Kjaersgaard Bolighus

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Min børn har længe plaget mig angående den Jule kalender.... Fandt den langt om længe på websitet hos Kjærsgaard Bolighus... Modtog kalender og kubus fætter lysestage flot indpakket med posten her ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

WAUW! - hvad mere kan man ønske sig? Billigste priser på de Royal Copenhagen tallerkener man gik og manglede, gratis fragt også vanvittig hurtig levering. Jeg er ovenud tilfreds med Kjaersgaa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man ønsker dårligt humør og lyst til græde så er det bestemt stedet at gå hen. Har ærligt aldrig oplevet så dårlig kundeservice i hele mit liv. Gik decideret grædende ud derfra fordi jeg var blev... See more

Rated 4 out of 5 stars

Endelig fik min bedre halvdel og jeg taget hul på julehandlen. Vi bestilte en del gaver over forskellige netshops. Besluttede så at fordele vores julegaveindkøb en smule over den forløbne uge. Fandt e... See more

1. Parking Lot
  2. Parking Garage
  3. Valet Parking Service

Information provided by various external sources

Kjærsgaard Bolighus er en nyetableret forretning med placering i centrum af Viborg. Der er gode parkeringsfaciliteter i nærheden af butikken.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig God Service og dialog over telefonen.

Der var gået en stykke af et lagkagefad jeg købte hos Kjærsgaard Bolighus.
Jeg købte det tilbage i april måned, men da det var til en fødselsdags, opdage vi det først på selve dagen.
Da jeg bestilte det kom jeg til at taste adressen helt forkert ind. og varen blev sendt afsted, men kom så retur til Kjærsgaard Bolighus, de kontaktet mig for at hører efter min rigtige adresse, og sendte så varen igen. (Uden at jeg skulle betale fragt).
Varen blev sendt ind med den medsendte returlabel. (så gav mig ikke yderligere udgifter). Kort tid erfter modtager vi en nyt fad, og skal blot sende de gamle retur igen. Det var virkelig en positiv oplevelse. Har efterfølgende handlet der med stor tilfredshed både møbler og småting. En dejlig service.
Ros herfra Hanne.

October 22, 2015

Super effektivt

Bestilte mine varer onsdag - modtag en pakke med posten allerede fredag .. der var ovenikøbet en lille ting ekstra med... bestemt ikke sidste gang jeg handler her

October 10, 2015

Hold jer væk

Bestildte en Hay reol fordi den var på lager så den kunne levers hurtigt. nogle dage efter modtog jeg så en mail med at den pga fejl slet ikke var på lager og det ville tage 10-14 dage før den kom og ordren alternativt kunne annulleres.

Da der er gået 15 dage skriver jeg til dem hvad der sker med ordren.
De ringer så til mig (helt vildt irriterende syntes jeg). Reolen er forsat ikke bestilt fordi de ventede på jeg ville kontakte dem om jeg forsat ville have den. På det tidspunkt havde jeg allerede modtaget en ordre bekræftigelse. så jeg kunne vente en gang til
Jeg smed røret på handler der aldrig igen og vil fraråde alle andre at gøre det. Det mest useriøse er at i hele perioden har reolen på deres hjemmeside været listed som på lager.

Den oprendelige mail her:
Hej Rasmus -

Tak for dit køb af Woody reol, Hay.

Den ønskede vare/variant (Column High) er desværre p.t. helt udsolgt.

Vi forventer at kunne sende den indenfor 10-14 dage.

Håber det er OK!

Alternativt må annullere din ordre/kreditkort-betaling.

Meld venligst tilbage.

Vi undskylder den manglende opdatering af hjemmesiden

Kjærsgaard Bolighus.

April 22, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Vildt flot indpakning til 25.- kr.

Kan klart anbefale Kjaersgaard-bolighus.dk - Skulle bruge en gave til en veninde, og gik på nettet. Stod og manglede en Lyngbyvase - ringede og spurgte til om de kunne nå sende den inden weekenden. De vendte tilbage kort efter. Gav 25.- kr. for indpakningen - utroligt flot, og rart at bringe et gave videre på den måde. Super support svarer hurtigt på mail. Har fundet en lampe derinde - det skal da prøves.

January 14, 2015

Damernes Magasin år 2015

Vi besøgte butikken d. 3. januar 2015, for at købe møbler til vores nye hus, som snart står færdig.

En ansat (formentlig bestyren ud fra andres beskrivelse af en lignende person med samme dårlige opførsel) bad os om at forlade butikken, fordi vores lille søn på 1 år og 10 måneder græd og var ked af det. Vi forsøgte at trøste vores barn som græd (ja det er ikke rart at høre på).

Den ansatte henvendte sig, og bad os om, at vi skulle komme igen en dag, hvor vi kunne få vores søn passet. (Da børn åbenbart ikke er velkommen i butikken).

Attituden beskeden blev leveret med, var nedladen og med et ansigt man kun ellers kan finde i Viborg Domkirke. Vi blev først paf og sure - Nu sidder vi egentlig mest og griner af hvor selvhøjtidelig en lille butik i Viborg kan være.

Vi spurgte til, om han ikke selv har børn? (alle forældre har vist prøvet at deres barn begynder at græde i en butik) Hvortil han svarede at han havde stor erfaring med at arbejde med børn, og at vi skulle finde en anden dag at komme ind - men hvor vores søn blev passet..

Vi takker for hans flotte tilbud, men kvitterer med at anbefale andre, at handle deres ting i Houmøller i Skive eller Internettet, hvor service og udvalg er tættere på den virkelighed vi andre lever i.

Mette & Christian

January 3, 2015

Ingen sans fra service!

Jeg besøgte Kjærsgaard Bolighus 3. juledag, da jeg havde fået en julegave x3 - jeg mødte, så en ansat (mener det er bestyreren) - han virkede mest som en, der hader sit job og ikke havde lyst til at give sine kunder en god oplevelse. Han startede ud med at beskylde mig for at lyve, da varen var i en pose, som ikke var fra deres butik - men som jeg sagde "undskyld, det var lige en pose, vi havde derhjemme - du kan jo kigge på byttemærket". Det, der gør mig sur er, at han starter ud med at beskylde mig for noget, og oveni dette virker som en, der ikke "gider sin kunde". Jeg kunne så ikke få mine penge tilbage hvilket er helt ok, da de ikke er berettet til dette. Men lidt træls, når man aldrig er i Viborg, så kunne have været lidt lækkert med noget service, der - men som sagt så er det ikke noget, de skal give mig.

Udover en dårlig service, så synes jeg, de burde sætte en seddel op på døren, hvor der står "INGEN ADGANG FOR HUNDE ELLER BØRN!" Da jeg oplevede, og har oplevet før, at børn får et vredt blik, når de går rundt inde i butikken. En lille dreng kommer til at røre ved noget - som vælter, og den samme mand råber til den lille dreng "HVAD SKER DER HER!" - slap dog af! TAL DOG PÆNT TIL DINE KUNDER!!!

Så hvis I nu stoppede med at være SÅ snobbet, sure og fik noget mere service, så ville kunderne synes noget bedre om jeres lille butik.
Jeg vil hellere tage til Aarhus og købe mine ting end at besøge denne butik igen!

December 29, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt, nem og hurtig handel!

Jeg bestilte en Hans Bølling træfigur en fredag, hvorved den blev modtaget om tirsdagen. Samtidig var der god kommunikation i form af mails mht. hvor varen var henne. Ydermere da figuren med pakken kom og jeg pakkede denne op, så inden bag pap og bobbelplast og lign., var figuren lagt i en lille fin æske med sløjfe om, selvom dette ikke var blevet ønsket over hjemmesiden. SÅ fint!!

December 2, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og hurtig levering

Min oplevelse hos Kjærsgaard Bolighus har kun fundet sted over nettet. Her blev varen sendt samme dag, og jeg blev løbende holdt opdateret omkring forsendelse. Prisen var desuden særdeles god - jeg sparede over 40% i forhold til vejledende udsalgspriser.

Masser af roser herfra.

December 10, 2013

Super service, super levering

Jeg havde bestilt en Anna Carin Dahl lygte, men lygten havde et forkert motiv. Det var intet problem: jeg fik fluks tilsendt den rette lygte og fik til og med lov til at beholde lygten med "det forkerte motiv". Thumps up for god service. Leveringen var ligeledes hurtig! Mange tak til Kjærsgaard Bolighus - det er ikke sidste gang jeg køber hos jer. Specielt, når I har fri fragt!

April 4, 2012

Take a closer look