Forfærdeligt at se virkelighedens rejsehold…. Baggrundsmusikken er så forfærdelig højt at man ikke kan høre hvad udsendelsen drejer sig om. Og man kan heller ikke sætte undertekster på.
See what reviewers are saying
Så en film i går aftes, og reklamerne fyldte nøjagtig haldelen af filmens længde. Og så er man nået til et punkt, hvor Radio TV-Nævnet burde have mulighed for at gribe ind. Det er ganske enkelt gået... See more
Forfærdeligt at se giroen hos jer, konstante reklameblokke ødelægger oplevelsen fuldstændig - ville ønske det var tv2 der havde rettighederne. I er direkte ulækre, I forhold til mængden af rekla... See more
Jeg kan huske da jeg først fik Kanal 5 for nogle år tilbage, en rigtig fed kanal med masser a gode nye serier, men det har godt nok ændret side da. Nu idag på K5 ser man kun reality shows og et par... See more
No history of asking for reviews
Politijagt-fanget på Politiets kamera…
Politijagt-fanget på Politiets kamera er tredje gang iaften i genudsender,hvad med at vise de nye ! istedet for jeres evindelige genudsendelser :-(
De 2-3 kommentator kan da helt ødelægge…
De 2-3 kommentator kan da helt ødelægge oplevelsen og spændingen af at se løbet, de snakker om alt muligt andet, de kunne lære noget ved at se (høre) kommentator på tv 2, og så er det møj irriterende at den ene hele tiden siger "Brian" det gør han Ca 100-150 gange pr løb, er han da virkelig så usikker på sig selv.
GIROEN
GIROEN
Giroen er startet hurra købte den store TV pakke for udelukkende at se Giro men det hele bliver snakket i stumper og stykker HVIS der ikke lige er en reklamepause.
Vil skyde på der vises 10min cykelløb pr. Time resten ødelægger de med studiet konstant.
Lad nu være at skrive jeg kan tilkøbe uden reklamer .
Betaler nok i forvejen for den store TV pakke
Hvis jeg ville lære om italiensk historie købte jeg nok ikke en sportspakke.
En ked CYKELFAN.
Alt for meget reklame (reklame kanalen…
Alt for meget reklame (reklame kanalen burde den hede )
Nogen burde melde det til politiet.....
På 60 minutters film sender de 27 minutters reklame,
og loven siger max 12 minutter.
Ikke andet en reklamer
Ikke andet en reklamer, og virkelig lange reklamer. Gider ikke at se noget på den kanal, efter som de MANGE og LANGE reklamer ødelægger oplevelsen…virkelig ØV
I DK har vi 800.000 hørehæmmede
I DK har vi 800.000 hørehæmmede, som ikke har mulighed for at følge med i dansksprogede programmer!! Ved forespørgsel om undertekster får man et flabet svar tilbage om "at det har vi ikke planer om". Der sendes interessante udsendelser, som vi ikke kan høre og at skrue op er ikke en mulighed, når man har normalthørende familie
Vi betaler ekstra netop for at få kanal 5 og synes, at det er diskriminerende overfor os.
Og at komme i kontakt højere oppe i systemet er fuldstændigt umuligt!
Og lur mig om de læser det her!!!
Politijagt
Politijagt, ja reklamerne behøver vi ikke at jagte, dem er der rigelig af. Øv
Skulle se en film her til aften
Skulle se en film her til aften, men opgav da der er reklamer Ca hvert 15min det er sq træls for at sige det pænt.. Filmen starter kl 21 og slutter kl 00.05 Come on 😡😡😡😡
Kunne Kanal 5 overveje at skrue en…
Kunne Kanal 5 overveje at skrue en kende ned for Thomas Graversen, det kunne være rigtig fint hvis også de to andre kunne få et ord indført.😳 Thomas fylder urimeligt meget
Mvh Susanne
HÅBER I LAVER NY REKLAMER I ÅR 2022
HÅBER I LAVER NY REKLAMER I ÅR 2022, FOR DE GL. GØR MIG SYG AT SE & HØRE PÅ🙏
FODBOLDT
FODBOLDT: virkelig flot dækning af reklamerne før, under og LIGE efter Kampen !!!!! VI HAR BETALT FOR JERES KANAL... så lad os nu få lov at få oplevelsen før, under , og efter kampen !!!! og ikke 1000+ reklamer
LORTEKANAL !
De sidste 45 min af Moldova kampen…
De sidste 45 min af Moldova kampen uskarpt tv signal dårligt af udbyder
Kedelig dækning af VM kampene
Mega ærgerlig dækning af VM kampene. Kameraet er primært kun på værterne, som snakker aaaalt for meget i optakten istedet for at vi ser mere af spillerne og stadion (evt imens de snakker) ... så der bygges en stemning (lidt ærgerligt at gå glip af)... og SÅ SNART kampen er slut så cuttes der til reklamer... som varer i tusind år, så man går glip af jubel og tilløb til publikum fra spillerne på banen. Man går glip af hele “fejringen” istedet for lige at vente 5-10 min ekstra så man får hele oplevelsen med på skærmen. Bare for at man skal høre værterne give spillerne stjerne point. Helt ærligt.
Dækningen af EM på TV2 var betydelig bedre og man fulgte hele stemningen før kampen og efter.
Ny kommentator
Det er altså ved at være tid til at udskifte T Gravgaard som fodbold kommentator - er nødt til at skifte væk pga ham ☹️
Dette er som tak fordi jeg ikke kan se…
Dette er som tak fordi jeg ikke kan se landskampen 👍
Det kan simpelthen ikke passe
Det kan simpelthen ikke passe, at man i disse digitale tider skal være tvunget til at se jeres hakkende fodboldtransmission - virkelig for RINGE!
Virkelig flot dækning af fodboldkampen…
Virkelig flot dækning af fodboldkampen - totalt amatører. Jeres licens til fodboldlandsholdet burde rives væk!!