Mijn jarenlange ervaring als klant van Lavendula is alleen maar positief. De medewerkers zijn altijd bereid om te adviseren, wat mij heel vaak geholpen heeft omdat er deskundigen op velerlei gebied w... See more
See what reviewers are saying
Bij al mijn bestellingen tot nu toe werden de producten zeer snel geleverd, alles keurig netjes ingepakt met een briefje erbij van degene die het pakje heeft ingepakt. Bij elke levering zat er een kle... See more
Heerlijk om al mijn favoriete merken bij 1 website te kunnen bestellen. Ook een aantal unieke merken, die ik nog nergens anders ben tegengekomen, ontbreekt niet. Zo kun je iedere bestelling weer eens... See more
Een fijn internetbedrijf. Door de snelle levering, zorgvuldige verpakking is er nog nooit iets misgegaan. Dat geeft vertrouwen dat ook via een internetbedrijf veilig en vertrouwd gewinkeld kan worde... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lavendula Natuurdrogist
Contact info
Westerstraat 45, 1015LV, Amsterdam
- 020 4209140
- shop@lavendula.nl
- www.lavendula.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle goede service!
Ik heb nu twee keer besteld bij Lavendula en ben zeer tevreden over de service. Snel en duidelijk. Leuke kleine kadootjes bij je bestelling maakt het een feest om t pakketje open te maken!
super!!!!!
Een super snelle service. Snelle levering. Gratis verzenden bij bestelling van € 50,-. Altijd proef zakjes van diverse schone merken.
Klein min puntje op de website, als je op een merk klik zit je niet meteen bij dat product.
goed,jammer dat 1besteld product bij levering niet beschikbaar bleek.
Ook deze 2e keer werd ik weer verrast door de kleine attenties in het pakket,waarbij duidelijk was meegedacht om een product dat niet leverbaar bleek, te compenseren door een proefflesje mee te sturen.
De website kan nog duidelijker. Soms moet ik flink zoeken naar een product.
Ik vind het heel prettig om bij Lavendula te kopen.
Supersnelle en verrassende levering
ben al een tijd vaste klant, omdat de levering altijd snel is, goed en ik verwend word met kleine extraatjes. Dat laatste maakt een bestelling echt een cadeau!
Zeer ruim aanbod en zeer goede service.
De site vind ik wat minder aansprekend, de llinker kolom met produktindeling en onderaan de weekaanbiedingen vind ik niet prettig werken. Te veel zoeken en niet zien in een oogopslag.
Zeer goede producten en een heel betrouwbare webwinkel!
De producten zijn heerlijk en van hoge kwaliteit. De levering is altijd heel snel en zorgvuldig verpakt. Ook zitten er leuke proefjes en vaak een kadootje bij.
Kortom, wat mij betreft de beste webwinkel!
Het is altijd fijn winkelen bij Lavendula
Een bestelling wordt goed en verzorgd uitgevoerd, leuke proefmonstertjes erbij!
goede producten en snel geleverd
een prettige ervaring als webwinkel, goede service indien een product verkeerd is geleverd. Ruime keus en altijd een verrassing in het paket.
Goed
Ik bestel al langere tijd mijn produkten bij Lavendula. Snelle levering goede communicatie en je krijgt er altijd leuke presentjes bij. Ze weten vaste goede klanten te waarderen. Dat is erg fijn. Daarbij verkopen ze produkten die in Nederland verder niet verkrijgbaar zijn, althans voor mij.
Prima dus.
Wederom een zeer tevreden klant!
Wat een verrassing toen ik het doosje opende, een lief handgemaakt rozenhartje van zeep, het ligt nu heerlijk te geuren tussen mijn lingerie!
Ook de proefjes die erbij zitten ga ik zeker proberen! Verder kan ik me alleen maar aansluiten op hetgeen andere klanten al vertelden. Ja, ook ik ben een zeer tevreden klant!
Prima, hele snelle levering van je bestelling!
Ben helemaal tevreden. Producten zijn goed. De levering is snel.
Het zou nog meer compleet zijn als je ook direct via 'ideal' kan betalen.
Geweldig
Ik bestel al jaren bij Lavendula en het is altijd weer een feestje. Er is zoveel keuze aan merken dat het leuk is om iedere keer weer iets nieuws uit te proberen. Het is ook de enige zaak in Nederland die Martina Gebhardt producten in het assortiment heeft. Dit is echt een fantastisch merk overigens.
Goede service naast goede kwaliteit
Lavendula levert de bestelling op een correcte en snelle manier af. Een enkel foutje bij inpakken kan voorkomen, het blijft mensenwerk. Maar ook dan volgt een correcte en snelle oplossing.
De geleverde producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit en zo is ook de service.
Snelle en zorgvuldige levering
Ze hebben een ruime keus in natuurvriendelijke verzorgingsproducten.
Veel keuze en snelle bezorging van natuurlijke producten.
Snelle bezorging.
Veel keuze.
Leuk dat ik altijd een kleine attentie krijg.
Jammer dat je niet via de website kan betalen of per creditcard.
Zeer goede service en leuk assortiment
Goede service, snelle levering (binnen 2 dagen.)
Bovendien heeft deze webshop een uitgebreid, betaalbaar assortiment van uitstekende natuurproducten.
Ik ben al een paar jaren klant maar heb nog bij geen enkele bestelling een probleem gehad.
Echt een aanrader!
The Trustpilot Experience