Dejligt sted med skøn, meget personlig betjening og en rar atmosfære. Værelset var hyggeligt og smukt autentisk badehotels'indrettet. Flot badeværelse, alt virkede perfekt. Vi sov rigtig godt i senge... See more
See what reviewers are saying
Tusind tak Kallehavegaard Badehotel Tina - Klaus - Rolf - Cecilie for en hel fantastisk weekend hos jer. Det har været en fornøjelse at være gæst hos jer og nyde jeres fuldstændige perfekte mad opl... See more
Company replied
I forbindelse med vandring med hunde langs kysten, har vi netop haft et dejligt ophold på Kallehavegård Badehotel. Dejligt værelse med flot badeværelse, alt så hyggeligt og rigtig i Badehotel-stil, al... See more
Written by the company
I Løkken, tæt ved strand og by, finder du hyggelige og autentiske KALLEHAVEGAARD BADEHOTEL Bo i stemningsfulde værelser og nyd roen på det gamle hotel fra 1902 Vores restaurant har åbent hver dag i højsæsonen både til frokost og aften. Se meget mere på www.kallehavegaard.dk Hotellet ligger i gåafstand fra det hyggelige torv i Løkken, hvor du finder mange hyggelige cafeer og restauranter samt butikker med alt hvad hjertet begærer. Den løkkendariske, hvide sandstrand med de ikoniske badehuse ligger også blot få minutters gang fra hotellet. Hotellet har 21 dobbeltværelser. Se mere på www.kallehavegaard.dk kontakt os på 20662888 eller info@kallehavegaard.dk
løkken, Denmark
- www.kallehavegaard.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Fantastisk Badehotel
Fantastisk Badehotel, der i december 2019 fik nye ejere og som i år har gennemgået en gennemgribende forvandling, så det fremtræder med stemning og hygge, som kun rigtige badehoteller har - på linie med Svinkløv Badehotel. Morgenmaden er endvidere ganske enkelt uovertruffen - alt som hjemmelavet og hjemmebagt. Hertil kommer værtsparret - nogle aldeles søde, venlige og servicemindede mennesker. Vi glæder os til at de åbner igen i 2021, for stedet er virkelig et sted man ønsker at besøge igen og igen og...
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Et Bade hotel der lever op til navnet.👏
Super skønt værelse i rigtig Bade hotel stil.
Mad i verdens klasse til en meget billige penge.
Morgen bord i verdens klasse.
Ejer der har et hjerte af guld og fantastisk service.
Tvivl ikke bestil et ophold. 👏👏👏
Super skønt personale
Super skønt personale. :-)
Vi søgte ly for regn og torden. ⛈
Blev mødt med åbne arme og smil. 😬
Drikkevare og snacks serveret på den overdækket terrasse. 🍺🍷🥜🥨
Kan helt klart anbefales, vi kommer igen.
Et virkelig hyggeligt badehotel
Et virkelig hyggeligt badehotel. Min kæreste og jeg havde et rigtig skønt ophold på Kallehavegaard Badehotel. Et utrolig gennemført badehotel, med fine detaljer, et hyggeligt værelse og en god placering i forhold til byen og havet. Ejerne Tina og Klaus var meget gæstfrie og venlige, og serverede en utrolig god morgenmad i charmerende omgivelser. Vi anbefaler stedet og kommer glædeligt igen.
Mvh
Lasse og Sofie
Hyggeligt og afslappet hotel.
Det var en meget afslappet ophold. Tina og Klaus var søde og opmærksomme. Hyggeligt værelse med eget bad og toilet. God seng. Lækker morgenmad. Perfekt placering tæt på by og hav. 10/10.
Meget dejligt sted
Helt tilfældigt fandt vi dette dejlige sted.
Vi havde en overnatning og oplevede charme venlighed stor gæstfrihed af de søde værter.
Meget fint værelse og morgenmaden blev indtaget i total badehotel stil med hjemmebag og alt hvad vi kunne ønske.
Vi kan kun anbefale det på det højeste og glæder os allerede til at komme igen.
Mvh Charlotte og Carsten
Vi har netop haft et ophold på…
Vi har netop haft et ophold på Kallehave gård. Vi synes, det var et rigtig dejligt ophold. Værelset var udmærket, aftensmaden fin, god dessert. Morgenmaden var fint stillet an, æggene var blødkogte, det får man ellers aldrig.
Ja hotellet er gammelt og charmerende. Vi havde toilet og bad lige udenfor døren. Hvad betyder dog det? Man får hvad man betaler for, og er man rejse vant, er det jo oplevelsen man går efter, og for vores vedkommende var oplevelsen fin, vi anbefaler gerne stedet og kommer igen.
Nancy Stauersbøl Kristensen
Næstved

Reply from Kallehavegaard Badehotel
Hjemvendt efter et hyggeligt ophold.
Hjemvendt efter et hyggeligt ophold.
En stil vi ikke lige er vant til, men dejligt at kæresten ikke kunne sidder foran fjernsynet under hele opholdet. Man kan se at de er i gang med at renovere og det pynter på det.
Fantastisk sød personale som ved hvad de laver.
Vi kommer helt sikkert tilbage.
Dejligt hyggeligt og afslappende…
Dejligt hyggeligt og afslappende badehotel i den gamle badehotel stil - som at komme tilbage i tiden - uden tv og wifi - ren afslapning og fri fra hverdagens stress
Skønt og venligt personale
Værelserne er i den gamle stil - nogle med eget bad og andre til deling med andre
Der er rent og pænt - desuden er der gang i en del på hotellet - renovering og maling af hotellet - man kan se der bliver løbende renoveret og lavet flotte forbedringer
Kan klart anbefale dette hotel - de serverer desuden den dejligste morgenbuffet i en afslappet atmosfære
Og prisen er klart i den billige ende
Så fuld valuta for pengene
Skønt ophold
Skønt ophold, i dejlige stemningsfulde rammer. Professionelt, venligt og hjælpsomt personale.

Reply from Kallehavegaard Badehotel
Dette hotel kan ikke anbefales
Dette hotel kan ikke anbefales. Alt er totalt nedslidt. Det ligner noget der er klar til blive revet ned. Ingen mulighed for at få en kop kaffe, the eller vin om aftenen. Der er ingen service overhovedet. Forholdene er elendige. Dårlige senge, dyner og puder. Pris og kvalitet hænger ikke sammen. DET KAN IKKE ANBEFALES.

Kan ikke anbefales.
Tror det er godt de har sat det til salg, alt trænger til totalrenovering.
Aftensmad var meget skuffende.
Morgenmad var ok.

Badehotel
Badehotel, uhmm ja måske jeg blot havde for store forventninger.
Dette er mildest talt forfærdeligt.
Kan bestemt heller ikke anbefale stedet.
Det er gammelt, misligholdt, beskidt og sølle. Der lugtede gammelt og fugtigt på værelset, der var sort af skimmelsvamp på badeværelset. Godt det var sommer og alt kunne stå åbent.
Vi havde også en spotdeal, derfor så vi også frem til den 2-retters menu, som var med den første aften. Forretten var tapas, hvilket jo er lækkert men ikke, hvis man skal sortere i salaten, fordi den er dårlig. Hovedretten var en lækker hel rødspætte.
Morgenmaden var med alt for kogte æg, de var helt fuldstændig tørre. Der var løg til pålægget, de var bløde og slappe (kan næppe være skåret om morgenen).
Alt i alt fik man indtryk af, at det var nusset, misligeholdt og øv!
Vi valgte at køre hjem efter første overnatning.
Det blev den dyreste og dårligst oplevelse.
Får 1 stjerne for beliggenhed og hende, der var på arbejde.
KAN IKKE ANBEFALES!!
KAN IKKE ANBEFALES!!
Meget misvedligeholdt hotel, værelset lugtede gammelt og jordslået. Der var fugtpletter på loftet og malingen var ved at falde ned.
Toilet og bad på gangen som vi slet ikke havde lyst til at benytte.
Morgenmaden kan jeg ikke anmelde, da vi ikke havde lyst til at spise der. Alt i alt en dårlig oplevelse, den ene stjerne er for gå afstand til Løkken.
Et dealophold med insektbid og udslæt…
Et dealophold med insektbid og udslæt til følge.
Manglende rengøring - rækværket på altanen var råddent/ livsfarligt. Altanen var så beskidt, at vi ikke kunne gå der i bare fødder. Altanmøblerne var rustne og så beskidte, at vi måtte udføre en større rengøring, før end de kunne bruges. Udsyn til have med masser af ukrudt. Opgangen lugtede fugtigt og gammelt.
Det værste var små insekter - tusindben eller skolopendre, som var på gulvet, på væggene, i badeværelset og sågar på min hovedpude. De faldt ud af vores bagage, da vi kom hjem.
Jeg synes Levnedsmiddelstyrelsen/sundhedsmyndighederne skulle kigge på dette sted. Det vil aldrig få vores anbefaling.