Jordbrovejcykler

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, billig og venlig service!

Får altid lappet eller repareret min cykel hos Jordbrovejcykler, da det ligger lige på vejen til arbejde. Jeg har altid oplevet fremragende, venlig og kompetent service, og reparationer til yderst rimelige priser.

Bl.a. er jeg enormt glad for muligheden for at sætte min cykel i gården, smide nøglen i postkassen og ringe ved butikkens åbningstid og forklare, hvad jeg ønsker der skal ske med min cykel. Cykelsmedens faglige vurdering stoler jeg på - der bliver ikke lavet utilstrækkelige løsninger, som kun holder i kort tid, og der bliver heller ikke skiftet eller udført mere arbejde end er nødvendigt for at jeg igen kan køre godt på min cykel.

Jeg havde for nylig endnu en positiv oplevelse hos Jordbrovejcykler: Cykelsmeden havde et par måneder tidligere på min opfordring udskiftet min gamle saddel da den var revnet og sugede vand. Den nye saddel begyndte imidlertid at gøre det samme, bare fra området omkring svejsningerne. Jeg viste ham problemet, han afmonterede og så på den et øjeblik, hvorefter han selv tog initiativ til at sende den defekte saddel retur til producenten og give mig en ny, så snart han havde nye sadler af den type - næste dags formiddag. Jeg var dog ivrig efter at cykle med en tør saddel, og bedyrede at jeg var lige glad med om det var præcis den samme saddel, hvorfor jeg fik den byttet til en anden model. Men efter at have kørt med den nye saddel en dag, fandt jeg ud af at den var alt for hård og spids til mig. Jeg kørte derfor forbi butikken næste dag, og der var ingen problemer overhovedet - fik bare monteret en ny saddel af samme type som den gamle, kvit og frit, og et venligt ord om "god cykeltur".

Jeg kan varmt anbefale Jordbrovejcykler. Det er hele vores families cykelsmed - to voksne og to børn - og her er altid hurtig, billig og venlig service, og jeg stoler fuldt på cykelsmedens faglige vurdering!

Mvh Tine

May 10, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Magen til dårlig service skal man lede længe efter

Jeg gik til jordbrovej cykler for at få lappet min cykel. Da jeg kommer retur efter cyklen er der pludselig sat ny slange i (bevares det er måden man lapper cykler på i dag) men han havde delme også sat et nyt dæk på, uden mit samtykke! Han var fræk nok til at forlange 500 kr for hele molevitten. Jeg betalte... Hvorfor ved jeg stadig ikke, for min cykel er i forvejen ikke værd ar reparere på, hvilket han underligt nok selv erklærede da jeg et par måneder senere kommer retur (hvorfor, fordi han er tættest på, og man ikke kommer langt uden en kæde) Efter min seneste oplevelse, var jeg nu klar over, at jeg skal sikre mig at det KUN er kæden der skal på og strammes, intet må blive skifter! Efter denne besked, mener jordbrovejcykler ikke at han kan magte opgaven, han havde nærmest ikke set på cyklen, før han afviser min forespørgsle... Så jeg går derfra men en cykel med et flot nyt baghjul men med en kæde der ikke kan strammes.... Måske jeg bare ville have skiftet cyklen ud dengang den punkteret i stedet for at skulle smide 500 ud af vinduet... Nu har jeg købt ny cykel - og han får aldrig lov til at røre den.

Så lad være med at handle her! Det måske nemt og tættest på, men du fortryder du ikke tog cyklen på skulderen og slæbte den til et andet værksted!

August 10, 2016
Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne, da jeg ikke kan vælge mindre

Brug for en cykelhandler/værksted? - Så gå IKKE til Jordbrovej Cykler. Vælg Trøjborg Cykelcenter istedet!
Jeg fik d. 23. april udskiftet min slange i baghjulet, og betaler selvfølgelig de 125,- det koster.
I dag d. 15. maj, kl. 07.35, knækker ventilen på slangen. Kl. 14. går jeg ind til cykelhandleren og vil reklamere (jf. reklamation af køberetlige mangler). Med det resultat at hr. cykelhandler råber og skriger (foran sit barn der står i baglokalet) at jeg, og jeg citerer: "kraft dælme selv har knækket min ventil" citat slut. Jeg er påståelig og siger at det har jeg ikke, at den knækkede ved alm. brug, hvorefter jeg "pænt" får at vide, citat: "...skrid ud af min butik" citat slut.

- Bedøm selv, hvorfor jeg ønsker at give færre stjerne end jeg kan.

May 15, 2013

Take a closer look