Eén ster is nog te veel. Een bestelling gedaan bij deze website (bankoverschrijving vind ik al een red flag, dus daarom PayPal gekozen). Alleen een bestelbevestiging gehad, niets anders. Geen enke... See more
See what reviewers are saying
HEB NU 20-02 TOCH PLOTSELING GELEVERD GEKREGEN. ALLEEN CONTACT OPNEMEN LUKT NOG STEEDS NIET… Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging... See more
Ook hier een zeer positieve ervaring. 1 bestelling geplaatst voor onderbouwlampjes, keurig de volgende dag geleverd (in België). Eerst getest hoelang de lampjes branden (+12 u op meest gedimde stand)... See more
Op 12 november 2025 twee tafellampjes besteld en ontvangen. Na twee weken 1 lampje blijft continu branden. Mail gestuurd op 6 en 12 december 2025 geen reactie. Telefoonnummer is niet ingebruik. Whats... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
opgelicht!
Op 2 oktober een led armatuur besteld ( #3379) nooit ontvangen. na telefonisch contact proberen te krijgen, die niet wordt opgenomen, en meerdere keren een e-mail verstuurd, wordt niet beantwoord, voel ik me behoorlijk opgelicht.
Ik raad iedereen aan nooit iets bij deze firma te bestellen. Is ook niet bij de juiste instellingen in geschreven. Je kunt dus ook geen actie ondernemen.
Grootste oplichtersbende die ik in de website branche heb mee gemaakt.
Oplichters!
Oplichters! Led tafellampen besteld. Echter is deze defect geleverd. Geen reactie op mijn meerdere mais gehad. Telefonisch ook geen antwoord, nummer lijkt niet in gebruik te zijn.
Defecte led bouwlamp geleverd
Defecte led bouwlamp geleverd. Geen reactie op mail gehad. Via WhatsApp bericht gestuurd, meer dan een halve week geleden voor het laatst online. Telefonisch ook geen antwoord.
6 stuks tuinkaarsen besteld
6 stuks tuinkaarsen besteld. Binnen 24 uur geleverd, dacht bij het openmaken van de dozen dat het onderste deel ontbrak. Via de chat van Bol.com een bericht gestuurd naar dit bedrijf en binnen een uur antwoord dat het onderste deel in de buis zat. Perfect afgehandeld en wij gaan er nog 6 bijbestellen!
Ze roepen bij een ledstrip plug and…
Ze roepen bij een ledstrip plug and play maar er zitten geen drivers bij. dus geen plug and play blijkbaar.
Na diverse mails en toezeggingen dat de teksten niet kloppen bij het artikel zou Anouk een oplossing bedenken. Afijn na 4 weken zelf maar weer contact gezocht en een hele vreemde vraag van een andere medewerker hoeveel strip en welke prijsklasse ik wil bestellen. Ik wil geen strippen bestellen maar ik wil de drivers ontvangen. Telefonisch ook niet bereikbaar.
Eerst sceptisch, netjes afgehandeld!
In eerste instantie was ik na bestellen zeer sceptisch en na het lezen van een paar slechte reviews kreeg ik het idee van oplichting.
De bestelling was er na 48 uur nog niet (levertijd zou 24 uur zijn, ik had hierbij ook aangeven vanwege een speciale reden is het spoed).
Helaas waren ze telefonisch niet bereikbaar en het pakket was dagen later nog steeds niet bij PostNL ontvangen..
Maar, er werd wel netjes op WA gereageerd en de fakkels zijn een paar dagen later alsnog geleverd.
Omdat de fakkels voor mij al te laat geleverd werden, mocht ik kosteloos retour sturen.
Binnen twee dagen had ik keurig mijn geld terug.
Super! Toch nog tevreden.
Twee tafellampen met usb besteld
Twee tafellampen met usb besteld. Verschil in lichtsterkte. Dit gemeld. Kreeg snel antwoord. En heel snel een nieuwe opgestuurd.
Snelle levering en goede service
Vreemd deze uiteenlopende reviews. Voor mij was het een zeer goede ervaring. Het was van belang dat de lampjes gelijk verstuurd zouden worden omdat ze mee wilden nemen op reis in onze camper. De lampjes kwamen perfect op tijd aan alleen was er een beschadigd. Dat werd netjes en vriendelijk opgelost. Ik reeg een nieuwe opgestuurd en heb de oude ook niet terug hoeven sturen wat weer gedoe scheelt. Ik ben zeer tevreden.
Opgelicht?
Begin deze week lampen besteld bij Ledidee.nl. Deze site hoort kennelijk bij Ledkoop B.V. Beiden lijken oplichters te zijn (check de reviews online, had ik ook moeten doen 😔), er is geen enkel contact met ze mogelijk over de bestelling die de volgende werkdag zou worden geleverd. Ik wacht het nog een paar dagen af, daarna ga ik aangifte van oplichting doen.
Fijn en goed contact
Bij levering van de lampjes was 1 van de lampjes kapot.
Via de mail contact gehad en er is een nieuw lampje naar ons gestuurd.
Na bestelling oorverdovende stilte
Ik heb lampjes via de webshop besteld. Netjes een bevestigingsmail gekregen, en daarna nooit meer iets gehoord. Geen reactie op mijn mail, geen gehoor aan de telefoon, whatsappbericht komt niet aan.
Snelle reactie op mijn supportvragen
Snelle reactie op mijn supportvragen. Zonder discussie per omgaande een oplossing bieden in de vorm van vervangende lampen. Prima opgelost en vooral klantvriendelijk!
Top service, snelle levering!
Product snel geleverd. Bij het aansluiten van het lichtsnoer bleek één van de lampjes niet te werken. Een mail gestuurd naar de klantenservice met een foto. Ik kreeg dezelfde dag nog een nieuw snoer opgestuurd die de volgende dag al geleverd werd. Top service!
Aanrader
Snelle levering, prima service en inhoudelijke reactie op vragen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding producten. Aanrader!
Topservice en mooie producten!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Vlot geleverd zoals beloofd en de lamp is prachtig! Kortom, erg blij mee.
Mooie producten en snelle levering
Mooie producten en snelle levering, erg blij mee!
Order niet geleverd
In april 2024 een ledstrip besteld en betaald maar niet geleverd gekregen. Op mails en whatsapp wordt niet gereageerd. Ledidee is blijkbaar hetzelfde bedrijf als Ledkoop, ook zeer onbetrouwbaar. Koop hier niet!
Vandaag, na het plaatsen van mijn klacht, is de order geannuleerd en terug betaald. Fijn dat ze nu zo snel gereageerd hebben.

Reply from Ledidee
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.