See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Buiten dat deze mensen precies uitzoeken wat jij wilt ! Wordt er keihard gewerkt om jou alles uit handen te nemen. Wij hebben dankzij IBA Coaching ons droomhuis gekocht in Spanje ! En we he... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn net terug vanuit Spanje. Marijn en Chantal hebben ons prima geadviseerd en begeleid! We waren er maar 2 dagen dus we gingen gelijk op pad. Naast de bezichtigingen, ook omgeving gezien en le... See more

Rated 5 out of 5 stars

Marijn & Chantalle hebben ons heel goed begeleid voor en tijdens de zoektocht bij het vinden van ons droom appartement in spanje. Zonder hen hadden we deze grote stap nooit durven nemen

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben iba coaching ingeschakeld ivm onze zoektocht naar een vakantiewoning in Spanje. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed gelui... See more

Company details

1. Property Investment

Written by the company

𝐃𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 – 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫? Wij, Chantalle en Marijn, begeleiden mensen van A tot Z bij het kopen van een woning in Spanje. Geen vage beloftes, geen mooie praatjes, maar gewoon: duidelijk, persoonlijk en compleet geregeld. Van het vrijmaken van overwaarde in Nederland tot de sleuteloverdracht in Spanje, en zelfs daarna: ✔ We doen marktonderzoek, helpen keuzes maken (ook als dat betekent: “niet kopen”) ✔ We regelen een 3-daagse bezichtigingsreis (inclusief regioverkenning) ✔ We ondersteunen bij volmacht, notaris, vergunningen, verhuur en beheer ✔ En we geven aankoopgarantie, want we staan achter ons advies 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐢𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐧? 𝐎𝐦𝐝𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭. Sinds 2014 zijn we actief in vastgoed: • Aangekocht in 4 landen • Zowel lange als korte termijn verhuur • Ervaring met verbouwen, transformeren én nieuwbouw • Zijn geëmigreerd naar Spanje Inmiddels helpen we anderen om ook slim, veilig en ontspannen die stap te zetten. Dus: wil je niet alleen een huis kopen, maar écht een goede beslissing nemen voor nu én later? Plan een oriënterend gesprek en ontdek welke mogelijkheden Spanje jou te bieden heeft!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Oplichten.

Oplichten.
Na inschrijving mijn account is aangevallen met poging om mijn privegegevens te pakken.
Mijn account en mijn gegevens zijn in gevaar.

June 18, 2023
IBA Coaching logo

Reply from IBA Coaching

Beste Elmasri. Wat vervelend om te horen dat je account is aangevallen. Zou je wat meer informatie hierover kunnen mailen naar info@ibacoaching.nl zodat we kunnen uitzoeken of dit daadwerkelijk vanuit ons komt? Er is namelijk niks bij ons bekend over een datalek of iets dergelijks. Alvast bedankt.

Update 30-06
Helaas hebben we geen verdere informatie mogen ontvangen. We hebben onderzoek gedaan maar deze 'aanval' is niet vanuit ons gekomen of vanuit derden met wie we samenwerken. We verzoeken je dan ook graag om deze review aan te passen om geen onjuiste informatie te verspreiden.

Goede Curcus

In Februari begonnen aan de Curcus en bevalt super tot zo ver, heldere uitleg videos en makkelijk om in de Praktijk te brengen

June 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige kennismakingsmiddag gehad in…

Geweldige kennismakingsmiddag gehad in Vianen.
Samen met Marijn en Chantalle en de overige nieuwe cursisten. Een groep positieve mensen die vooruit willen in het leven en hun dromen willen verwezenlijken. Van jong tot oud waren vertegenwoordigd, maar allemaal jong van geest. Ik ben enorm gemotiveerd en opgeladen. Dank Marijn en Chantalle voor jullie openheid en toegankelijkheid en ook de overige cursisten waarmee ik mocht spreken. Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting en wens jullie allemaal dat jullie wensen voor de toekomst op korte termijn gerealiseerd mogen worden. Heel veel dank en hartelijke groet Jan.

May 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Wat er FALIKANT mis ging, ONDANKS MIJN VELE VERZOEKEN TOT MATIGING

Wat er mis ging? Herhaalde malen heb ik geprobeerd te antwoorden op jullie waterval van mails, terwijl ik rustig de tijd wil nemen om dat boek te lezen. Omdat jullie aan mijn verzoeken te stoppen met die stortvloed aan mails geen enkele aandacht hebben besteed, gaan jullie mails nu direct naar de ongewenste mail. En ik ga jullie verder tot ongewenst mailadres bestempelen. Ik ben nu echt klaar mee met dat zieke gehijg en gepush van jullie, gefeliciteerd, jullie hebben het tegenovergestelde bereikt van wat jullie waarschijnlijk voor ogen staat. Jullie hebben eigenhandig bij mij een gigantische aversie tegen jullie eigen product gecreëerd en dat is wat er mis is aan jullie: jullie slaan je potentiële klant half dood met een tsunami aan mails waar niemand iets mee kan voordat ie dat boek gelezen heeft en dat ga ik dus waarschijnlijk ook niet meer doen. DIT WAS EEN ONGELOFELIJKE VERGISSING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NB. Ik heb een aantal malen op jullie mails gereageerd, zonder ooit antwoord te krijgen, nu is het klaar.

May 9, 2023
IBA Coaching logo

Reply from IBA Coaching

Beste H.
Wat vervelend om te horen!
Bij IBA vinden we iedereen zijn mening er belangrijk, dus ook die van jou.
Wij reageren altijd op emails dus ik vermoed dat er ergens iets verkeerd is gegaan.
Zou je jouw emailadres kunnen mailen naar chantalle@ibacoaching.nl dan gaan we even uitzoeken waar het mis is gegaan.

Onze excuses voor deze vervelende ervaring.
Indien je mailt zouden we het graag goed met je willen maken.

Met vriendelijke groet
Chantalle Noordermeer

Rated 5 out of 5 stars

Via google ben ik bij IBA terecht…

Via google ben ik bij IBA terecht gekomen. Het boek besteld en gelezen. Ook aanwezig geweest bij de kick start dag in Veenendaal. Dit inspireerde mij zo dat ik na het weekend heb besloten de cursus te gaan volgen.

Tot op heden al veel gezien en geleerd. Live sessies en zoom gesprekken. Ook een persoonlijk gesprek gehad met Marijn en Chantalle tijdens een bijeenkomst en dit alles al in een relatief korte tijd.
Het mooiste is dat je in contact komt met veel mensen, en met een goed netwerk kom je na mijn mening een heel eind.

Tot zo ver wil ik Marijn en chantalle hartelijk danken.

Hopelijk naar een succes volle toekomst in vastgoed.

Gr. Marcel

May 16, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Review boek “Zonder eigen vermogen”

Ik heb het boek “Zonder eigen vermogen” in twee dagen uitgelezen wat voor mij een echte uitzondering is, wat betekent dat het onderwerp zonder eigen vermogen vast aankopen en financieel vrij worden mega boeiend en inspirerend was voor mij. Zoveel inzichten, tips, tricks en aha momenten meegekregen, geweldig! Ben wel heel benieuwd hoe ik dat kan intrigeren in mijn bedrijf waarbij vastgoed aankopen en financieel vrij worden de voeding wordt voor de concept van mijn bedrijf. Blij met de gesprek morgen, groetjes Wendy

May 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Marijn en Chantalle ontmoet.

Gistermiddag Marijn en Chantalle in Leusden, samen met een paar nieuwe cursisten. Het was super gezellig en leerzaam. Beide zijn ze heel toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in je zelf en je plannen.

April 14, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Gezellige ontmoeting

Zaterdag gezellige ontmoeting gehad met Marijn Chantalle en mede cursisten,ervaringen gedeeld en vragen gesteld. Was echt de moeite waard super bedankt!

April 1, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Passief inkomen is ook nog steeds een inspanning leveren.

Eén aspect uit de beproefde methode van bv. Robert Kiyosaki (rich dad, poor dad) in een nieuw jasje gestopt en verder verspreid. Ook verder uitgewerkt door het niet alleen zelf te doen maar ook via cursussen te promoten en uit te dragen. Slim overgenomen. Het hefboomeffect op vreemd vermogen is de sleutel. Maar er is ook een valkuil. Huizen kopen is één, financieren is twee, maar er zijn ook nog niet belichtte andere aspecten: langdurig beheren en zorgen voor return on investment op lange termijn vraagt ook andere skills en is een vak, anders hol je je eigen gouden kip uit. Niet iedereen kan ook dat laatste in z'n vingers krijgen en ik ben benieuwd hoe die mensen, allemaal een "passief inkomen" zoeken, dit lang blijven volhouden. Kijk naar het programma "horror huurders". Deze inspanning is ook nog steeds stress en werken. Daarnaast is er nog het sociale gevoel wat aan je kan knagen als je doorslaat door te gaan verhuren voor absurde prijzen. Eerlijk zijn tegen jezelf duurt het langst.

March 3, 2023

Goed boek!

Wordt heel duidelijk uiteengezet hoe je 'zonder eigen vermogen' toch in vastgoed kan investeren. Het is niet 1 magische manier, maar een persoonsgebonden situatie dat voor iedereen verschillend is. Omdat t een groeiende markt is en er altijd een opwaartse druk is op de prijzen van vastgoed, zijn er altijd genoeg kansen, dus we zijn niet te laat..

January 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb het boek in een keer uitgelezen.

Ik heb het boek in een keer uitgelezen. Wat hebben jullie gevochten om te komen waar jullie nu staan. Ben diep onder de indruk. Respect daarvoor!

Ik ben me aan het verdiepen in het vastgoed. Hoe de formules/berekeningen gedaan worden en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast zou ik mijn netwerk willen uitbreiden. En daar geven jullie genoeg handvaten voor! En dat vind ik zo mooi!

Keep up the good work!

Groetjes Leo van Giessen

January 10, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look