Kok Amok Catering ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ikke første gang og bestemt heller ikke sidste gang. Vi er stor fan af maden fra Kok Amok. Det er både smagfuldt og æstetisk. Vi valgte små tapas retter til min datters konfirmation og det spillede på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret menu fra Kok Amok til vores søns konfirmation her den 28-4-2018. Maden blev leveret præcis på aftalte tidspunkt. Alle retter var til ug. En udsøgt varmrøget laks til forret(fadene... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået mad fra Kok Amok i to omgange inden for det sidste halve år. Begge gange er maden leveret til tiden, og det har været let at rette i bestillingen. Maden er altid smukt anrettet på flo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt fungerede 100% fra start til slut. Den lækreste dyrecappasio til forret og buffet til 35 personer leveret punktligt til adressen. Vi var hurtigt klar over valget af stege, men da vi så de... See more

1. Caterer

Written by the company

I en branche med stor konkurrence, har Kok Amok formået at skabe en forretning, der bygger på kvalitet og pålidelighed. Vi har eksisteret siden 2001 og har skabt en succesfuld forretning, fordi vi netop går op i de kvalitetsmæssige grundværdier. Vi tror på, at kvalitet gør en forskel. Kvalitet i alle dele af maden, både råvarer og tilberedning. Derfor bliver alt også produceret fra bunden, og råvarerne bliver udvalgt efter kvalitet og årstid. Netop det, er et af de centrale punkter for, at vi differentierer os fra mange andre i branchen, og at du får lækker og smagfuld mad – hver gang. Hos Kok amok Catering kan du bestille alt fra brunch til buffet. Og har du særlige begivenheder, har vi stor erfaring med både konfirmationsmenuer og skønne bryllupsmenuer. Vores kokke laver desuden smagfulde klassiske retter og er altid nysgerrige på at udarbejde moderne menuer, ligesom vi i øjeblikket arbejder med at forbedre og forny vores vegetarmenu. Det hele for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Dét gør nemlig os stolte!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Lækker tapas

Vi har netop holdt fødselsdagsfrokost med tapasmenu fra Kok Amok. Maden kom som aftalt, flot anrettet på fade og i skåle - og de varme retter pakket forsvarligt. Maden var virkelig lækker og smukt anrettet. Velsmagen var i højsædet.

January 20, 2019

En rigtig god oplevelse!

Vi har fået en 3 retters menu(14 personer), d. 11. 1.19.
Vi havde selv sammensat menuen på deres hjemmeside, og kunne vælge mellem et utal af retter.
Det var ualmindelig god og smagfuld mad, der var rigeligt af den og det var flot anrettet.
Det blev leveret som aftalt, og vi havde på forhånd fået udførlig information om hvad vi selv skulle sørge for. Det var såmænd kun at varme saucen og skære kødet ud.
En rigtig rigtig god oplevelse, vi kan varmt anbefale Kok Amok!

January 13, 2019

Fantastisk Tapasmenu !!!!!!!!!

Vi har d.05.12.18 fået bragt en Tapasmenu til 15 personer.Det var en udsøgt fornøjelse af overdådige fantastisk velsmagende,meget smukt og smagfuldt pyntede retter.Vi og vores gæster har endnu ikke fået armene ned efter denne oplevelse!!!!!!

December 7, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Her netop afholdt runde fødselsdage med…

Her netop afholdt runde fødselsdage med maden fra Kok Amok, som absolut fortjener 5 stjerner, der var rigeligt, det var velsmagende, det var elegant arrangeret og alle aftaler var overholdt til punkt og prikke. Vi har også flere gange tidligere anvendt Kok Amok, - her var resultat og oplevelsen den helt samme, - KAN VARMT ANBEFALES.
Dorthe og Flemming

November 19, 2018
Rated 5 out of 5 stars

God behandling og fin service fra…

God behandling og fin service fra første kontakt. Præcis levering på aftalt tid og sted. SUPER lækker mad - de bedste råvarer. Friske og sprøde salater. De varme retter holdt sig dejlig varm til de skulle serveres. Alle gæster var MEGET tilfredse. Vi kan varmt anbefale KOK AMOK, Slagelse.
Dorrit og Carl Erik Jørgensen, 2960 Rungsted Kyst

August 29, 2018

Lækker mad

Lækker mad, flot anrettet og lige til at stille på bordet, udover stegene, der lige skulle skæres. Havde bestilt buffet 3 til 27 personer og der var RIGELIG med mad. Flere komplimenter fra vores gæster og alle var glade og tilfredse.
Savner måske et kontakt nr til leveringen uden for caféens åbningstid, da vores levering var lidt forsinket, så det havde været rart med et beroligende opkald om, at de var på vej.

August 27, 2018
Rated 3 out of 5 stars

Dårlig kommunikation / service.

Fik mad til min datters konfirmation fra Kok Amok. Havde bestilt suppe til forret som skulle varmes op inden servering. Derefter stege buffet med kartofler og lækre salater. Kødet var desværre helt gråt og kedeligt da det blev skåret ud. Dessert var rabarber trifli serveret på en sprød bund af marcipan. Der var desværre ingen marcipan i desserten og den var lige til den sure side.
Jeg sendte Kok Amok en mail og fik hurtigt svar at årsagen til mit kød var blevet kedeligt var fordi det havde ligget længere end en time. Jeg svarede ham at maden var forsinket i 20 min og at jeg jo også havde bestilt suppe ved dem som skulle varmes op (det var jo forretten).
Samtidig svarede han at han ville undersøge hvad der var sket med vores dessert. Han vendte aldrig tilbage. Jeg har rykket for hans svar men har ingenting hørt fra ham. I min verden er det dårlig service at love at undersøge noget og ikke vende tilbage.

June 11, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk mad og service

Fantastisk mad og service! Sidste øjebliks bestilling blev klaret af Kok Amok, maden var super! Vi havde selv taget lidt fejl ift dessert mængden, men dette skyldes nok mere at folk virkelig kunne lide den 😂❤️

May 11, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret udsøgt velsmagende menu fra Kok Amok til vores søns konfirmation

Vi fik leveret menu fra Kok Amok til vores søns konfirmation her den 28-4-2018.
Maden blev leveret præcis på aftalte tidspunkt.

Alle retter var til ug. En udsøgt varmrøget laks til forret(fadene blev tømt) Kødet var stegt til perfektion (oksefilet og glaseret lammekølle), lækker rodfrugt salat og kartoffel roulade med rustik smag.

Kan kun varmt anbefale Kok Amok, her er tingene bare iorden.

May 1, 2018
Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk middag

En helt igennem fantastisk middag. Havde bestilt til 10 pers. og der var masser af mad. Maden blev leveret til aftalt tid, var nemt at gå til og lige til at serverer. Flot anretter salater og alt friskt og hjemmelavet.
Og priserne er yderst rimelige. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Kok Amok.

April 28, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Useriøst

Dårligt dårligt dårligt

January 4, 2018
Kok Amok Catering ApS logo

Reply from Kok Amok Catering ApS

Hej Dennis,

Øv, det lyder til, at du har haft en skidt oplevelse.
Vi kunne rigtig godt tænke os et mere uddybende svar på, hvorfor din oplevelse var dårlig.
Så har vi nemlig også mulighed for at forbedre os :-)

Du må meget gerne sende dit svar til Mad@kok-amok.dk, og gerne med en dato for dit besøg.

På forhånd tak,

Morten Enøe-Christiansen
Indehaver, Kok Amok

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse. fik leveret Stegebuffet til 9 mennesker med levering selvom jeg bestilte om onsdagen og skulle have det om fredagen (de kunne godt klare det selv i julefrokost tiden).

De leverede en halv time for tidligt men det var ikke et problem da deres termokasser holder deres varme retter varm i over en time før der skulle serveres.

Alt var fantastisk, alt for meget mad til 9 mennesker så ingen kunne gå sultne hjem

Køden var stjernen, Vi fik Lammekød og Oksesteg. De har lavet det som citat er: "det bedste kød nogen sinde" og det syntes jeg også!

Køber kun fra Kok Amok til Catering fremover da det var så super kvalitet og smagte henrivende.

Kun køb 1 sovs da det er over en liter man får per sovs :) (de smagte også rigtig godt).

December 9, 2017

super

super lækkert mad vil anbefalde den til andre som skal ha fest

February 23, 2017

Super god service

Er yderst tilfreds med den måde, et problem, jeg selv var skyld i, blev løst fra kok amoks side. God og velsmagende mad

December 7, 2016

Catering til Atlantic challenge

Vi blev anbefalet Kok-Amok til at levere, frokost og aftens mad til vores event Atlantic challenge 2016, VM i sømandskab.
Kok-Amok leverede frokost kasser til 14 båd hold a 290 kuverter pr dag i 11 dage, her var der også taget højde for div allergener.
Frokosterne var dejligt varierede og helt perfekte i størelse og mængde til aktive unge fra hele verden.
Aftensmaden ligeledes til 290 kuverter i 11 dage var en ubestridt fornøjelse,
I mine 16 år som deltager/leder i Atlantic challenge, har jeg intet sted i verden fået så rigelig, så god og nærende kost til en så stor konkurence.
Vi har modtaget enorme mængder af positive meldinger fra alle holdene,
Noge spøger oven i købet om de kan leje Morten til deres events.
Det er altid med nerverne uden på tøjet når mad skal holde små 300 unge med mad i 11 dage, men med Kok-Amok som partner var der ingen grund til panik.
Super proffessionel, rettidig, omhyggelig og meget indlevende i denne lidt specielle opgave.
Så på egne og 300 dejlige unges vejne.
Tusinde mange gange tak for mad

Henning

August 7, 2016