Vi har haft flere besøg hos Malene i Fredericia til både tryghedsscanninger, en kønsscanning samt 3D/4D scanning med tilkøb af 5D – og hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse. Vi er... See more
See what reviewers are saying
Vi følte os helt trygge og skønt behandlede. Det var en vild oplevelse at se det første hjerteslag, og vi fik både en video af sessionen med skærmen samt billeder digitalt og fysisk. Kan varmt anbefa... See more
Vi kan på det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har været i Odense❤️ Vi venter vores første barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... See more
Vi havde bestilt tid til en tryghedscanning på klinikken i Odense i dag, og vi blev mødt af den sødeste Birgit, hun var helt igennem fantastisk og vi følte os så trygge og i gode hænder. Her kommer vi... See more
Written by the company
Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemødre og sonografer, som står klar til at hjælpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!
Bødkervej 3, 2 sal, 7000, Fredericia, Denmark
- info@jordemoder.dk
- www.jordemoder.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Altid venligt personale
Altid venligt personale, samt god information under scanningerne, kun gode ting at sige!
Vi er meget glade for at komme hos Malene :-)

En god oplevelse
Vi har haft en god oplevelse og kan anbefale jordemoder.dk til andre.

Dejlig oplevelse hos jordemoder.dk
1000 tak for en dejlig oplevelse til 3D scanning hos jordemoder i frederica. Dejlige tryghed og ro omkring scanning.
Kan varmt anbefale 🥰

Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
De tager sig god tid og forklarer i børnehøjde. Vi havde 2. gang vores børn med på 4 år. Og der var de også rigtig gode, også til dem.

Bedste oplevelse
Bedste oplevelse at besøge jordmoder.dk! Man føler sig tryg, set og hørt hele vejen. Ville klart anbefale dem til andre! 5 stjerner herfra ⭐️

Rigtig god service😊
Kæmpe anbefaling!
Vi har været ved jordemoder.dk af 4 omgange nu, og er blevet mødt af det mest professionelle og omsorgsfulde personale hver gang.
Vi har haft fornøjelsen af Birgit 3 gange, i forbindelse med én tidlig scanning og 2 tryghedsscanninger efter blødninger.
Hun møder os med åbne arme hver gang, og er ufattelig dejlig positiv og et rart menneske at være i selskab med.
Man kan tydeligt mærke hvor meget hun brænder for sit fag, og hvor ufattelig dygtig hun er - hun formår virkelig at gøre os dejlig rolige hver gang.
Vi har mødt Marlene én gang, som helt bestemt er mindst ligeså dygtig!
Vi havde til nakkefoldsscanningen på OUH fået et knapt så godt resultat med hjem af double testen, og hun rådgav os telefonisk til at vi kunne få en nifty pro test, da denne var uden fare for abort.
Hun gav os en tid allerede dagen efter, og var meget grundig i sin Ultralyds undersøgelse af baby.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af jordemoder.dk, jeg er så ufattelig taknemlig for at vi faldt over lige netop denne klinik, da vi første gang skulle have ro på.
Bedre jordemødre findes bare ikke 🫶🏼
Kæmpe stor anbefaling af jordemoder.dk ❤️ Tak for jeres dygtige arbejde og store indsats

Reply from Jordemoder.dk
fyldt med omsorg og fantastisk behandling!
Vi har af flere omgange været hos Jordmoder DK. Alle gange har været fyldt med omsorg og fantastisk behandling!
Vi er altid i trygge hænder hos jordmoder.dk og føler os både set og hørt 🙏🏼
Især en kæmpe stor TAK - efter en fejlvurdering fra sygehuset og gribe os i situationen og hjælpe os. Havde det ikke været for jer - havde vi ikke kunne have ro i maven 🫶🏼
Alle er velkomne hos jer og I formår altid at skabe et trygt rum.
TAK ❤️🤰🏼👶🏼
Kæmpe anbefaling herfra!!
Jeg kan varmt anbefale jordemoder.dk…
Jeg kan varmt anbefale jordemoder.dk både deres scanninger og amme vejleder. De er meget imødekommende og meget empatiske. Jeg lider af angst og følte mig 100% tryg hos jordemoder.dk da de lige giver den ekstra indsats for at få en til at føle sig set og hørt.

God og tryg oplevelse
God og tryg oplevelse. Intet spørgsmål var for meget og vi fik både billeder og video af scanning. Tog os ind med kort varsel.

Reply from Jordemoder.dk
Første scanning og første graviditet.
Første scanning og første graviditet og man kunne ikke ha bedt om en bedre første gang.
De var flinke, søde og mega imødekommende.
De sørgede for man følte sig tryg inde ved dem.

Fantastisk service
Vi har været i Odense, og vi har fået fantastisk service og rigtig meget for pengene trods en stædig dreng, der ikke ville fotograferes 😂
Vil til hver en tid anbefalede jordmoder.dk -Odense.

God oplevelse
Søde og dygtige. Har brugt jordmoder.dk i begge mine graviditeter, flere gange. Kan klart anbefales.
Så sød og imødekommende jordemoder
Så sød og imødekommende jordemoder.
Rigtig god oplevelse og helt sikkert pengene værd.
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse, kan kun varmt anbefales.
Birgit er bare god!
Birgit er bare god!
Super dygtig! Alt var bare perfekt og ingen spørgsmål er dumme. Birgit hjælper en trygt igennem forløbet.
Hilsen
Anonym😊
Godt og trygt!
Jeg har igennem jordemoder.dk været til scanning, massage og fået ammevejledning og i alle tilfælde fik jeg meget omsorgsfuld og tryg behandling. Jeg kan varmt anbefale jordemoder.dk

Reply from Jordemoder.dk
Min kone og jeg havde en fantastisk rar…
Min kone og jeg havde en fantastisk rar og tryg oplevelse med Tina. Kan kun varmt anbefales.