See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Buiten dat deze mensen precies uitzoeken wat jij wilt ! Wordt er keihard gewerkt om jou alles uit handen te nemen. Wij hebben dankzij IBA Coaching ons droomhuis gekocht in Spanje ! En we he... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn net terug vanuit Spanje. Marijn en Chantal hebben ons prima geadviseerd en begeleid! We waren er maar 2 dagen dus we gingen gelijk op pad. Naast de bezichtigingen, ook omgeving gezien en le... See more

Rated 5 out of 5 stars

Marijn & Chantalle hebben ons heel goed begeleid voor en tijdens de zoektocht bij het vinden van ons droom appartement in spanje. Zonder hen hadden we deze grote stap nooit durven nemen

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben iba coaching ingeschakeld ivm onze zoektocht naar een vakantiewoning in Spanje. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed gelui... See more

Company details

1. Property Investment

Written by the company

𝐃𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 – 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫? Wij, Chantalle en Marijn, begeleiden mensen van A tot Z bij het kopen van een woning in Spanje. Geen vage beloftes, geen mooie praatjes, maar gewoon: duidelijk, persoonlijk en compleet geregeld. Van het vrijmaken van overwaarde in Nederland tot de sleuteloverdracht in Spanje, en zelfs daarna: ✔ We doen marktonderzoek, helpen keuzes maken (ook als dat betekent: “niet kopen”) ✔ We regelen een 3-daagse bezichtigingsreis (inclusief regioverkenning) ✔ We ondersteunen bij volmacht, notaris, vergunningen, verhuur en beheer ✔ En we geven aankoopgarantie, want we staan achter ons advies 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐢𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐧? 𝐎𝐦𝐝𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭. Sinds 2014 zijn we actief in vastgoed: • Aangekocht in 4 landen • Zowel lange als korte termijn verhuur • Ervaring met verbouwen, transformeren én nieuwbouw • Zijn geëmigreerd naar Spanje Inmiddels helpen we anderen om ook slim, veilig en ontspannen die stap te zetten. Dus: wil je niet alleen een huis kopen, maar écht een goede beslissing nemen voor nu én later? Plan een oriënterend gesprek en ontdek welke mogelijkheden Spanje jou te bieden heeft!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Om direct met de deur in huis te…

Om direct met de deur in huis te vallen. Ik ben nieuw in Nederland. Voordat ik hier kwam zocht/ zoek ik guidance.Then I met you guys on YouTube. Dat boek hb ik direct gekocht. This hit me. Voor 1€ kan je je leven veranderen. I Believe I Achieve I succeed. Thank you IBA ♥️

October 14, 2023

Reply from IBA Coaching

Bedankt Oliver. Top om te horen dat we jou op deze manier kunnen helpen! Welkom in Nederland.

Fijne coach, goede cursus

Rick is een fijne coach/ trainer die zaken in duidelijke en begrijpelijke taal kan uitleggen. Rick neemt uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden en is erg toegankelijk. De training is erg uitgebreid en bevat alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Hierdoor heb ik mijn eerste stappen op de vastgoedmarkt in de UK durven te zetten. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet de cursus te gaan doen, een goede investering in mezelf en mijn toekomst!

October 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Je komt in contact met gelijkgezinde…

Je komt in contact met gelijkgezinde mensen die allemaal de neus dezelfde kant op hebben staan. Geweldige informatie, niet alleen hoe je huizen kunt vinden maar ook belasting technische aspecten. Gewoon weg een geweldige middag/ avond gehad

August 19, 2023

Voldoende

Veel geleerd van de cursus. Het is informatie die je niet eenvoudig kan verkrijgen, dus voor de aankoopprijs een flinke verzachting. Op de meeting met een aantal medecursisten gepraat en van hen wat geleerd. Ook Chantalle gaf haar kennis en kunde.

August 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Het boek is geen aanrader

Het boek is geen aanrader als je al in vastgoed zit. De email funnel die volgt is met flinke energie en overtuiging om je de cursus te laten kopen. Wil je in vastgoed? Dat is complex en ga echt op zoek naar meerdere professionals die je ondersteunen en leer zelf wat nodig is. PS alleen tevreden cursisten en klanten die reviews achterlaten? Fijn dat jullie vrijheid hebben gecreëerd dankzij vastgoed, alle goeds.

August 28, 2023

Reply from IBA Coaching

Bedankt voor je bericht Bianca. Het boek is inderdaad niet voor diegene die al kennis hebben maar om mensen laten inzien dat vastgoed voor iedereen mogelijk is. In de cursus en ons Coaching Traject ondersteunen we zowel beginnende als ervaren investeerders en delen we ons netwerk met overige professionals die je nodig gaat hebben. Het lijkt inderdaad complex maar wanneer je de juiste kennis hebt zal je inzien dat dit wel meevalt. Dat is tenminste wat wijzelf en een groot deel van onze cursisten ervaren. Wij wensen je succes verder in de toekomst.

Iba is een aanrader

Iba is heel erg behulpzaam en legt goed de basis uit. Ook als je vragen hebt kan je die in de community zetten en krijg je snel een antwoord.

July 9, 2023

Event was Top

ik heb een hele fijne en leerzame middag/ avond gehad.
waarin ik geleerd, genoten heb van het samenzijn en kennis maken met de andere aanwezige Achievers!
het was heel goed georganiseerd, met Dank aan:
alle medewerkers en aan Marijn & Chantalle

July 2, 2023
Rated 4 out of 5 stars

De snelle wereld van het vastgoed

Leuk en leerzaam boek. Plus natuurlijk leuke mensen, die Chantalle En Marijn🌞
Super symbolisch goedkoop boek, met heel veel wijsheden, en een schat aan de ervaringsdeskundigheid van Chantalle En Marijn. Dankjulliewel! Één ding ook wel... Mocht je er uiteindelijk ook daadwerkelijk aan mee aan de slag gaan, besef dan wel, dat je er mentaal en fysiek, hard in zal moeten investeren. B.V zorgen dat de panden na aankoop, mogelijk zo fatsoenlijk mogelijk worden gerenoveerd/verbouwd. Plus het zorgdragen, dat iedere maand de huur weer netjes wordt betaald. Daarom adviseer ik ook... Mocht je uiteindelijk, daadwerkelijk ook echt in onroerend vastgoed, zonder eigen vermogen, gaan investeren, zorg dan wel eerst van tevoren, dat je lid wordt van een incassobureau. Zo weet je dan ook zeker, dat je een gezonde schuld bij de bank hebt... Dat de huurders je lening afbetalen💸🌞

July 3, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Denk er 3x over

Aardige mensen, maar denk goed na of je het echt wilt anders ben je het geld kwijt.
Aangezien je niks terug krijgt als je wilt stoppen. Het is levenslang die cursus maar als je er toch niks mee doet is het een hoop geld bijna 3.000 euro weg.
Ik vind ik dat ze er mooi naar toe praten en opties aanbieden die juist voor mij niet haalbaar of handig waren. Terwijl ze van de situatie wisten.

Veder goed geregeld maar denk er goed over na!

April 15, 2023

Reply from IBA Coaching

Wat jammer om te horen Adraan. Wij geloven juist dat het voor iedereen mogelijk is, ongeacht jouw situatie. Alleen is de reis er naartoe voor iedereen anders. Waarom stuur je ons niet een email zodat we mee kunnen kijken naar jouw persoonlijke situatie. Ik kan me namelijk niet herinneren dat we ergens een bericht of vraag van jou voorbij hebben zien komen. De cursus behandelt namelijk erg veel maar lang niet alle keuzes die er zijn. Ik zie je bericht graag voorbij komen.

Hola Chantelle en Marijn,

Hi Chantelle en Marijn,
Wij vonden het een hele leuke kennismaking met jullie en jullie expertise op het gebied van de aankoop van het vastgoed. We hebben ook met de andere deelnemers leuke leerzame gesprekken gehad en contacten gelegd. Wij kijken uit naar het Achievers event a.s. zondag.
Tot ziens,
Antoinette en Antonio

June 25, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Het boek wat jullie geschreven hebben…

Het boek wat jullie geschreven hebben is erg goed gemaakt laat dat voorop stellen.
Alleen vond ik dat het wel erg diep ging in jullie prive leven en de kinderen kwamen er in voor was allemaal wat te veel informatie.
Mocht wel wat meer over het echte vastgoed gaan.
En veel spelfouten had ik in het boek
Verder grote complimenten dat jullie zo ver zijn gekomen, proficiat

June 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik was al enige tijd bezig om te…

Ik was al enige tijd bezig om te verdiepen in vastgoed, maar door Marijn en Chantal heb ik geleerd om op meerdere manieren naar het marktonderzoek te kijken waardoor er meer mogelijkheden ontstonden. Ben nu hard op zoek naar een eerste pandje met deze nieuwe inzichten.

June 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Na het lezen van het gratis boek…

Na het lezen van het gratis boek 'Zonder eigen vermogen' heb ik 2 open en eerlijke gesprekken gehad met Dennis van IBA over het starten met de cursus van Marijn en Chantalle. We waren er snel over uit, hier geloven wij in!

Dus in oktober 2022 gestart naast werk, bedrijf, een gezin met jonge kids etc.; het is goed te doen! De videos zijn toegankelijk, helder en zeer informatief. Heel compleet en er wordt snel gereageerd op vragen in de community (door Marijn en Chantalle zelf én mede-cursisten).

Het boek en de cursus van IBA Coaching was het begin van ons vastgoed avontuur, een ware inspiratie. Binnen nu en 6 weken doen wij onze eerste aankoop! En ondanks dat wij hebben gekozen voor recreatieve verhuur in Spanje (om mee te starten), ben ik blij dat we "all-set" zijn om op de langere termijn in de vaste verhuur te stappen!

Mijn eerste indruk

Zelf ben ik gaan oriënteren en heb ik een beetje interrese naar vastgoed. Maar dat werd op zo'n fijne manier gewaardeerd! Ik weet zeker als ik ervoor ga met mensen zal zitten die er goed kennis over hebben!

Duidelijke cursus

De cursussen geven een duidelijk beeld van waar je allemaal op moet letten als startende in vastgoed. Natuurlijk zal je zelf veel moeten communiceren met andere personen om zaken voor elkaar te krijgen. Maar de basis kennis leer je hier goed en duidelijk. Wat dan beginnersfouten voorkomt.

Rated 2 out of 5 stars

Het boek is fijn om te lezen en je kunt…

Het boek is fijn om te lezen en je kunt er veel uithalen mbt vastgoed, zeker een aanrader. Wat erg vervelend is dat als je het boek hebt besteld je dagelijks mails blijft ontvangen mbt tot informatie. Dit maakt het niet aantrekkelijk om met jullie verder te gaan. Ik had een gesprek gepland en wordt vervolgens al gebeld alvorens de betreffende datum. Ook dit werkt averechts en heeft mij niet gemotiveerd om met jullie door te gaan.

June 18, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look