Ikke første gang og bestemt heller ikke sidste gang. Vi er stor fan af maden fra Kok Amok. Det er både smagfuldt og æstetisk. Vi valgte små tapas retter til min datters konfirmation og det spillede på... See more
Company replied
Vi fik leveret menu fra Kok Amok til vores søns konfirmation her den 28-4-2018. Maden blev leveret præcis på aftalte tidspunkt. Alle retter var til ug. En udsøgt varmrøget laks til forret(fadene... See more
Vi har fået mad fra Kok Amok i to omgange inden for det sidste halve år. Begge gange er maden leveret til tiden, og det har været let at rette i bestillingen. Maden er altid smukt anrettet på flo... See more
Company replied
Alt fungerede 100% fra start til slut. Den lækreste dyrecappasio til forret og buffet til 35 personer leveret punktligt til adressen. Vi var hurtigt klar over valget af stege, men da vi så de... See more
Company replied
I en branche med stor konkurrence, har Kok Amok formået at skabe en forretning, der bygger på kvalitet og pålidelighed. Vi har eksisteret siden 2001 og har skabt en succesfuld forretning, fordi vi netop går op i de kvalitetsmæssige grundværdier. Vi tror på, at kvalitet gør en forskel. Kvalitet i alle dele af maden, både råvarer og tilberedning. Derfor bliver alt også produceret fra bunden, og råvarerne bliver udvalgt efter kvalitet og årstid. Netop det, er et af de centrale punkter for, at vi differentierer os fra mange andre i branchen, og at du får lækker og smagfuld mad – hver gang. Hos Kok amok Catering kan du bestille alt fra brunch til buffet. Og har du særlige begivenheder, har vi stor erfaring med både konfirmationsmenuer og skønne bryllupsmenuer. Vores kokke laver desuden smagfulde klassiske retter og er altid nysgerrige på at udarbejde moderne menuer, ligesom vi i øjeblikket arbejder med at forbedre og forny vores vegetarmenu. Det hele for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Dét gør nemlig os stolte!
Smedegade 65, 4200, Slagelse, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Havde bestilt retter fra grill-buffeten. Maden var rimelig fornuftig - salaterne var faktisk det bedste. Men der var alt for lidt kød. Heldigvis havde vi selv købt en masse spareribs og pølser til grillen. Vi købte mad til 31 og var faktisk kun 29 på dagen og alligevel var der ikke nok mad. Gæsterne var ikke blevet mætte hvis ikke vi selv havde købt en masse kød udover buffeten og det bør man ikke til kr. 185 pr. kuvert for 2 slags salater, 2 slags kartofler og 2 slags kød.
Maden blev leveret som aftalt til tiden.
På en regnfuld søndag med ca 8 -10 besøgende i resturanten, skal man alligevel vente 40 minutter på at få 1 stk af deres egen burger uden ost ( blev dog severet med ost) og 1 stk laksesandwich .
Jeg vil ikke anbefale at være der en dag med fuld besøg, for hvornår mon man så får sin mad ??
Hej Morten
Jeg vil gerne kvittere med en stor tak for både meget dejlig og rigelig mad – det var superlækkert, velsmagende og indbydende alt sammen – og for meget præcis levering af en meget flink og venlig chauffør. I får givetvis mange nye kunder, for alle mine gæster spurgte til leverandøren.
Buffet til 10 mennesker.
Maden var dejlig og i rigelige mængder. Kvaliteten super.
Maden var anrettet og lige til at sætte på bordet.Kødet lækkert og skulle bare lige skæres ud..
Gæsterne var meget imponeret.!!!
Ikke sidste gang vi bestiller mad fra KOK AMOK.
5 Personaler kommer med 5 kørestolsbruger og en gående borger. Spørg pænt i cafeen om vi ikke måtte være forest i cafe'en ved de tomme border, men får et klart nej at der må vi ikke være og vælger at gå ned bagest med besvær. Da vi sammen med borger finder ud af hvad der skal bestilles (hvor det er nogle børnemenuer grundet mængden af mad de kan spise) får vi afvide at det må vi ikke da de ikke er børn og de kun servere de menuer til børn under 12. Vi bliver ikke tilbudt nogle andre muligheder eller noget. Ender med vi må gå da cafeen ikke vil servicer os. Vi kunne ligeså godt have fået af vide kørestols bruger ikke var velkommen, Uacceptable opførelse overfor for gruppen der var stiller og rolige og i godt humør. :( Dårlig oplevelse! Kan langt fra anbefales, mindre velkommen kunne vi ikke have følt os.
Buffet til 20 personer. Alt var friskt, lækkert og smukt anrettet. Kødet var mørt og saftigt og salaterne kreative. Maden var perfekt krydret, og der var rigeligt af det hele. Levering og afhentning til aftalt tid. Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted.
Tapas til ca. 20 pers., 10 forsk. retter, ALT var lækkert og nylavet, og der var mad til mange flere. Leveret til tiden af hjælpsom chauffør, anrettet på pæne fade (bl.a. osten på skiferplader, så fint), de varme tapas-retter i flamingobokse. Intet at anmærke - top-karakter herfra!
Vi bestilte mad til 10 personer i lørdags d. 18/10.
Maden var i top og smukt lavet….så hermed meget ros for det
Klap jer selv på skulderen
1000 tak
Vi havde bestilt Spansk Tapas til 13 personer med 10 forskellige retter, samt rosmarinbrød og kartoffeltærte. Maden var bekræftet leveret mellem kl. 16.30-17.00. Den flinke og smilende chauffør ankom kl 16.50. Der var 5 varme retter som stod på flotte fade i termokasser, og maden var stadig tilpas varm. Alt var anrettet på flotte fade, lige til at stille på bordet. Gæsterne var meget tilfredse, så da det er anden gang vi anvender Kok-Amok, kan vi stadig anbefale dem. maden var pragtfuld og rigelig.
Vi bestilte deres "anderledes brunch" og var super tilfreds, med både maden, mængden og kvaliteten. Kan klart anbefales.
Mvh. Fam Brodersen

Reply from Kok Amok Catering ApS
Vi har lige fejret sølvbryllup med mad fra Kok Amok. Det var den bedste mad vi nogensinde har fået fra et catering firma. Frisklavet, velanrettet og i tilpas mængde til at alle gæsterne kunne tage to gange og det gjorde de! Vi fik buffet nr 5 og kan anbefale den til alle, der vil have en god og festlig middag.
Al bestilling blev ordnet via e-mail og maden blev leveret lige til tiden klar til servering. Nemt, trygt og fantastisk godt.
Det skal også tilføjes at vi bor i Nordsjælland og vi derfor ikke har Slagelse lige om hjørnet.

Reply from Kok Amok Catering ApS
Kære Morten - m.flere!
Vi har aldrig fået sagt det STORE TAK, I skal ha! Det er hermed gjort og det er velfortjent!
Maden kom til tiden, den var super duper skøn - gæsterne kunne spise sig mætte i forretten, sagde de - så godt smagte den! Buffetten var genialt god, varieret og rigelig - ALT smagte skønt!!
Eneste anke, HVIS der skal være noget... Osten var fin, men måske det kedeligste arr, af det hele - MEN det var fint nok og igen rigeligt!!!
De to transportører hentede beredvilligt alle fade og ting og sager næste dag - det var SUPER service!!!
Vi har nu haft 42 glade gæster, som alle husker hvem I er. Det vil spredes som ringe i vandet, er jeg sikker på!!
1000 tak!
Mange gode hilsner Rie - som derved blev fejret meget meget flot!
Maden var over 1 time forsinket, og chaufføren vidste ikke, hvad hun kørte med. Svarrede forkert på om detmar færdigtanrettet( det var forretten ikke) og kødet var i varmekasser...der var ikke bestilt kød! Salaten smagte hengemt... Fisk var frisk og dejligt
En helt fantastisk oplevelse at få mad fra kok-amok. Flot og farverig tapas, masser mad, levering som aftalt, super søde og hjælpsomme personale som afleverede maden. Ikke sidste gang vi bruger kok-amok. Mange af vores gæster spurgte også om hvor vi havde fået maden fra.
Hilsen margit fra rødovre
Min svigermor bruger ALTID Kok Amok, når der skal bestilles mad til vores familie-arrangementer m.m.
Så vi valgte også at bestille mad derfra til vores datters barnedåb, og var på ingen måde skuffede! =)
Vi har bestilt mad 3 gange fra kok amok i Slagelse og vi kan kun give vores ypperste anbefalinger. Vi har fået mad til vores søns konfirmation, min mands 40 års fødselsdag og nu min egen 40 års fødselsdag, vi har alle 3 gange bestilt mad til omkring 50-60 personer.
Alle gæster har rost maden, der var rigeligt og det aller bedste det var serveret fantastisk flot og lige til at sætte på bordet. Varm og lækkert anrettet. Og lige til tiden, selv i snestorm :-) Alt er serveret på flotte hvide porcelænsfade :-)
De får vores varmeste anbefalinger - super super gode hjemmelavede deller - og så har der været rigeligt og vores familie spiser Pænt meget. Tusind tak kok amok :-)
Ps. Ville være godt hvis man kunne rose på kok amoks egen hjemmeside også :-)
Vi fik maden til vores datters konfirmation fra kok amok - og jeg må sige, det var super godt. Der var mange spændende retter at vælge imellem, og alt levede op til forventningerne - og mere til. Jeg havde været lidt bange for, at der ikke var mad nok, men der var rigeligt - også selvom vi bestemt var meget sultne. Udvalget på menukortet var stort, så der var noget for enhver smag. Jeg kan kun anbefale kok amok.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.