Supermarkedet Intervare Reviews 80

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ja Max stjerner fordi det simpelthen er en fornøjelse at handle sit forbrug af dagligvarer i intervare. Altid fin service og hjælp til at modtage varerne hver fredag. Priser er nøjagtig det samme som... See more

Rated 1 out of 5 stars

Udnyttelse af dem der har brug for hjemmelevering af dagligvarer. Priserne er helt hen i vejret, alt er enorm dyrt i forhold til hvis man selv handler i Rema1000.

Rated 2 out of 5 stars

Egentlig er jeg tilfreds med Intervare. Men hvis der er tekniske problemer, er det ikke sikkert det bliver løst! Eller også tager de mega lang tid om at løse et problem! Jeg har et teknisk problem o... See more

Company details

1. Supermarket

Information provided by various external sources

I Supermarkedet Intervare har vi igennem 18 år specialiseret os i at levere et stort udvalg af friske dagligvarer til dig, der har behov for at få hjælp til de ugentlige indkøb. Vi samarbejder med næsten halvdelen af landets kommuner, der har valgt at betro os den tillidsfulde opgave, det er, at levere de ugentlige indkøb direkte hjem til dig. Det er kommunen, der beslutter, om du har brug for hjælp til indkøb. Bliver du visiteret til at få indkøbshjælp, og vælger du os som leverandør, så sørger vi for resten. Vi hjælper dig med at udvælge og bestille, og du får varerne leveret af en fast chauffør, der kommer på en bestemt ugedag og på et fast tidspunkt.

3.0

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Min mor blev tilmeldt via kommunen og vildledt

Min mor blev tilmeldt via kommunen. Hun fik forkert information omkring betaling af varer. Jeg ringer til dem en fredag og kundeservice oplyste at der var sendt 2 rykkere som ikke er modtaget. Hun skal ringe tilbage til mig samme fredag efter kl 12. Hun ringede ikke. Mandag ringer jeg til hende igen og der oplyser hun mig om at 3. rykker er udstedt om fredagen!! Så stopper festen og min mor har frameldt sig ordningen. Kostede hende 200 kr. i rykker gebyr og fantastiske høje priser i indkøb. Samt dårlig levering af chauffør. Frækt og ubehøvlet af firmaet.

January 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Der er en grund til at man bestiller…

Der er en grund til at man bestiller igennem jer fordi man ikke selv kan komme ud og handle. Så nytter det ikke noget at I leverer varer som kun kan holde i 3 dage (9/11) fra den dato man har modtaget varerne dvs. d. 6/11 Dårlig service!

Føj for en kundeservice.

November 6, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Handicappede er tvunget til økonomisk udnyttelse

Jeg er dybt forarget over at denne løsning er trukket ned over hovedet på os der får handlet ind gennem hjemmeplejen.
Stedet har et bredt sortiment og jeg er ret teknisk anlagt så at bestille online på de 10 minutter hjemmeplejen skal logge ind og stå og vente på at jeg bestiller så de kan se mig logge ud igen, er typisk ikke et problem.
Problemerne opstår når jeg skal bestille på den sidste dag i Ugeavisen fordi jeg ikke må have eget login. Tilbud samt alt der har en pris man måske kan have råd til, er udsolgt så alt hvad man tilrettelægger gennem weekenden for ugens løb kan nan pludselig ikke indkøbe. Priserne på tilbuddene er ikke engang gode men det som er tilbage der ikke er på tilbud er voldsomt dyrt. Jeg ville aldrig købe varer til de priser hvis ikke jeg var desperat fordi jeg som fysisk handicappet ikke har andre muligheder. De første 2 gange jeg skulle handle ind, var det rimeligt. Det var dyrt men jeg kunne godt komme omkring det hvis jeg sparede andre steder. De seneste 3 uger er priserne sat VOLDSOMT op og jeg måtte af denne bestilling sande at de 670 kr jeg bestilte for, kunne give mig de samme varer + 3 gange så meget i en BilkaToGo.
Jeg føler mig udnyttet fordi jeg er handicappet.
Desuden syntes jeg at det er forfærdeligt at jeg først må ringe på dagen efter kl 10 for at vide hvornår chaufføren afleverer. Chaufføren kommer aldrig til tiden ben ofte timer for sent uden at jeg hører andet, en omgang fik jeg sågar skæld ud for ikke at åbne døren hurtigere, selvom chaufføren var 3 timer for sent på den. Jeg er altså nød til at konkluderer at på dagen chaufføren kommer, skal jeg sidde klar ved døren i mit hjem hele dagen.
Jeg har givet løsningen en fair og oprigtig chance uden fordomme fra starten. Jeg har været positivt perspektiverende og overbærende. Men nu syntes jeg ikke længere jeg kan finde argumenter der støtter dette projekt som godt.
Rent ud sagt, en pengemaskine der udnytter samfundets svage.

October 9, 2023
Supermarkedet Intervare logo

Reply from Supermarkedet Intervare

Kære T.R.

Tusinde tak for anmeldelsen, og den behagelige opfølgende samtale.

Jeg beklager rigtig meget de udfordringer, som du beskriver. Det er absolut ikke noget, vi ønsker for vores borgere.

Jeg vender som lovet tilbage til dig, pr. mail, i morgen, når jeg ved noget nyt omkring din bestilling.

Skulle der være det mindste, eller har du andet ris/ros er du altid meget velkommen til at kontakte os på 70 27 72 33 eller kunde@intervare.dk, hvor du er gerne må spørge efter mig eller en anden Supervisor.

Du ønskes en god dag.
De bedste hilsner
Trine

Rated 3 out of 5 stars

Jeg talte med en venlig person i…

Jeg talte med en venlig person i telefonen i dag. Hun var lige så venlig som min faste person, der altid ringer til mig. Priserne er lidt for høje i forhold til andre butikker, men det er glædeligt at nogle af discountvarerne er kommet tilbage. Buddet, der leverer varerne, er også altid flink.

May 23, 2023

Chaufførerne er direkte ubehøvlede

Chaufførerne er direkte ubehøvlede, siger hverken hej eller noget. De tager kun mine tomme colaflasker med ca. hver anden uge. Der har jeg så 18 store flasker liggende og de betaler mig kr. 54,- i en- og to-kroner. Desuden er de hårde ved poserne, så f.eks. 2 ud af 10 leverede æg er smadrede. Ligeså bøtter med kartoffelsalat, der er gået i smadder, så der er kartoffelsalat i hele posen.

April 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Økonomisk udnyttelse af de svageste borgere i samfundet.

Jeg er dybt forarget over Intervare's priser. Alt ligger højere end i alm butikkerne. Det som får mig til at skrive denne anmeldelse, er deres priser på pottemuld i forhold til andre butikker. Hos Intervare koster 8 liter jord 31,5 kr. I 365 koster 17 liter jord 15 kr. Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten af jorden,men jeg syntes helt klart at Intervare burde have et billigere alternativ. Her hvor jeg bor, er det Hvidovre kommune som udbyder denne indkøbsordning, til de aller svageste borgere, som ikke selv er i stand til at handle ind på normal vis. Mange ældre borgere kan ikke finde ud af at købe ind på nettet, og ringer derfor til Intervare hver uge, for at afgive bestilling. På den måde er de fuldstændig afhængige af Intervare og deres overpriser. Og jeg kan kun gentage at jeg syntes det er uhørt skrapt at trække så mange penge ud af de svageste borgere, som ikke har en chance for at handle andre steder. I forbindelse med denne bedømmelse bliver der også indgivet en klage til Hvidovre Kommune.

April 5, 2023

Dårlig levering

Jeg har leveringsdag mandag altså idag. Jeg har ikke hørt budet var her,han har lagt mine varer ved døren som åbner ud-ad dette har meddelt før det gør det meget besværligt for mig at få dem ind går med stok og har meget dårlig ryg, efter at have fået vaerene slæbt ind var jeg temmelig dårlig og måtte lægge mig. Iblandt var clemmentiner med blade som bestilt men flere af dem med mug det er ærgeligt, jeg har klaget over dendvidere var der andre ting jeg ikke havde bestilt,andet manglede.
Det er hastværk. Det er lastværk og for dårligt

January 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Min meget meget venlige mor giver…

Min meget meget venlige mor giver udtryk for uhjælpsomme chauffører der ikke (gider) tage flasker med retur, ind i mellem små fræk kommunikation når man bestiller varerne.
Ellers fungerer servicen ok, men der burde være højere standard for kommunikation og hjælpsomhed

November 30, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Intervare opfordrer til, at jeg ikke køber deres dårlige romainesalat.

Jeg fik leveret romainesalat, hvor alle bladene var med brune pletter og striber - altså ikke friskt.
Derfor skrev jeg det til Intervare og medsendte fotos, der viste, at det også kunne ses, før man åbnede posen.
Svaret fra Intervare var:
"Jeg beklager at du finder romaine salaten utilfredsstillende.
Vi har været på lageret, og snakke med grøntafdelingen, og det er sådan kvaliteten er i øjeblikket.
Selv når jeg som privat person køber denne salat, ser de også sådan ud i butikkerne.
Vi kan derfor ikke imødekomme dit ønske om at kreditere salaten, kun opfordre til ikke at købe den i øjeblikket."

Til dette svarede jeg:
"Det er da virkelig for dårligt. Så burde I jo slet ikke sælge den. Den er jo lige til skraldespanden, hvor den også havnede, efter jeg havde taget billederne.
I skal tænke på, at I er mine (og andre kunders) øjne, når der skal pakkes varer. Hvis jeg selv havde kunnet gå i en forretning, ville jeg da aldrig have lagt den i min indkøbskurv!
Så jeg må virkelig sige, at I endnu engang dumper i kundeservice."

Intervares eneste svar til dette var:
"Jeg beklager endnu engang at du ikke finder det tilfredsstillende.

Jeg har givet din feedback på grønt videre til den rette afdeling.
God dag."

Det er desværre ikke første gang, jeg er ude for den slags svar, men dog med variation.

November 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu haft ordningen med Intervare…

Jeg har nu haft ordningen med Intervare i næsten 1 1/2 år og har gode erfaringer med den.
Venlig betjening hos Kundeservice.
Har altid fået friske varer.
Chaufføren, som kommer med varerne, er venlig og hjælpsom, så jeg er meget tilfreds med både chaufføren og varerne.
En rigtig god ordning, som jeg pga. mit handicap har stor gavn af.
Kan kun anbefale andre at benytte Intervare.
Lene.

July 7, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dyre priser, dårlig kvalitet og dårlig service.

Jeg fik først at vide at deres priser matchede supermarkeds priser, hvilket de bestemt ikke gør.
Deres varer er meget dyre, samt kvaliteten er ringere end supermarkedernes. Det er svært at slippe for at de ringer, på trods af at de er opsagt. De er blokeret på telefonen og alligevel påstår de at jeg har snakket med dem, alligevel sender de varer og selv om jeg siger til chaufføren at jeg ikke har bestilt varer, kommer de alligevel med dem og parkerer dem på gulvet og siger god dag. Da jeg ringede ind for at opsige dem igen, bad de mig om at kontakte visitator hos kommunen, hvilket jeg gjorde to gange, og i dag da jeg ville sikre mig at de ikke sendte varer, bad de mig ringe til privat hjemmehjælp. Jeg har valgt dem fra pga. de høje priser og dårlig service.

May 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Man skal lede længe efter et firma

Man skal lede længe efter et firma, der gør det dårligere, end Intervare!!

Ordet "service" eller for den sags skyld "god service" er ord dette firma IKKE er bekendt med, beklageligt nok - for de operere jo indenfor servicebranchen...
- Os der er ældre, gamle eller har handicaps der gør, at vi ikke fysisk er i stand til selv at købe ind, må nøjes med de lunser, der bliver kastet i vores retning.

Der er skrevet meget om deres behandling, eller mangel på samme, af deres chauffører m.fl. Jeg føler med dem, for når de kan behandle os der er udsatte så dårligt, forstår jeg den krise firmaet har bragt sig selv i!!

INGEN ved deres fulde 5 ville betale de priser Intervare forlanger - ja ja de prismatcher med Netto, som de slår sig stort op på. Man skal være heldig hvis det en sjælden gang lykkes, at de regulere en pris. De prismatcher ikke engang med deres søsterselskab Nemlig.com - det siger jo det HELE!!

Som sagt ELENDIGT vareudbud og ublu priser - tror de at vi alle sammen spiser babymad?? Fordi man er handicappet, kan mange af os godt lave mad!! Men der skal altså være en mening med galskaben...

Jeg benyttede KUN Intervare til de mest basale indkøb, ellers valgte jeg selv at betale for, at få leveret varer fra steder hvor priserne var til at forstå og hvor vareudbuddet væsentligt større.

March 7, 2022
Rated 2 out of 5 stars

jeg fik hverken regning eller ny…

jeg fik hverken regning eller ny bestillingsseddel. måske er det meningen at jeg ikke kan bestille igen. jeg prøvede at ringe men jeg var nr. 10 i køen og kom aldrig igennem. dan

December 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Det lød til at være en god ting ,at…

Det lød til at være en god ting ,at kunne få et måltid der skulle varmens .Så jeg bestilte gode gamle retter frikadeller og forloren hare og prisen var 3 gange op og Agnes græmmes over at server så dårlig mad der ikke kommer i nærheden af forloren hare og frikadeller .

November 23, 2021

Glad og tilfreds kunde

Glad og tilfreds kunde
Fast levering af varer `en gang om ugen
Man kan vælge varer fra eller til, udover at rette i "fast ordre"
Altid glad og imødekommenhed hos kunde service/bestillings team
Bad om Intervare/chauffør, kunne ringe, hver gang han kom med varer, så jeg var sikker på min mor, havde fået varer og de rigtige
Intervare er så mega fleksible
Vh
datter og min mor på 98

May 26, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tjah.. En del af hverdagen...

Virkelig ikke særlig fin/god behandling af chauffør/transport.. Virker ligeglad, småirriteret, kort for hovedet og ofte er varerne mast i poserne, fordi det er brokket sammen.. Og bare bliver lodset ned på gulvene.
Varerne er ofte ikke særligt gode, fks. Bagekartofler sidst helt fuld af ormehuller og på str. Med lille spisekartoffel, gulerødder nærmest foderstørrelse og allerede efter få dage fulde af nye "rødder" /hår på. Varerne oftest udsolgt og kun meget DYRERE varer tilgængelige for KØB.

April 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

De gør ikke som aftalt 👿

Har fået fuldmagt til en svigerinde, med aftale om at de sender regninger til mig der når der er købt ind. De gør de ikke som aftalt og sender i stedet for rykker - med rykker gebyr - til en person der ikke kan finde ud af det.
Vi er tvunget til at bruge dette firma som har varer til overpris og ikke på nogen måder er borger venligt, da det er det firma kommunen har valgt og det eneste de kan hjælpe med. Vil ALDRIG selv bruge det firma eller anbefale det til nogen.

February 24, 2021

Take a closer look