See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ingdams har solgt mig en sadle som de mente kunne tilpasses, de tog mål og tog sadlen med hjem for at lave den efter de mål osv. jeg fik den en fredag , kontaktet dem efter at have prøvet den på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi bestilte ny sadel hos Ingdams i november 2024. Pga. lang lev.tid fik vi en lånesadel - rigtig fin sadel og super fin service 👌 Da vores nye sadel endelig ankom skulle den lige tilrettes lidt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har fået en utrolig dårlig behandling hos Ingdams, jeg sender min sadel over til reparation, i starten af nov og har ikke modtaget sadlen endnu. De har haft den i 5 mdr nu. De kunne heller ikke skaf... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores hest havde tydeligt gener af sin sadel, men pga Corona har det ikke været nemt at få sadelmagere til Bornholm. Ingdams var her start Maj og bekræftede vores antagelse, og endda værre end vi... See more

Company replied

1. Animals & Pets

Information provided by various external sources

Sadler, springsadel, dressursadel, military, islænder sadel, ponysadel, jagt, rytter, tøjler, stigremme, ridestøvler, underlag, sadelpad, lammeskindspad, grime, trense, kandar, bandager, sadeltilbehør, Passier, Prestige, Roosli, Clincher, Invictus, Holu Horse, Königs, Kiffer, Hermes, Butet, Sadeltilpasning, sadelservice, hestetrailere

3.2

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Er simpelthen imponeret..

Er simpelthen imponeret... :-)

Jeg havde gennem længere tid haft problemer med min sadel til min pony, trods to forskellige sadelmagere havde set på den, rettet den til flere gange og kostet mig rigtigt mange penge.
Fik tilsidst nok, og fik anbefalet Ingdams til at hjælpe. Og jeg må jeg er dybt imponeret over deres viden og profesionelle håndtering af min pony, og var super gode til at forklare mig hvorfor mine to nuværende sadler ikke kunne bruges.
Det endte dog med at jeg måtte købe en ny tilpasset sadel, pga anlægsfalden kun var 40 cm. Da den kom hjem med posten, passede den ponyen 100 % og lå fuldstændig som den skulle.
Efter en måned kom de og tjekkede den igen og den var faldet så godt på plads over vores pony. Det er dejligt igen at få min gangmaskine tilbage, med fuld bevægelgesfrihed.
Det er en kanon service og jeg er super glad for jeg endelig fandt en sadelmager der kunne løse vores problem.. det skulle jeg have gjort fra starten af, så havde jeg fået en pony der havde virket med det samme og sparet en masse penge.
Jeg kan KUN anbefale Ingdams til alle. Bedre service og god sadelmager skal man lede længe efter.

July 29, 2017

Jeg er fan! :)

jeg vil bare takke for super fantastisk service :) Oluf var super sød og 100% professionel, jeg føler mig i trygge hænder, og glæder mig til at modtage mine nye ClinCher ice sadel :)

March 2, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Virkelig virkelig dårlige til at planlægge deres ruter.

Det er meget utilfredsstillende, at man aldrig, selvom man ringer flere uger i forvejen, kan aftale en konkret tid for sadelprøvning med Ingdams. Gang på gang bliver man fyldt op med undskyldninger om "hvor svært det er at planlægge, så det er umuligt at ringe dig op før kl 21.30 dagen før du kan få en tid...", eller undskyldninger om hvorfor de ikke lige kan huske man har ringet. Jeg har brug for at man kan aftale en tid og kende den på forhånd så der kan planlægges og tages fri ift det. Har gentagne gange taget fri fra arbejde forgæves. virkelige virkelig dårlig planlægning og på det punkt dårlig service. Det kan vel ikke være så svært? andre sadelmagere er fint i stand til det, men måske er de "små" kunder ikke så vigtige?
Bortset fra det er jeg glad for min sadel og selve servicen på sadlen (når der endelig kan træffes en aftale)

January 12, 2016

Imødekommende og professionelle

Har med Med Ingdams hjælp og høje faglige niveau opnået endnu bedre præstationer. Super kompetent vejledning. Professionelle og meget imødekommende.

En ren fornøjelse.

November 8, 2015