Kontaktlinse Instituttet Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et trygt og yderst professionelt sted for pleje af øjnene. Kommet hos Kontaktlinseinstituttet igennem mange år.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er en yderst tilfreds kunde, og har været det i omkring 35 år. Særdeles serviceminded og professionel personale. Jeg vil gerne fremhæve min optiker Ariana Ghafouri, der med sin skarphed og vedh... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lidt af ekstremt tørre øjne i over 10 år og har været under behandling på AUH i 6 år, hvor jeg har har fået plugs i tårekanalerne, injektion med Botulinum og prøvet alt i øjendråber. Derudo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været kunde i Kontaktlinseinstituttet i 40 år og det taler for sig selv. Kunne ikke drømme om at gå andre steder hen. Sikkerhed, service, stor vilje til at finde den rigtige løsning til mig... See more

Company details

1. Contact Lenses Supplier
  2. Eye Care Center
  3. Glasses Store

Written by the company

Kontaktlinse Instituttet er Danmarks største specialklinik for kontaktlinser. Vi har samlet Danmarks mest avancerede og specialiserede klinikker inden for synspleje i Øjengaden bag Salling. Øjengaden består af Kontaktlinse Instituttet, Buris Briller og Øjenlægernes Center. Vi hjælper dig med dine kontaktlinser, briller eller øjenbehandlinger — Vi hjælper dig med at finde den rigtig løsning for dine øjne.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Mindre heldig oplevelse, blev til fuld service

Mindre heldig oplevelse. 8 ugers ventetid fra første besøg og til mine prøvelinser var klar, de passede desværre ikke i styrke, fik lovning på at der ingen problemer var, du får et par ny, yderligere 4 ugers ventetid , og alt kan lade sig gøre, hvilket desværre ikke var rigtigt. De passede heller ikke i styrke. Samtidig købte jeg et par ny briller hvilket de anbefalede, da de var klar til afhentning, kunne jeg kun læse med dem når de sad i panden, læsefeldet, var plasers forket, hvilket de lavede om 10 dages ventetid, på mine briller, ved afhentning af brillerne for 2 gang , kunne jeg straks mærke en tydelig overgang, fra ligeud synet og til læsefeldtet , hvilket jeg påpegede, “ det skal du bare vende dig til “ hvilket resulter i at jeg går med konstant hovedpine, har nu taget mine gamle brille i brug igen, og er en hel del fattigere 600kr for linser jeg ikke kunne læse med og 5500kr for briller jeg ikke kan bruge.alt i alt ca 4 mdr. på dårligt syn.
Blev kontaktet af ejeren Bo og han ville gøre alt, for at hjælpe mig , fik pengene tilbage , samt han gør alt hvad han kan for at finde en rigtige kontaktlinse til mig . Må sige han går fuldt ud efter tilfredse kunder 👍

June 17, 2022

Kære Pia,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os og er taknemlig for din kritik, fordi kun sådan lærer vi af vores fejl.
Vi følger op på det og kontakter dig hurtigst muligt.

God service og tålmodighed

Jeg har haft problemer med svingende syn gennem lang tid efterhånden. Blev opgivet af andre optikere og prøvede derfor kontaktlinseinstituttet, da jeg fik det anbefalet.
De er utrolig dygtige og meget tålmodige.
Jeg bruger Rasmus, som er utrolig dygtig fagligt, men også tager sig tid til at finde en løsning selvom det kan tage lang tid.
De er også altid venlige i telefonen og yder god service.

Kun ros fra mig😊😊

August 24, 2022

En glad kunde

Har været kunde hos Kontaktlinse Instituttet siden jeg var 12 år gammel med en pause på et par år i starten af mine 30'ere (er i skrivende stund 52 år). Jeg er generelt tilfreds med stemningen, når man træder ind i butikken. Jeg får altid god vejledning omkring mine linser, de er bevidste om, at jeg har diabetes og spørger ind til det.
Jeg bliver hos Kontaktlinse Instituttet :-)

April 27, 2022

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Vi er rigtig glade for at høre, at du er kommet tilbage til Kontaktlinse Instituttet :-) og at du har haft en god vejledning omkring dine linser, dette er noget vi sætter stor fokus på.

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og service. Bedste anbefaling.

Både min mand og jeg været kunde i en menneskealder og har ALTID været utrolig tilfredse.
Det har bestemt ikke været nemt, at finde de rette kontaktlinser til os, men Guy har kæmpet ufortrødent videre. Kæmpe tålmodighed og ekspertise i top.
Høj faglighed og service fra alt personale.
Giver den bedste anbefaling der findes.

April 26, 2022

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Kære Martha, vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse og er glade for jeres gode oplevelse hos os.

Altid en fantastisk service

Altid en fantastisk service, hvor kunden er i centrum! Man bliver mødt med et smil, og så er de bare rigtig dygtige og fleksible! Skal man have justeret på styrken i sine linser, så kan man altid få nogle med hjem og prøve - man skal ikke vente på det.

February 15, 2022

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Tak for den fantastiske anmeldelse Morten, det sætter vi stor pris på :-)

Hold da op!

Har tidligere set nogen “popsmarte” reklamer for kontaktlinseinstituttet og havde ikke de store forventninger.
I dag fik jeg en kontaktlinse på mit nethindeopererede øje efter en meget venlig, kompetent, ærlig undersøgelse. Man føler sig virkelig i gode hænder….Fik tid til undersøgelse blot 1,5 time efter henvendelse og sidder nu her til aften med en veltilpasset kontaktlinse.
‘Hold da op’ Godt gået!

February 14, 2022

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Kære Niels, vi sætter stor pris på din fine anmeldelse og er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med dine nye linser.

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og fantastisk service

Jeg har væres kunde hos Kontaktlinse Instituttet i mange år og kunne ikke finde på at gå til en anden optiker, da jeg får alle mine behov dækket her med deres høje faglighed og gode service. Forleden fik jeg hornhindebetændelse og fik derfor en akuttid, hvor de derefter fulgte op på mit øje hver dag via telemedicin.

March 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Er netop hjemkommet fra Buris Briller /…

Er netop hjemkommet fra Buris Briller / Kontaktlinse-Instuttet og er som alle de andre gange tidligere også denne gang særdeles tilfreds med behandlingen. Såvel optikere som assistenter er både venlige, service-mindede og yderst kompentente, hvilket gør det til en fornøjelse at være kunde.

April 22, 2020

Har været kunde hos…

Har været kunde hos Kontaktlinseinstituttet og Buris Briller ved siden af siden jeg begyndte med at bruge briller (vel +10 år nu) og jeg har altid været glad for deres service. I går var jeg inde og få lavet synsprøver til både linser og briller og medarbejderne var både søde og lyttende og tilbød deres ekspertise. Går altid derfra med en god følelse af at have taget det rette valg

December 11, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Kontaktlinse Instituttet er en…

Kontaktlinse Instituttet er en fremragende og meget professionel virksomhed med et dygtigt personale, som jeg og min familie altid har haft stor glæde af at benytte. De er alle yderst venlige og meget motiverede til at hjælpe og jeg anbefaler dem derfor varmt til alle, både voksne og børn.

Torben Evald

October 15, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun varmt anbefale dem her

Kan kun varmt anbefale dem her. Altid god service og dygtig til deres arbejde. Dejligt og nemt de nu har samler alt på et sted.

Har flere familie medlemmer og venner er også kunder.

September 16, 2019

SERVICE I TOP

Sjældent har jeg fået så grundig en information inden et køb. Og samtidig fik jeg en akuttid. Kan anbefales på det kraftigste.

September 16, 2019

Dygtige og imødekommende

Jeg kan varmt anbefale kontaktlinseinstituttet. Venligt og imødekommende personale. Superdygtige optikere, især Rasmus, som har givet en meget kompetent og behagelig service. Jeg har mødt mange optikere og øjenlæger rundt omkring men det er i Kontaktlinseinstituttet jeg har fået den allerbedste service og mødt en stor kompetence, så der skal lyde en stor tak fra mig :-)

September 8, 2018

Dygtige og professionelle

Venligt og professionelt personale. Grundig analyse hos en af deres optikere og derefter rigtig god vejledning med hensyn til at tage kontaktlinser af og på.

October 9, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Mega positiv oplevelse hos Kontaktlinse Instituttet!!!

Jeg har gennem længere tid brugt flere optikkere i Aarhus da jeg ikke rigtigt kunne få mine kontaktlinser til at fungere optimalt. Derfor beslutter jeg mig for at gå til Kontaktlinse Instituttet for at se om de kan løse mit problem. Det første jeg bliver mødt af er flere søde piger som byder mig på frisk kaffe, dagens avis og chokolade, sikke en positiv velkomst. Jeg kommer ind til en meget venlig optiker som gennemgår mit syn fra A-Z, og jeg har endelig fået et par linser som passer mig perfekt. Jeg har nu tegnet et abonnement ved Kontaktlinse Instituttet og kan kun give dem min største anbefaling !

February 17, 2014

Take a closer look