Eén ster is nog te veel. Een bestelling gedaan bij deze website (bankoverschrijving vind ik al een red flag, dus daarom PayPal gekozen). Alleen een bestelbevestiging gehad, niets anders. Geen enke... See more
See what reviewers are saying
HEB NU 20-02 TOCH PLOTSELING GELEVERD GEKREGEN. ALLEEN CONTACT OPNEMEN LUKT NOG STEEDS NIET… Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging... See more
Op 12 november 2025 twee tafellampjes besteld en ontvangen. Na twee weken 1 lampje blijft continu branden. Mail gestuurd op 6 en 12 december 2025 geen reactie. Telefoonnummer is niet ingebruik. Whats... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Snelle levering en goede service.
Snelle levering en goede service.
6 kastverlichting druklampjes besteld. Snelle levering, echter 1 lampje laadt niet goed op.
Na mailcontact te hebben gehad, wordt er nieuwe opgestuurd. Fijn geregeld.
5 lampen besteld
5 lampen besteld. Volgens website op voorraad, zou eerst volgende werkdag bezorgd worden mits voor 18:00 besteld. Had bestelling na 18:00 gedaan dus hield rekening met 2 werkdagen. Na 2 werkdagen nog niets ontvangen dus een mail gestuurd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Geen reactie maar zonder enige vorm van communicatie werd de bestelling eenzijdig geannuleerd door LedIdee. Wel netjes geld terug gekregen.
Ik had een led TL van 60 cm met bewegingsmelder besteld en kreeg helaas een verkeerd model opgestuurd. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik alsnog de goede opgestuurd en het verkeerde model mocht ik houden als goedmakertje.
Prima service!
Ook hier een zeer positieve ervaring
Ook hier een zeer positieve ervaring. 1 bestelling geplaatst voor onderbouwlampjes, keurig de volgende dag geleverd (in België). Eerst getest hoelang de lampjes branden (+12 u op meest gedimde stand) en daarna nog een aantal bijbesteld. Daarvan was 1 lampje defect. Gemaild naar de klantenservice en binnen de 5 u antwoord. Er werd een nieuw lampje opgestuurd en het oude hoefde niet geretourneerd te worden. Dat scheelt ook weer een hoop rompslomp.
Topservice en goede producten
Opgelicht
Opgelicht. 16-01-2025 Lampjes besteld voor onder de keukenkastjes. Sensoren werken niet op 3 meter afstand. Op de doos staat 3 meter en op de site 5 meter.
Ik moet de hand er voor houden voor ze aanspringen. Binnen 15 seconden zijn ze ook weer uit
Vervolgens een retour aangevraagd via de website.
18-01-2025 andere lampjes besteld op afstandsbediening. Aantal lampjes moet je na een half uur al opladen.
Nog geen enkel bericht terug van de 1e order.
Vervolgens geprobeerd te mailen,
Inbox is vol?!
Nogmaals een mail gestuurd, weer het zelfde bericht terug.
Proberen te bellen, dit telefoonnummer is niet beschikbaar.
1x en nooit weer !
Vorige week bestelling gedaan en…
Vorige week bestelling gedaan en betaald maar geen bevestigingsmail gehad.
Nog niks ontvangen en mailbox is vol en telefonisch niet bereikbaar.
Ben waarschijnlijk opgelicht
Je besteld oplaadbare lamp 2 stuks en…
Je besteld oplaadbare lamp 2 stuks en je krijgt lampfittingen wtf. Geen telefoon of email die je kan bereiken. Jammer dat ik dit bedrijf niet hebt gecheckt vooraf. Beter is tegenwoordig alles via Bol.com te bestellen.
OPGELICHT!
Wij hebben hier 4 stuks onderbouw led verlichting besteld. Helaas waren deze letterlijk te slecht om te branden. 1 deed alleen iets aan de lader, 2 waren na 1 uur leeg en de 4de deed het net aan 1 1/2 uur. De kleur instelling via de afstandsbediening werkte op elkaar waardoor je allemaal verschillende kleuren kreeg en de afstandsbediening trok na 1 dag de batterijen die erin moesten leeg. Het geheel was nog slechter dan de standaard Chinese kwaliteit!
Op de mail incl filmpje over de werking van de lampen kregen we geen enkele reactie. Kortom een verschrikkelijk slecht bedrijf wat klaarblijkelijk alleen maar uit is op geld verdienen over de rug van anderen.
Helaas
Helaas, ook hier een slechte ervaring. De levering duurde langer dan verwacht. Mijn bestelling was wel rondom de feestdagen, dus hierin krijgen ze het voordeel van de twijfel. Bij het artikel staat 'gratis retourneren', maar in het retourbeleid blijkt te staan dat de kosten voor de koper zijn. Per mail zijn ze onbereikbaar en het telefoonnummer voor bellen en Whatsapp blijkt niet in gebruik te zijn.
Koop hier niets
Tuinlantaarn op batterij met timer besteld. Er zit géén timer op. Gemaild, geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen.
Nooit meer!
Artikels besteld
Artikels besteld. Niet aangekomen. Telefoonnummer op website is niet in gebruik. Geen contact te krijgen. E mail info na vele keren mailen geen contact. Heb aangifte gedaan bij de politie van oplichting.
NIETS KOPEN, JE WORDT OPGELICHT
U KRIJGT GEEN CONTACT MET DIT BEDRIJF!!!!
In navolging van alle andere reviews van dit bedrijf, koop hier niets! ik had 2 zwarte lampen besteld maar kreeg per ongeluk ook 1 goudkleurige dus een mailtje gestuurd of deze geruild kon worden, geen reactie, na een week nog eens een mailtje gestuurd, weer geen reactie, toen de whatsapp knop op de website gebruikt, geen reactie, telefoonnummer werkt niet, 2 x contactformulier ingevuld maar nog steeds geen reactie... KOOP HIER NIETS!!!!!!
Led lampen besteld
Led lampen besteld. Na weken niet geleverd.
Klarna gebeld of ze betaal verplichting konden verwijderen.
Na 3 weken van Klarna bericht dat dat is gebeurd.
Wat is dat voor raar bedrijf????
Nooit bestellen hier !
Nooit bestellen hier !
Geeft niet thuis.
Gelukkig via PayPal mijn geld terug
26/11/24 bestelling gedaan
26/11/24 bestelling gedaan. Nog niks ontvangen en geen gehoor op whatsapp en mailbox zit vol. Telefoon nemen ze niet op.
Mijn advocaat gaat er achteraan. Wees gewaarschuwd!
Opgelicht...of toch niet?!
Mijn zoon had van zijn zakgeld drie ledlampjes besteld en betaald maar nog niet ontvangen. Hij was, nadat hij de reviews had gelezen, heel bang dat hij was opgelicht. Ik ben het voor hem uit gaan zoeken en had er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Niet bereikbaar via mail, noch telefoon, noch whatsapp...uiteindelijk een telefoonnummer gevonden (0612990850) waar zowaar een vriendelijke man me te woord stond. Artikel bleek toch niet op voorraad. Ik kreeg keuze uit óf een andere kleur product óf het geld retour. Ik koos voor het laatste. Een paar uur later stond tot mijn grote verrassing het geld weer op de rekening van mijn zoon. Zoon opgelucht, wel zijn les geleerd om eerst reviews te checken...Maar goed, eind goed, al goed dit keer.
Geen reactie en niks ontvangen
Na bestelling en betaling geen enkele reactie meer van ledidee.nl ontvangen. Meerdere malen gebeld, mails gestuurd en whatsapp geprobeerd. Telefoonnummer is niet in gebruik, mails komen terug want mailbox zit vol en whatsapp is sinds 9 oktober niet meer bekeken.
Onbereikbaar
12 tafellampen gekocht maar deze voldoen niet aan de verwachtingen.
Je moet het toch retour kunnen doen binnen 30 dagen.
Maar ze zijn niet te bereiken.
Niet telefonisch mail of WhatsApp. Meerdere keren geprobeerd maar geen reactie.
Ongelooflijk teleurgesteld dit.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.