Jeg meldt mig hos Jeff’s køreskole han er flink og ole er også flink. Skulle hvergang køre med ulla fandens kan jeg ikke anbefale hende, hun har sjældent øjenkontakt og hendes handlinger og måden at s... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde ikke regnet med at det ligefrem skulle blive en sjov og berigende oplevelse at tage Mc kørekort, men det blev det! Mage til engageret lærer, der servere stoffet som var man til et "Stand up... See more
Jeg vil anbefale jeffs køre skole da det er sted som var lige noget for mig og en masse andre! Jeff formåede simpelthen og lære dig teori på under 8 uger også selvom man er en ung mand med krudt i ru... See more
Information provided by various external sources
Jeff's Køreskole Din sikre vej til både bil og motorcykel kørekort! Østjyllands bedste forhold til MC kørekort - egen manøvrebane. Teori- & køreprøver foregår alt sammen fra køreskolens adresse.
Norgesvej 15, 8660, Skanderborg
- mail@jeff-ks.dk
- www.jeff-ks.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Uden tvivl den bedste!
Bestod både teori- og køreprøven i første huk (ligesom resten af holdet.) Fuldstændig eminent undervisning hele vejen igennem! Det har både været helt vildt underholdende, lærerigt, afslappet og trygt til både teori og kørsel. Jeff er genial - intet mindre. Han forklarer tingene, så man forstår dem, og de sætter sig fast + han kan gøre selv det kedeligste teori skide sjovt! Hvis der skal flere flueben på mit kørekort, skal det 100% være hos Jeff, det skal ske!
Fås ikke bedre
Kan en 51-årig bedstemor bestå MC teori- og køreprøve i første hug?
Jep! Takket være en fantastisk inspirerende undervisning, fantastisk god forberedelse til landevejen og en helt fantastisk service.
Tak for et sjovt og veltilrettelagt forløb ;0)
Fremragende !
Både teori- og køreprøve i første hug! Sublim undervisning, ingen dikkedarer på noget tidspunkt! Kan helt klart anbefales!
Teori og praktisk prøve bestået i første hug
God undervisning, der bærer én sikkert igennem hele forløbet
Du vil ikke fortryde noget her!
Jeff's køreskole kan KUN anbefales - Du vil ikke fortryde dit valg!
Du føler dig 110% sikker til køreprøven. Jeff, han er super god til at lære fra sig - han forklarer, så man kan forstå det! Han er samtidig en meget behagelig person; man føler sig tryg ved, at køre hos ham.
Super dygtig kørelære
Jeff var en rigtig god kørelærer for mig, da han var rolig og afslappende at køre bil med. Derudover var han hurtig til at lære en, de fejl man havde, og hjalp en rigtig meget op til køreprøven, så man var 100% sikker på alt og følte man havde styr på tingene :-) TOMMEL OP
Et rigtig godt sted, at tage sit kørekort!
Intet mindre end en fornøjelse, at tage kørekort ved Jeff! Kan klart anbefales.
Sikkert kørekort
Da jeg sidste år skulle have MC kørekort, faldt valget på Jeff's Køreskole fordi; da min ældste datter for 3 år siden skulle have sit kørekort til bil fik hun det uden problemer ved Jeff's Kørskole, derfor skulle jeg naturligvis også have mit MC kort her og fik det uden problemer. Nu skal min yngste datter have sit kørekort til bil og hos hvem? Jeff's Køreskole naturligvis.
Fantastisk køreskole
Jeff's køreskole er en fantastisk køreskole, hvor undervisningen er helt i top! Den kan klart anbefales til alle, som gerne vil have sit kørekort sikkert hjem.
Køreskole til ug!
Jeff er en dygtig køre -og teorilærer, som både gør det sjovt at sidde bag rattet og i teorilokalet.
Jeff's køreskole kan helt sikkert anbefales til alle, der ønsker en god og hurtig vej til kørekortet!
Jeff er den bedste!
jeff er mega dygtig til at lære fra sig! Man føler sig sikker, tryg og klar til at køre alene når han sender en til køreprøve!
Han har en fantastisk humor ;-)!
KAN ANBEFALES!
Fantastisk! Vil klart anbefale. Føler mig så sikker i trafikken, og har gjort det siden jeg bestod! det er 5 år siden jeg tog mit kørekort her!
God oplevelse.
Hos Jeff's køreskole bliver teorien ikke kedelig. Det er nogle super søde og tålmodige kørelærer og både biler og MC'er er helt iorden. Kan varmt anbefales :-)
Fantastisk køreskole
Thumbs up! Super undervisning hele vejen igennem og stor fokus på elevers behov.
Kanon kørelærer
Man finder ikke en bedre kørelærer. Jeff er kanon god til at forklarer tingene så man forstår det første gang. Og ja der er næsten 100 % beståelses garanti. Så vil helt klart anbefale Jeff hvis man skal have kørekort til enten mc eller bil.