Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gøre alle der overvejer at handle her opmærksom på at de skal holde sig langt væk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!
See what reviewers are saying
Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne send... See more
Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet værdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... See more
For lidt under to år siden købte jeg en dæktryksmåler hos jariauto. Den er kun blevet brugt få gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage målinger. Når man måler står den blot... See more
Company replied
Nemt hurtigt og enkelt
Overskuelig hjemmeside og varen leveret som lovet. Hvad kan man forlanger mere??
Hurtig og effektiv
Det var kun en lille ting jeg købte, men det var hurtigt, effektivt og godt indpakket.
Kan kun anbefale jer.
SUVERÆN
Jamen hvad skal jeg skrive. Super Super handel hurtig og enkel og varen levede fuldt ud op til forventning. Håber sønnen min blir glad for lammeskindet. TAK for fin handel
Fuld tilfredshed og god behandling
Jeg fik nogle gode tilbud fra Jari auto, som jeg havde lyst til at bestille: En "hat" til bilen, et varmesæde og 4 gummimåtter. Jeg var i tvivl om størrelsen på "hatten" og en venlig serviceminded ekspedient hjalp mig på telefonen.
Min bestilling ankom 2 dage efter.
Jeg har bestilt varer 2 gange hos Jariauto og har hver gang været fuldt tilfreds både med betjeningen, varerne og prisen.
Perfekt!!
Jeg havde lavet en overførsel på min telefon (troede jeg! (Jeg ved stadig ikke hvad der gik galt)) fredag aften.
Tirsdag ringede en flink mand og spurgte om ikke jeg havde bestilt en vare, og at han sendte varen når jeg havde betalt!
Jeg prøvede overførslen igen, kontrollerede den, og det var lykkedes.
Torsdag får jeg en SMS at varen kan hentes hvor jeg har bestilt den til.
Voila! Der var den, perfekt!
Erik
Super hurtig service!
Jeg køber sjældent på nettet - men denne handel gik flot igennem. Tak for det.
Super hurtig behandling, levere altid som lovet
Jari auto er super proffesionelle
De har altid konkurrencedygtige priser og et godt udvalg
lidt forsinket men fin service
Varerne skulle have været på lager, men desværre var antal ikke retvisende på hjemmesiden, så pakken dukkede ikke op som forventet.
Jeg blev ringet op og fik fortalt den ville komme senere på ugen.
pakken er nu kommet og er monteret, så der skete igen skade:-)
Super hurtigt.
Bestilte varen onsdag aften. Torsdag ringede de for at sikre sig at det var den rigtige model. Alt var ok og fredag formiddag kom varen med post. Hurtigt og prof.
God og hurtig betjening
Efterlyste et ratovertræk, som jeg vil brugwe i en gammel bil, så det skulle være lidt nostalgisk af udseende, det var p´å lager, og blev sendt hurtigt, og til en overkommelig pris!
Så jeg er udmærket tilfreds!
God oplevelse
Meget hurtig afvikling,modtog varen allerede dagen efter bestilling.
Gode priser og hurtig levering
Jeg fandt varen lørdag på jariauto.dk og bestilte den samme dag til en konkurrencedygtig pris. Jeg fik leveret den om tirsdagen, hvilket er meget tilfredsstillende.
Billigt og hurtigt
Selv om delene jeg bestilte var på fjernlager, så gik der kun en uge før jeg fik pakken og de var gode til at infomere mig om hvor langt de var i processen :)
Det eneste minus var at de ikke infomerede mig om at der fulgte skruer med til mit ratnav da jeg købte det med til mit rat, så dem bestilte jeg ved siden af så jeg fik to sæt skruer :(
Jeg fik min pakke 2 dage efter min besttiling. Fedt!!
Jeg fik min pakke 2 dage efter min bestilling. Fedt!!
Absolut min bedste handel på nettet
Det er første gang jeg har handlet med jari auto,men sikkert ikke den sidste.Jeg har handlet meget på nettet,og fået forskellige oplevelser ud af dette.Handlen med jari auto har været den mest positive indtil videre,varen svarer fuldt ud op til det som jeg har bestilt.hurtig levering,rigtig god indpakning,sms besked når varen er klar til afhentning.En seriøs virksomhed som fortjener 10 ud af 5 stjerner. mvh. Vagn Ottesen