Jeg synes, at det er utroligt, at Lis G stadig har en tilgængelig hjemmeside. Jeg har bestilt varer den 10. september og fik straks en ordrebekræftelse. Jeg har siden rykket 2 gange på mail for at h... See more
See what reviewers are saying
Jeg har d. 12. September bestilt en kjole/top. Modtog en bekræftelses mail på mit køb, men har derefter intet hørt fra jer. I tager ikke telefonen, når jeg ringer, hvilket jeg har gjort adskillige gan... See more
Tusind tak for rigtig god service og hurtig levering. Første levering var der desværre en forkert mønstret kjole i ordren og størrelsen viste sig, skulle være en anden (min fejl). I god telefonisk sa... See more
Company replied
Jeg bestilte en lykkepose med Zhenzi tøj fra den nye forårskollektion til 249 kr. Da jeg modtog pakken var 2 af delene ikke lige mig, så jeg kontaktede kundeservice, fordi det så ud til at man kun k... See more
Company replied
Company details
Written by the company
e-Seller webshop. Lis G Stormode AS www.lisg.dk Plus size størrelser
Dieselvej 3B, 6000, Kolding, Denmark
- katalog@lisg.dk
- www.lisg.dk
No history of asking for reviews
People also looked at
Super service og gode varer
Altid gode rabatter og god service, har handlet der i flere år.
Selvfølgelig kan der ind i mellem være en smutter på fakturaen eller i leveringen,men det bliver altid rettet med det samme og altid med et smil.
Savner de fysiske butikker, men godt de er tilbage igen
Kompetent, hurtig og venlig betjening.
Fredag den 14. maj bestilte jeg to mindre ting hos Lis G, idet jeg fortalte, at jeg meget gerne skulle have tøjet med på ferie. Jeg modtog pakken allerede mandag den 17. maj.
Det er fremragende service og det er ikke første gang, jeg oplever det!
lisg reklamere med der fratrækkes 50 %
je ghar 3 mail hvor je gbliver tilbudt der fratrækkes 50 % ved betaling...ergp skal der fratrækkes 50 % på de pris der e ri shoppen...der er bare ikke det der sker i virkeligheden, nej der mener lisg atde allerede ahr nedsat tøjet.... men så skulle de have skrevet der er fratrukekt 50 %...ikke at der fratrækkes 50 %...det er ren tyveri, kan ikek anbefales og de vil ikke sende penge retur
Super service....
og godt udvalg i flere prisklasser. Har handlet her mange gange.
stor tålmod og service
tøj kan være svært at købe, men altid bytte med et smil
Et godt tøjfirma
jJg har kun oplevet udelukkende positive oplevelser af LisG. Tøjet kommer hurtigt og der er altid service på.
Godt tøjfirma
God service. Sender varerne rimelig hurtigt efter bestilling.