en opvaskemaskine til over 8000 kr, igen siger at vi slet ikke er i det prisleje, kommer en ny sælger til og viser nogle elementer frem og fortæller om nogle elementer han ikke har - han ender med at få navn, e-mail og telefonnummer, og vil lave et tilbud til os, det spørger vi om vi kan få inden for 10 dage, da vores køkkenmand skal have besked.
Vi har i dag efter 14 dage stadig intet hørt, og har nu købt vores hårdehvide varer et andet sted! Tænker firmaet må tjene mange penge, hvis de har råd til at vinke farvel til 30.000!
Jeg vil aldrig anbefale det forfærdelige firma og betjening til nogen.

July 1, 2020

Hvidt og Frit Nyborg: super service

super service, skulle købe køle/fryseskab enten lokalt eller køre udenbys, jeg kørte lokalt først, de både kunne være med på pris og en dejlig fornemmelse af at man var velkommen i butikken "service og humøret i top så far tog pengene op"

January 2, 2020

Take a closer look