Ik heb hier 6 maanden geleden een haartransplantatie laten doen. Dit duurde bij mij 2 dagen. De omgang was erg prettig. Er wordt tijdens het consultgesprek (en direct voor de behandeling)... See more
Company replied
Van intake tot eindcontrole een fijne ervaring. Op de dag van de behandeling word je door de dames van het haarteam in de watten gelegd en is de dag voorbij voordat je er erg in hebt. Duidelijke instr... See more
Company replied
Zeer tevreden, ooglidcorrectie door 2 andere klinieken geweigerd, nadien door Veldhoven kliniek perfect uitgevoerd. Superblij mee! Geen vermoeide blik meer, geen wimpers voor de ogen meer. Littekens w... See more
Company replied
Ik heb 6 maanden geleden een ooglidcorrectie laten doen. herstel ging goed nauwelijks zwellingen gehad of blauw geweest. Wel had ik aan 1 kant van het oog een bulletje gekregen maar die hebben ze net... See more
Company replied
Kliniek Veldhoven is dé kliniek voor al uw plastische chirurgie, cosmetische en dermatologische behandelingen. Met een hecht team van plastisch chirurgen, een cosmetisch arts, een cosmetisch gynaecoloog en huidspecialisten voeren we jaarlijks ruim 5000 behandelingen uit.
Bastion 10, 5509 MJ, Veldhoven, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een prettige kliniek, erg goed geholpen door plastische chirurg Drs.Schiettecatte deskundig, geeft aan wat je kan verwachten na de behandeling. De genezing is goed verlopen en ben erg blij met het resultaat.

Reply from Kliniek Veldhoven
Wij zijn geschrokken van de vele slechte recensies, wij hadden dezelfde ervaring met een ooglidcorrectie.
Deze was niet goed gehecht, nadien en er ontstond een bultje. Bij de nacontrole werd er onverschillig over gedaan. Ze zouden het nog bekijken.
Nadien kregen wij te horen dat ze de fout wel wilden herstellen maar wel tegen betaling. Schandalig dat zulke
prutsers nog een praktijk kunnen uitoefenen. Wij gaan in ieder geval de consumentenbond inschakelen
Ik loop nog altijd met frustratie rond over de bij mij uitgevoerde MACS lift. Een dramatisch verschil had ik nooit verwacht, maar ik kan wel zeggen dat ik bij de eindcontrole afspraak met dr Schiettecatte (weken later) al aangaf dat ik vooral ontevreden was over de marionettelijnen en kaaklijn. Het verschil met voor de operatie is bijna te verwaarlozen. De arts die slechts enkele minuten bij de nacontrole zit (de rest moest assistente afhandelen) adviseerde om evt dan fillers te laten zetten omdat hij het niet strakker had kunnen maken. Daar zitten volgens hem teveel risico's aan (zenuw beschadiging) Daar kon ik het mee doen.
Maar daar ben je toch plastisch chirurg voor om resultaat te bewerkstelligen, ook op plekken waar voorzichtig te werk gegaan moet worden?
Ik had niet eens heel erg verslapte huid, dus het blijft vreemd dat er geen lift is waar te nemen daar.
M.a.w, ik moet dus nog meer geld gaan uitgeven aan fillers omdat ik met een slecht resultaat van de MACS lift zit.
Eenmaal thuis merkte ik pas hoe boos ik eigenlijk was. Niet alleen veel geld maar ook dagen erg veel napijn aan 1 kant maakt dat het een voor mij vrijwel een zinloze (heftige) ingreep is geweest.
Mijn hals is iets strakker maar daar deed ik de ingreep niet voor. De onderkant van mijn gezicht is absoluut onvoldoende verbeterd. (mijn vriend en familie zien ook geen verschil)
Had even tijd genomen om met mij naar voor en na foto's te kijken en een gezamenlijke oplossing te bedenken. Na de ingreep is alle interesse voor de patiënt als sneeuw voor de zon verdwenen.
Geen fijne ervaring! Zeer frustrerend.
Ik heb onlangs een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren en ben uiterst tevreden hoe dit verlopen is bij kliniek Veldhoven. Nu 4 weken later al een mooi resultaat en totaal pijnloos verlopen.De behandeling is pijnloos verlopen en de verdoving stelt ook niets voor.
Ardi
Prima ervaring. Alles goed en duidelijk uitgelegd met de chirurg erbij. Ik kon na een week al terecht.
Ik was bang voor de verdovingsspuitjes maar dat stelde niks voor. Miniprikjes. Daarna even een week voor gek lopen met pleisters boven je ogen maar daarna gaat er weer een wereld voor je open. Blij dat ik het gedaan heb.
Behandeling: Macs facelift (2x) met boven ooglid correctie.
Na een mooie sales pitch van de kliniek waarom ze lage prijzen hanteren en ze weinig marketing kosten hebben, was ik enthousiast.
Ik heb in april 2021 mijn behandeling onder plaatselijke verdoving laten uitvoeren. De Macs lift was doodeng omdat je alles hoort en ook het getrek aan je gezicht voelt. De ooglid correctie viel me mee.
Ik mocht een kalmeringsmiddel van mezelf slikken en ik zou van hen ook nog een pilletje krijgen om een soort roesje te voelen. Ik kreeg idd niet veel mee van de 1e behandeling. Binnen 2 weken zag ik al meteen dat mijn onderkin en hamster wangen er nog steeds zaten, waarop ik de kliniek belde. Ik gaf aan niet tevreden te zijn en als antwoord kreeg ik dat ze pas over 6 mnd een nieuwe afspraak gingen inplannen. Je betaald bijna €5000,- voor een operatie die niet succesvol was en dan moet je er ook nog 6 lange maanden tegen aan kijken elke dag. Mijn ene ooglid was ook beter gedaan als de andere dus daar hangt nog steeds een stukje huid over mijn ene ooglid, waar het bij mijn andere strak zit.
Ik kwam 6 mnd later terug en de arts zag ook dat mijn facelift niet succesvol was. Na overleg was besloten dat ik mijn facelift gratis over mocht laten doen. Ik ging opnieuw onder lokale verdoving deze ingreep aan. Dit keer kreeg ik echter niet de tijd om de pil te laten inwerken en werd ik direct na inname van de pil de OK in geroepen.
Ik heb nog nooit zoveel pijn in mijn gezicht gevoeld tijdens de verdoving maar ook tijdens de operatie. En het erge is, ik zit nog steeds met hamster zakjes en een onderkin. Het is ietsje minder maar ik heb €5000 betaald voor een operatie, terwijl ik exact hetzelfde resultaat met fillers had kunnen bereiken. Ik wilde een strakker gezicht, ik heb het voor 40% gekregen.
Na het gesprek was het voor mij al direkt duidelijk dat ik hier de behandeling wilde laten doen. voelde erg goed.
Ik kon al binnen een week terecht voor de ooglidcorrectie.
Werd erg goed geholpen door iedereen, alles heel relaxed.
Totaal geen pijn gehad ,niet tijdens en ook helemaal niet na de operatie.
Ik was bang voor de spuiten,maar viel 100% mee.
Nu herstellen en heel benieuwd naar het eindresultaat.
Hele fijne kliniek. De mensen zijn vriendelijk en professioneel. Je wordt vriendelijk ontvangen en de uitleg is helder en duidelijk. Goede service. Ik raad deze kliniek aan!
De consulten verliepen prima. Duidelijke afspraken gemaakt. Paar dagen voor mijn borst operatie werd ik gebeld dat de maat prothese niet leverbaar was. Dus grotere gekregen, wat ik in eerste instantie ook graag wilde maar dat deze maat absoluut te groot was, maar later ineens geen probleem. Operatie goed verlopen maar zag al direct dat dit niet was zoals afgesproken en totaal niet wat ik wilde. Paar weken later bij dhr donders terug gekomen en werd totaal niet serieus genomen met mijn ontevredenheid. Dus besloot te wachten tot het eindconsult. Maar helaas werden mijn mails niet beantwoord dus nooit op eindcontrole geweest.
Resultaat na een jaar nog steeds ontevreden en na totale genezing nog steeds niet het resultaat waar ik voor kwam en wat ze me bij de intake afgesproken hebben. Ben nu genoodzaakt om weer een operatie te ondergaan. Weggegooid geld dus bij kliniek veldhoven. Waar ik jaren hard voor gespaard heb.
Bovenooglid correctie gehad. Mijn 1e ervaring met Kliniek Veldhoven was al erg positief, voelde meteen dat ik op de juiste plek was. Dit werd tijdens de ingreep en controle weer bevestigd. Zeer tevreden met het resultaat. Ben iedere dag blij als ik in de spiegel kijk.
boven ooglidcorrectie 26 oktober uitgevoerd.
vanmorgen hechtingen verwijderd
alles prima en pijnloos verlopen heel weinig zwellingen en weinig blauwe plekken wel heel goed om het uur gekoeld
Op basis van e-mail contact heel goed op weg geholpen. Ik dacht dat ik een ouderdomsvlek had (was mij eerder verteld door een huidarts in een ander ziekenhuis) maar deze kliniek wist mij te vertellen dat het een ouderdonswrat was. Laseren is helaas geen optie. Een eerlijk en deskundig antwoord. Ik ben onder de indruk.
Toen ik een afspraak wilde maken voor een consult gesprek, werd ik plotseling geconfronteerd met 75 euro aan kosten, vooraf betalen, direct aan de balie. Dit stond niet op de website vermeld, terwijl men dit al geruime tijd ingevoerd had. Het voelde een beetje als "addertje onder het gras" en ik vraag me dan direct af, met welke kosten ik verderop in het zorgproces geconfronteerd ga worden.
Denk een keer goed na voordat je een operatie plant bij Klieniekveldhoven. Mijn moeder heeft een borst vergroting gehad en ik ben aan mijn oren geopereerd. Bij beide operaties is het resultaat niet gelukt. Bij mij is er een litteken ontstaan die zichzelf steeds groter maakt. Mijn moeder is 3x daarna nog geopereerd geweest en nog steeds is het niet goed. De artsen zeggen allemaal iets anders en raden allemaal iets anders aan. Ze staan niet open om je te helpen. Alleen als je er zelf achter aan gaat. Tip, ga ergens anders!!
Ik heb mij in de Kliniek Veldhoven laten behandelen voor mijn hangende oogleden. Na twee jaar wikken en wegen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om deze behandeling te ondergaan en – na later blijkt – was het twijfelen nergens voor nodig geweest.
Na een telefoontje kon ik snel terecht voor de intake waar ook de behandelend chirurg bij aanwezig was, mij werd vakkundig uitgelegd wat er ging gebeuren en ik kon met een gerust hart naar huis om de behandeling af te wachten. Er zou een lange wachttijd volgen maar ik had geluk en kon al een paar weken later terecht.
Op de dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik uitleg over de nazorg en wat te doen bij onverwachte complicaties en heb ik samen met mijn partner rustig gewacht in een prettige wachtkamer totdat ik werd opgehaald door een vriendelijke operatieassistente. De operatie verliep voorspoedig (ongeveer 10 minuten per oog), werd er leuk geconverseerd, her en der wat grapjes gemaakt en duidelijk uitgelegd wat ze aan het doen waren.
Ik voelde mij op mijn gemak en in goede handen en had er alle vertrouwen in dat de operatie geslaagd was met een mooi eindresultaat. Na afloop mocht ik meteen mijn ogen koelen en controleerde de arts nog even of alles er naar tevredenheid uitzag.
Veel eerder dan verwacht stond ik weer buiten en kon ik opgelucht de reis naar huis aanvaarden.
Het blijft toch spannend, zo’n ingreep maar ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen en zal ik deze zeker aanraden aan vrienden en bekenden.
Een dikke pluim voor alle medewerkers van Kliniek Veldhoven!
Zeer goede ontvangst, informatie, en prima behandeling.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Zeer tevreden over de gehele behandeling
Een aanrader