Kliniek Veldhoven Reviews 74

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb hier 6 maanden geleden een haartransplantatie laten doen. Dit duurde bij mij 2 dagen. De omgang was erg prettig. Er wordt tijdens het consultgesprek (en direct voor de behandeling)... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goeiemiddag Ik heb hier mijn borstvergroting laten doen door DR. Bas Franssen Ik ben super tevreden Super lief personeel Een super kliniek Bedankt allemaal

Rated 1 out of 5 stars

Company details

1. Plastic Surgery Clinic

Written by the company

Kliniek Veldhoven is dé kliniek voor al uw plastische chirurgie, cosmetische en dermatologische behandelingen. Met een hecht team van plastisch chirurgen, een cosmetisch arts, een cosmetisch gynaecoloog en huidspecialisten voeren we jaarlijks ruim 5000 behandelingen uit.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Haartransplantatie

De omgang was erg prettig. Er wordt tijdens het consultgesprek (en direct voor de behandeling) duidelijk vertelt en uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met vriendelijke en professionele mensen. De behandeling was volledig pijnvrij.

Na de behandeling krijg je een duidelijke uitleg over hoe de nazorg gaat en wat je zelf moet doen voor een zo goed mogelijk herstel.

Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Team Kliniek Veldhoven, bedankt!

June 17, 2026

borstvergroting

Goeiemiddag
Ik heb hier mijn borstvergroting laten doen
door DR. Bas Franssen
Ik ben super tevreden
Super lief personeel
Een super kliniek
Bedankt allemaal

December 18, 2025

Aanrader

Van intake tot eindcontrole een fijne ervaring. Op de dag van de behandeling word je door de dames van het haarteam in de watten gelegd en is de dag voorbij voordat je er erg in hebt. Duidelijke instructies voor de nazorg meegekregen, waardoor het hele proces uiteindelijk probleemloos is verlopen. Het eindresultaat mag er ook zijn. Aanrader dus!

May 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geweest voor bovenooglidcorrectie

Geweest voor bovenooglidcorrectie. Helaas slaap ik nog steeds (na 4 jaar) met mijn ogen open. Slaap met masker op; anders tranen mijn ogen in mijn slaap. Heb een litteken overgehouden aan de ingreep alsof ze perongeluk aan een kant zijn uitgeschoten. Nooit serieus genomen, aantal keer terug gegaan, maar wuiven het weg dat de correctie netjes is uitgevoerd. Mijn advies: hier niet heen gaan!

September 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top ervaring - aan te bevelen

Vandaag had ik mijn laatste controlebezoek aan de kliniek en daarmee is mijn ooglidcorrectie door drs. Danielle Derks volledig afgerond.

Via een kennis, die zelf erg enthousiast was, ben ik hier terechtgekomen — en dat is voor mij een hele goede keuze gebleken.

Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Drs. Derks is niet alleen zeer kundig, maar ook oprecht betrokken en empathisch. Ze nam de tijd en stelde me echt gerust. Ook het ondersteunend personeel verdient een groot compliment: iedereen is vriendelijk en doet er alles aan om je prettig en welkom te laten voelen.

Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat van de ingreep. Voor mij was dit een heel positieve ervaring en ik kan deze kliniek dan ook van harte aanbevelen.

March 31, 2026

Aanrader!!

Ik heb bij dr. Donders mijn ooglidcorrectie laten doen, van intake tot eindresultaat heel erg tevreden.
Dr donders is een vriendelijke kundige man, hij geeft eerlijk advies, het resultaat is geweldig! Tijdens de ingreep was het ook aangenaam, de ingreep is pijnloos, het herstel was ook pijnloos! Ik raadt deze kliniek en deze chirurg aan! Kliniek komt alle afspraken na en hebben alles keurig in orde mbt deskundige formulieren! In september ben ik geopereerd, na 1 week de hechtingen eruit en nu na 6 maanden op controle! Het resultaat is perfect! Een tien! De prijs is zeker ook heel netjes!

September 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Topservice en een ontspannen behandeling

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Kliniek Veldhoven. De service was uitstekend en het hele team was vriendelijk en professioneel. Tijdens de behandeling voelde ik mij op mijn gemak en de operatie verliep erg goed. Ik had verrassend weinig pijn tijdens de behandeling.

Wat mij vooral opviel was de ontspannen en positieve sfeer in de behandelkamer. Het team was vrolijk en er werd af en toe een grapje gemaakt, wat de ervaring erg prettig maakte. Op een gegeven moment zei ik zelfs voor de grap dat de haartransplantatie voor mij bijna makkelijker voelde dan een bezoek aan de tandarts.

Daarnaast hebben ze zelfs extra grafts geplaatst, omdat mijn donorgebied beter was dan verwacht, en dat hebben ze zonder extra kosten gedaan. Dat vond ik een zeer mooie en eerlijke service.

Al met al een zeer positieve ervaring en ik kan Kliniek Veldhoven zeker aanbevelen.

March 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een eerlijk advies gekregen…

Ik heb een eerlijk advies gekregen tijdens mijn consult waarbij is gebleken dat een behandeling in mijn geval niet precies het gewenste resultaat zal opleveren. Niet iedereen is hetzelfde, dat blijkt wel en daarom is het het belangrijkst dat je eerlijk en deskundig wordt geadviseerd tijdens een consult. Ik ben de medewerkers van Kliniek Veldhoven hiervoor dankbaar.

January 22, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fijne professionele artsen en…

Fijne professionele artsen en verpleegkundigen. Nemen de tijd maar zijn toch snel. Goede nazorg en geen lange wachttijden. En het belangrijkste. Heel mooi resultaat van mijn ooglidcorrectie.
Zeer content!

November 6, 2025

Beste Kris,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We waarderen uw aanbeveling enorm en staan altijd voor u klaar als u nog vragen heeft!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, ooglidcorrectie door 2 andere klinieken geweigerd, nadien door Veldhoven kliniek perfect uitgevoerd. Superblij mee! Geen vermoeide blik meer, geen wimpers voor de ogen meer. Littekens waren superfijn en mooi, na 2 maanden zeer miniem en na 6maanden volledig onzichtbaar. Top kliniek waar ik ook nog eens vriendelijk en vooral snel geholpen werd. 👍🏻🍀

June 28, 2025

Beste heer/mevrouw,

Prachtige borstlift

Na, veel te snel, 40 kilo afgevallen te zijn door een gastric bypass was er maar weinig over van wat in het verleden borsten waren. Máár zie daar was Dr. Daniëlle Derks, mijn reddende engel! Zij heeft mijn borsten (lees: theezakjes) weer prachtig gemaakt en verplaatst naar de plaats waar ze horen te zijn. Ik mag zeggen dat ik een zéér gelukkig mens ben met prachtige borsten door deze geweldig en vriendelijke chirurg. Nogmaals chapeau voor Dr Daniëlle Derks en het gehele OK-team zijn toppers.

October 28, 2025

Beste Lily,

Ingreep oogleden

Ingreep oogleden. Is zeer vakkundig gedaan. Ik kan het iedereen aanraden. Ingreep door een pastichirurg en dat was voor mij doorslaggevend. Ben er erg blij mee!

October 7, 2025

Beste heer/mevrouw van Dijk,

Hartelijk dank voor uw positieve en eerlijke review over uw behandeling en ons fijne en ervaren team van specialisten. We waarderen uw aanbeveling enorm en staan altijd voor u klaar als u nog vragen heeft!

Rated 4 out of 5 stars

Professioneel

Goede begeleiding, professioneel, vriendelijk personeel. Als tip wil ik meegeven om patiënten na de ingreep even in de spiegel te laten kijken, en uitleg te geven over wat ze zien. Ik heb een ooglidcorrectie laten doen en zag pas in de autospiegel hoe het eruitzag. Ik had het prettig gevonden om samen te kijken en te horen dat het er zo uit hoort te zien. Verder alles top.

October 9, 2025

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor uw positieve en eerlijke review over uw behandeling en we nemen uw feedback mee. We waarderen uw aanbeveling enorm en staan altijd voor u klaar als u nog vragen heeft!

Rated 4 out of 5 stars

Ooglidcorrectie

Afspraak maken ging gemakkelijk goede uitleg gehad en tot volle tevredenheid geholpen

February 22, 2025

Beste Marijke,

Ontzettend tevreden

Heel fijn geholpen, heel persoonlijk.
Snel geholpen en super blij met het resultaat

February 17, 2025

Beste Nisha,

Rated 5 out of 5 stars

Prettige omgang en goed advies en behandeling

Om doorverwijzing van een vriendin die een ooglidcorrectie had laten doen, ben ik in contact gekomen met deze kliniek. Erg blij dat zij deze kliniek heeft aangeraden. Ik heb daar een buikwand correctie laten doen, een heftige ingreep, maar met hun intake, voorbereiding, prettige behandeling tijdens en na de operatie en nazorg is het me echt 100% meegevallen..
Ik zou ze zeker aanraden!!

August 25, 2025

Beste Suzan,

Borstvergroting

Ik heb een borstvergroting gehad bij kliniek Veldhoven. Ik ben moeder geworden en daardoor was ik niet meer blij met de borsten die ik had.
Ik ben erg goed geholpen, de dag van de operatie was ik erg zenuwachtig maar de zenuwen worden al gauw minder door de verpleging die me erdoorheen hielpen.
Eenmaal geopereerd werd ik ook goed begeleid, kreeg de juiste zorg en iedereen was weer meer dan aardig.
De nacontroles waren goed, ik was ook erg tevreden over het resultaat. Ik heb bijna geen pijn gehad en dat heeft het voor mij ook wel makkelijker gemaakt. Ik ben super tevreden met het eindresultaat en zou het zo weer doen!

August 22, 2025

Beste Denise,

Labia + clitoriskap correctie

Afgelopen dinsdag een labia+clitoris correctie laten doen. Zelf heb ik veel aan de reviews gehad op de website van de kliniek, vandaar dat ik graag mijn ervaring en tips wil delen.

Vanaf het moment van ophalen zijn ze warm vriendelijk en professioneel. Eerst kom je in een klein kamertje met de verpleegkundige die kort uitleg geeft over de nazorg. Vervolgens neemt ze foto's en krijg je paracetamols. Op de rustkamer voordat de operatie begint werd er twee keer verdoving gesprayd om de scherpe randjes van de verdovingsprikken eraf te halen. De eerst keer sprayen branden het, maar bij de tweede keer al bijna niet meer. Klaar om naar de operatiekamer te gaan, waarbij ze met z'n drieën waren. De arts tekent eerst af wat er weggehaald moet worden om vervolgens de verdoving erin te prikken (ja dit doet pijn en is even er doorheen gaan). Tijdens de operatie voel je niks meer qua pijn en leiden ze je lekker af. Met een koelelement en broekje aan naar de rustkamer om even bij te komen. Toen naar huis in de auto op de handdoek;).

Het is op dit moment zondag wat betekent dat ik tips kan geven op basis van de afgelopen 6 dagen:

1. Druk is echt de sleutel tot succes! Continu op een harde stoel zitten op een handdoek en dit afwisselen met elk uur een kwartier koelen even liggend op de bank. (dit is best intensief en fijn als je niet alleen bent)
Ook meteen een tip ivm je dus heel veel zit aan de tafel op een harde stoel ben ik bezig geweest met fotoboeken maken van de vakanties;)
2. Eerste dagen was het bij mij gevoelig om naar het toilet te gaan en wc papier te gebruiken. Hiervoor waren de droge washandjes (die je ook gebruikt met koelen) heel fijn om gewoon even te deppen en klaar. (Betekent dat je ongeveer 4/5 van deze droge washand pakketjes wel nodig hebt). Daarnaast is achterover zitten dus met je rug tegen de wc deksel het fijnste ivm het dan niet naar voren langs loopt, maar naar achteren.
3. Dag en nacht droeg ik maandverband in een soort boxershort onderbroekje met daaroverheen een strakke korte sportbroek ivm dit ook weer druk gaf. In de nacht deed ik een (gasten) handdoekje tussen de onderbroek en het sportbroekje.
4. Vanaf dag 4 afgebouwd naar 1x in de 2 uur koelen en zo afgebouwd per dag naar elke keer een uur langer. (Ik had gevraagd of de operatiedag als dag 0 wordt gezien of dag 1 en dit wordt gezien als dag 1)

Voor de rest het is even allemaal niet fijn, maar het is het zo waard voor de rest van je leven! Doe vooral rustig aan;)

August 5, 2025

Beste Thirza,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en positieve review. We waarderen uw aanbeveling enorm en staan altijd voor u klaar als u nog vragen heeft!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look