Mijn jarenlange ervaring als klant van Lavendula is alleen maar positief. De medewerkers zijn altijd bereid om te adviseren, wat mij heel vaak geholpen heeft omdat er deskundigen op velerlei gebied w... See more
See what reviewers are saying
Bij al mijn bestellingen tot nu toe werden de producten zeer snel geleverd, alles keurig netjes ingepakt met een briefje erbij van degene die het pakje heeft ingepakt. Bij elke levering zat er een kle... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lavendula Natuurdrogist
Contact info
Westerstraat 45, 1015LV, Amsterdam
- 020 4209140
- shop@lavendula.nl
- www.lavendula.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lavendula is een uitstekende webwinkel.
Ik bestel al jaren bij Lavendula vanwege de zeer snelle levering, het ruime assortiment en het pakketje wat er altijd goed verzorgd uitziet.
Deskundig advies, goede service.
Helaas was het gewenste artikel niet meer te bestellen, maar dankzij deskundig advies hebben we een goede vervanging gevonden. Het pakket werd snel bezorgd en alle artikelen zijn naar wens :).
Makkelijk en verwennerij
De producten worden mits op voorraad snel bezorgd en er zitten van die fijne proefjes bij van producten om uit te proberen.
Alles prima verzorgt en duidelijk.
Heerlijk, het is een feest om te bestellen en bezorgt te krijgen.
Lavendula is een heel betrouwbare en snel reagerende webwinkel
Uitstekende service, snel en adequaat. Als iets er niet is wordt even contact gemaakt, dan wel nagestuurd. Als je zelf snel betaald, reageren zij onmiddellijk. Als je vaste klant bent, wordt eea snel opgestuurd, zelfs voordat je betaald hebt. Super!
snel en betrouwbaar.
Even snel de gwenste prodcten opzoeken op de website, bestellen met mijn eigen code en vaak al de volgende dag in huis! En als je wat meer besteld nog gratis ook!
Goed
Snelle levering en ik vind het altijd een plus dat er proefmonstertjes bij zitten die goed aansluiten bij het aangekochte product. Goede producten en fijn groot assortiment. Grootste twijfel zijn wel altijd de verzendkosten.

Reply from Lavendula Natuurdrogist
Goede, zorgvuldige en snelle levering met altijd een paar leuke extraatjes !
Heerlijk om al mijn favoriete merken bij 1 website te kunnen bestellen. Ook een aantal unieke merken, die ik nog nergens anders ben tegengekomen, ontbreekt niet. Zo kun je iedere bestelling weer eens iets anders uitproberen. Door de probeerverpakkingen die je als extraatje krijgt meegestuurd kom je ook weer nieuwe producten tegen. Top !!
Lavendula biedt je een zeer ruime keuze uit producten die ertoe doen.
Kijk eens op deze site als je op zoek bent naar cosmetische producten met een geweten: producten, (nagenoeg) vrij van ingredienten die gezondheid en/of milieu schade kunnen berokkenen.
hier word ik blij van.
Daar ik in een klein dorp woon moet ik altijd voor mijn natuurlijke producten naar de grote stad totdat een vriendin mij attendeerde op deze site.ik was verrast door het grote aanbod en het duidelijke overzicht.maar daar ik niet zulke beste ervaringen heb met het online bestellen,deed ik na een telefonisch contact (vriendelijke mensen trouwens). toch maar een bestelling.alle spulletjes netjes aangekomen,verders geen moeilijk gedoe.kortom hier word ik blij van.
Een prima adres
Ik doe hier regelmatig mijn online-aankopen van diverse soorten natuurlijke verzorging. De verzending is altijd vlot en goed verzorgd.
Soms wordt er een artikel vergeten bij het inpakken, maar de mensen van de winkel staan je altijd vriendelijk te woord en sturen het dan alsnog na. De cadeautjes in de pakketten zijn altijd een leuke en zeer attente verrassing.
De laatste bestelling verliep echter met een kleine teleurstelling; met een klacht over de mascara die erbij zat en die bleek te lekken na het eerste gebruik (met alle schade vandien aan mijn spullen) werd niets gedaan; mijn voorstel om de drie aangeschafte mascara's retour te zenden werd in eerste instantie afgewezen omdat zij er niets mee zouden kunnen en ik moest mij wenden tot de importeur, die echter met particulieren dergelijke zaken niet rechtstreeks bleek te kunnen afhandelen. Door hen werd ik overigens keurig te woord gestaan en alsnog terug verwezen naar de winkel voor een restitutie.
snel en accuraat
goede,snelle service en er word altijd een kadootje bijgevoegd....
Produkten niet altijd overal te koop zijn, makkelijk, leuk en heel snel thuisbezorgd.
Heerlijk, dat je verschillende produkten van verschillende merken in een keer kunt bestellen. Voor de produkten die ik van het merk Lavera koop moet ik speciaal voor naar de stad en dan hebben ze een zeer beperkt en wisselend aanbod in de betreffende natuurwinkel aanwezig.
Het is altijd erg leuk om van jullie een pakje thuisbezorgd te krijgen. Met de extraatjes die jullie toestoppen en de zorg die jullie eraan besteden voelt het als een cadeautje.
Fijne natuurlijke producten !!
Snelle service en een uitgebreide keuze aan natuurlijke producten, er is geen winkel bij mij in de buurt
met dit assortiment !! Het fijne is ook, dat ik er de deur niet voor uit hoef en rustig alle producten kan bekijken en mijn keuze kan maken !
Een geweldige service en daardoor zéér tevreden!!
Lavendula is zeer correct en professioneel. Ik ben altijd weer verbaasd hoe snel mijn bestelling thuis wordt afgeleverd! Uiteraard in een keurige verpakking met heerlijke kleine verrassingen (probeersachets en een zeepje) zodat iedere bestelling een cadeautje voor mijzelf is.
Klantvriendelijk, leuke attenties bijgevoegd, snelle levering,
Een fijn internetbedrijf. Door de snelle levering, zorgvuldige verpakking is er nog nooit iets misgegaan. Dat geeft vertrouwen dat ook via een internetbedrijf veilig en vertrouwd gewinkeld kan worden. Ook aan de telefoon wordt je oprecht vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan; je kan alleen maar zeggen: ga zo voort!
vriendelijke groet
fantastische producten en geweldige service!
...helemaal mijn wens: "echte" natuurproducten met BDIH keurmerk ,soms ook nog Demeter gecertificeerd en niet op dieren getest!...
Groot assortiment, snelle service, betrouwbaar
Overzichtelijke website en veel keuze in biologisch gecertificeerde huidverzorging en cosmetica. Zeer klantvriendelijk en de producten worden de volgende dag al thuis bezorgd.
The Trustpilot Experience