My Mobile ApS

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik som den største selvfølgelighed byttet et mobilcover som var gået í stykker på trods af jeg ikke havde en bon at fremvise. Super service :-).

Rated 5 out of 5 stars

jeg kan kun anbefale at handle hos jysk telecom. Hvis der eventuelt er noget der er gået galt ,eller lignende . ,.ALLE laver fejl. er de virkelig interesseret i at kunden får den bedst mulige opl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej, jeg har handlet med Jysktelecom, såvel i forretningen på Istedgade (hvor den personlige betjening er suveræn) og herpå nettet. Det unikke ved denne forretning er at der altid er det mobil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ringede til jysktelecom mandag morgen og hørte om de havde Nokia lumia 800 på lager, som der stod på hjemmesiden. fik præcise svar på alle mine spørgsmål omkring telefonen og købet. Bestilte så og fi... See more

1. Cell Phone Store

Written by the company

My Mobile er et professionelt service værkssted, hvor vi tilbyder reperationer med høj kvalitet og garanti. Vi reparerer alle former for smartphones, tablets, pc og Mac's. Hos My Mobile har vi effektive og gode priser.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Troværdig

Bestiller søndag, skriver mail til dem onsdag, ang levering. Den var i restordre hos dem. De svarer torsdag at de har skaffet en til mig, som jeg modtager fredag. Super fin service og levering.
Eneste anke. Emballagen, original æske med gavepapir lagt omvendt på! Det kunne nok gøres bedre. Og så mangler der Dansk/Nordisk eller engelsk maual
Der var kun på Spansk/fransk/tysk
En butik jeg vil bruge igen hvis behovet opstår.

March 28, 2009

Let og problemfri nethandel

Enkel og brugervenlig hjemmeside.
Stort udvalg til konkurrencedygtige priser.
Hurtig levering med efterfølgende support.

Som erfaren online-shopper, kan jeg kun give denne netbutik mine bedste anbefalinger og vil til enhver tid handle der igen.

March 22, 2009

Jysk service !!!!!!!!!!!!!!!

Hurtig levering af net ordre. og deres udvalg af mobiludstyr ville jeg sige er 5 gange større end mange kæde butikker som Sonofon, TDC og Telia.

March 17, 2009

Super Betjening

Jeg blev betjent af en top professionel rådgiver, som var utrolig vidende og som kunne svar meget detaljeret på alle de spørgsmål jeg havde. Det var i det hele taget en super oplevelse at få en top betjening. Hilsen Thomas Høyer

March 15, 2009

JYSK service midt i København

Jeg var kommet ind med toget og havde under turen måttet konstatere at min mobiltelefon var ude af funktion. Da jeg skulle aftale afhentning med videre, var min telefon vigtig for mig, derfor dropper jeg straks ind, da jeg ser butikken. En ung JYDE kommer mig smilende i møde, og jeg forklarer problemet. Han ordner fejlen på stedet endda GRATIS til trods for jeg aldrig har købt noget i butikken. Han ønsker mig GOD TUR i København og jeg er lykkelig. SMIL er den korteste vej mellem mennesker.Det var god service for mig.

March 15, 2009

Ultimativ service og nærvær

Jeg har under flere tilfælde haft behov for at sikfte mobiltelefon, af forskellige årsager, men en ting er altid problematisk ved skift .. og det er som alle ved, når man skal lave overførsel af kontakter og telefonnumre. Jysktelecom er altid venlige og behjælpsomme med at skabe denne dataoverførsel .. og det har jeg lyst til at sige tak for .. og jeg vil desuden gerne anbefale butikken for den gode og nærværende betjening.

Erik

March 14, 2009

Bedste service

Hej,

jeg har handlet med Jysktelecom, såvel i forretningen på Istedgade (hvor den personlige betjening er suveræn) og herpå nettet. Det unikke ved denne forretning er at der altid er det mobilprodukt man mangler. BlueTooth telefonsæt og batterier, samt service på slidte telefoner der kommer til at fungere igen har jeg brugt forretningen til og det fungerer bare... måske en jysk service og faglig stolthed et værd for andre også at prøve :-)

Vh
Rasmus

Anmeldelse

Jeg handler ofte i jysktelecom, og har netop købt ny telefon. Jeg synes det er den mest fantastiske, informationsrige og behaglige betjening jeg har fået.

Forretningen er indbydende, og personalet VED hvad de taler om, samt yder den højeste effektivisering og hurtigste ekspedering.

Butikken får min varmeste anbefaling.

Altid fantastisk service....

Det er nu tredje gang jeg køber tilbehør i denne butik. Smil på læben, lidt kø pga. mange kunder - men er der ikke altid det de gode steder? Og når man kommer frem er rådgivningen altid i top - og samtidigt er prisen i bund. Kan varmt anbefales

Rated 5 out of 5 stars

Fedt sted at købe mobil uden abonnement!!

Jeg ville have en ny telefon, men uden abonnementer af nogen art. De havde telefonen på lager til en god pris og jeg fik oven i købet solgt min gamle telefon til en fornuftig pris. God service! Tak for det :-)

Rated 5 out of 5 stars

Den super service og for de altid billige produkter !!

Jeg er super glad for at handle med Jysktelecom, de har hver gang jeg har været der altid givet sig tid til at hjælpe, når jeg har været usikker på mit nye telefon valg, der har de smidt 5-10 modeller op på disken som de har forklaret mig om, og til sidst endt med en handel hvor man går hjem med en følelse af at have handlet det rigtige sted og fået det rigtige produkt med hjem. tak Jysk.....

March 11, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Vil helt sikkert anbefale Jysktelecom.dk til alle. Har handlet her mange gange og er altid meget tilfreds. Super service og hurtig levering til fornuftige priser.

February 28, 2009
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig behandling

Jeg bestilte en samsung mobil, en adidas sports telefon, denne telefon skulle leveres med pulsbælte.

Da jeg efter flere dagens venten kunne konstatere at at de havde trukket mine penge på kontoen kontaktede jeg dem via mail for at høre om de havde sendt den. Fik derefter svar som rigtig "proffesionelt" starter med "UPS der er sket en fejl".

De kunne ikke skaffe mobilen med pulsbælte og tilbød 2 løsninger, der iblandt at lave handlen gå retur, det gik jeg med til, fik afvide jeg fik sat pengene ind dag dagdato men har endnu intet hørt fra dem, da jeg så kontakter dem får man et surt svar igen!!!

Har en rigtig dårlig følelse omkring denne virksomhed, kan absolut ikke anbefale dem, desuden er deres tekster fyldt med stavefejl, ikke noget der betyder det store, men oser ikke ligefrem at seriøsitet!!!

KØB IKKE HER!!!!

January 9, 2009
My Mobile ApS  logo

Reply from My Mobile ApS

Hej Mark,

Allerede fra dag 1. har du haft talt med Rene som har informeret dig om tingene, bla. denne pakke var uden pulsbælte. Der har intet surt svar været eller noget fra vores side da vi kun ønsker glade kunder. Pengene blev ført retur den dato du fik af vide af os og du kunne se dem 1-2 dage efter på din konto. Der brokkede du dig over 1 ekstra dags overførselstid på pengene.
Jeg har anmeldt din kommentar til trustpilot da jeg mener det er useriøst at give 1 stjerne når vi lod handlen gå retur uden problemer og igennem hele 'sagen' har overholdt det vi har talt om.

At du ligefrem kalder os useriøse, det må jo være op til resten af de glade kunder som handler hos os at bedømme.

Mvh. Robin

Take a closer look