Ren fusk det hele!!!! jeg vil bare gøre alle der overvejer at handle her opmærksom på at de skal holde sig langt væk. Svinderi at man ikke kan tjene penge uden at snyde folk. I skulle skamme jer!!!!
See what reviewers are saying
Bestilte vindafviser på webshoppen og pengene blev trukket på min konto den 10. august - så forvendtede jeg at modtage varene inden for de næste dage - da de først må trække beløbet når varerne send... See more
Bestilte nogle bagage stropper. Dem jeg fik var ikke dem der var afbilledet og dermed ubrugelige for mig. Vi taler stropper til en samlet værdi af ca 90 kr. Fragten ca. 40 kr Jeg bliver ringet op... See more
For lidt under to år siden købte jeg en dæktryksmåler hos jariauto. Den er kun blevet brugt få gange, og alligevel er den nu ude af stand til at foretage målinger. Når man måler står den blot... See more
Company replied
Super
Jeg kunne godt have givet 5, hvis jeg havde fået link med track nr. så jeg kunne følge min pakke, men ellers gik handlen rigtig godt og hurtig levering
Helt i top..
Super service og hurtig levering af skaffevare.
Kun +++++ herfra.
FANTASTISK HURTIG HURTIG SERVICE!
JARIAUTO Er hurtig med servicen,de er bare gode.
114 kr for lidt plastik er for meget
Jeg er (har været) ved at blive guillotineret af min sikkerhedssele. En seleaflaster der kunne afhjælpe problemet? YES. Indkøbt uden ballade. Endnu bedre. Pris 49,- ok. Dette havde dog formeret sig til 114,- ved modtagelsen. Indholdet i pakken var to stykker plastik, der måske havde kostet et par kroner at fremstille. Det værste er at ingen i min familie eller vennekreds eller jeg selv ved eller kan forestille os hvad vi skal gøre med dimserne eller hvordan de skulle kunne afhjælpe problemet. Den noget måbende forsamling, der efterhånden har forsøgt sig tæller bla. adskillige ingeniører, en bilforhandler og automekaniker, en ekspert i gadgets og INGEN kan forstå, hvordan de her dimser skulle kunne forhindre at jeg bliver et hoved kortere, hvis jeg kører ind i noget. Er der noget at gøre ved det?
Fint
Hyggelig opplævelse. ville ikke blive ved med at handle hos T.Hansen (lort) Setetrek til 128 kr, ikke køb. Nu ville jeg have et ordentlig setetrek til min bil og Jari Auto kom op . Bestilte et setetræk til 369. Syntes det tog lidt tid, men det kom omsider
og fik en overaskelse. Fik et dyrere betræk en bestillt (restordre) og padset perfekt. Anbefales
Gode autodele til meget go pris
Jeg fandt et totonet kompressor horn der var sat 100kr ned, rigtig nice...
Tlfreds
Fik en personlig mail fra en af deres medarbejder at varen nu var sendt og at jeg ville have den dagen efter. Sagt som gjort og prisen var fair.
ALT ENDTE I FRYD OG GAMMEN.
På trods af "start vanskeligheder", endte det med at blive en rigtig god handel. Det skyldtes ikke mindst en super kommunikation. Så jeg kan på det varmeste anbefale firmaet. Venlig hilsen, Max.
Meget hurtig levering!
Den bestilte varer kom på adressen om morgenen dagen efter bestillingen, det kan ikke gøres bedre.
Mange tak.
perfekt!
jeg bestilte en Alpine CDE9882RI, fik besked at varen var på lager og at den ville blive sendt inde for 1-2 dage, dette skete også og fik endda også besked at den var sendt. og modtog den dagen efter.
Super service, pris venligt og gode produkter.
super hurtig service og svar på mails
jeg købte 2 stk. kuglesæder til ferieturen. de virker efter hensigten og blev leveret dagen efter. en god oplevelse :-)
Service i top
Efter en misforståelse mellem begge parter ved en handel, har Jari Auto på trods af, at der er gået 14 dage alligevel refunderet mine penge, da min vare ikke kunne bruges efter for sen levering af GLS. STÆRK SERVICE.
God Betjening
Betjeningen var god, uden anmærkninger.
Men leveringen af GLS har jeg aldrig kunne lide, og jeg kommer nok heller ikke til det. Pakken ankom den dag den skulle, men fik først besked fra GLS at pakken var lige blevet leveret kl. 6.45 dagen efter.. sådan en besked skal være der med det samme når man venter en pakke, Men Jari yder god service til kunderne..
Mvh Kenneth
super betjening
Bestilte nogle varer hos Jariauto som skulle være på deres fjrnlager hvilket gjorde at der kunne være længere leveringstid på det. Varen kom meget hurtigere hvilket er et plus. Desunden havde jeg brug for deres hjælp til at vurdere på varer passede på min bil, og her var der god service og vejledning