Via Facebook kwam er een advertentie voorbij voor een klein apparaatje om te ontharen (epilator). Mijn interesse was gewekt. Helaas bleek het te gaan om een eenkoppig scheerapparaatje. De verze... See more
See what reviewers are saying
Ook ik ben een tevreden klant. Volgens mij gaan al de klachten over livero en niet Livoro. Livoro heeft bij mij meerdere malen netjes geleverd en de klantenservice was altijd netjes bereikbaar.
Ik heb meerder malen een bestelling en geplaatst en altijd netjes en correct ontvangen. De klantenservice was ook altijd goed bereikbaar voor al mijn vragen. Applaus!
People also looked at
Fake aanbiedingen, oplichters!
Al meer dan een maand wacht hierop en nog steeds geen krultang heb ontvangen!
Ruikt meer naar oplichting dan naar eerlijke handelaars.
Na meermaals contact te nemen nog steeds geen antwoord waar mijn bestelling blijft!
Kortom wees allemaal gewaarschuwd bij deze dat ze je valse beloftes doen maar je effectieve bestelling ontvangen is blijkbaar NIET aan de orde...
Een zeer ontevreden klant die inmiddels al meer dan een maand wacht en nog helemaal niks van deze afzetters mocht ontvangen!!! 😤😡😤 #shameonyou
En laat jullie vooral niet misleiden aan voor 23.59u besteld morgen verzonden.
EN EEN MAAND LATER HEB JE HET NOG STEEDS NIET!
PLUS NOG 3 STUKS BESCHIKBAAR STOND ER TOEN OOK AL!
Gewoon een list om mensen te lokken en geld in hun eigen zaken te steken.
Ik zal er nooit nog iets bestellen! En ben benieuwd of ik ooit nog mijn krultang mag verwachten???
Hun contacteren is onbegonnen werk want enige reactie die er komt is van een robot u bestelling is onderweg.
(En die onderweg duurt al meer dan 30dagen, dat moet dus van héél ver komen precies.....)
Ze lezen zelfs de inhoud van je gestelde vraag niet!
En antwoorden geven ze al helemaal niet!
Daarom wil ik iedereen waarschuwen koop het niet want de eerlijkheid is hier ver zoek.
Voor iets van Nederland te versturen naar België duurt al meer dan een maand!
Dus ik denk niet dat ik dit item ooit nog moet verwachten thuis!
Kortom OPLICHTERS ! #fakeaanbieding #itemnooitontvangen
Ik ben heel blij met mijn aankoop
Ik ben heel blij met mijn aankoop. Communicatie is ook top.
OPLICHTERS
Onbetrouwbaar, leveren niet. Gelukkig betaald met Paypal en zo mijn geld teruggekregen.
Ga zo door
Mooie aankoop gedaan. Ben er zeer blij mee. 2 in 1 krultang werkt top♥️
Top tang!
malen netjes geleverd en de klantenservice was altijd netjes bereikbaar.
Zeer tevreden!!
Netjes mijn krultang ontvangen en ben er zeer tevreden over. Begrijp niks van de slechte reacties. Livoro.nl jullie zijn top en ik ben tevreden.
OPLICHTERS
OPLICHTERS. Bestel hier niet !! Half december 2020 stijltang besteld en half januari 2021 ontvangen. Veel later dan op site vermeld. Verpakt in AliExpress achtig uitziende verpakking. Stijltang beviel niet (slechte kwaliteit) dus geretourneerd met verzendbewijs. Het product is bij hun afgeleverd en 2 dagen later kreeg ik bericht dat mijn bestelling onderweg was ?? 'een fout in het systeem', werd meegedeeld. Nu weer paar weken verder en geen verdere reactie meer op mail en ook geen geld terug. Denk dat ik maar een keer een 'vriendelijk' bezoekje ga brengen en mijn geld terugvraag. Zoals door velen reeds verteld: BESTEL HIER NIET.
Het zijn OPLICHTERS ! en dat gewoon in Nederland. Dat het allemaal zomaar kan.
Livoro levert niet
Ik heb op 16 januari 2021 een krultang besteld. Ze pretenderen dat ze binnen 24 uur leveren. Op de mails krijg je of geen antwoord of ze verwijzen naar hun voorwaarden. Heel vreemd dat je zo met klanten omgaat. Mijn advies, bestel hier niet want dit lijkt geen betrouwbaar bedrijf te zijn. Facebook stop met het accepteren van advertenties!
Zeer tevreden
Bestelling kwam 1 dag te laat! Klantenservice heeft het goed en netjes opgelost. 5 sterren dus!
Toppers
Netjes mijn bestelling ontvangen.Klantenservice reageert snel.
Oplichters
Oplichters, ik waarschuw koop hier niets!!
Krultang besteld, lange levertijd komt regelrecht vanaf AliExpress. Klantenservice mail reageren amper en vragen 600x dezelfde vraag ‘wat de reden van retour is’ terwijl je geen reden op hoeft te geven volgens hun eigen website. Ben nu al 2 weken aan het mailen en nog altijd geen retour formulier mogen ontvangen, ongekend.. de Facebook pagina waar ik het heb besteld die hebben mij al geblokkeerd nadat ik op messenger had gevraagd of ze zit op wilden pakken.
Hopelijk lossen ze het nog op, anders zet ik rechtsbijstand er op.
Al lang ik wacht op mijn bestelling!!
Al lang ik wacht op mijn bestelling!!! dat is niet normaal!!!
Krultang ontvangen werkt goed en naar …
Krultang ontvangen werkt goed en naar behoren, volgens mij verwarren de meeste mensen hier livoro.nl met livero.nl, vandaar al die klachten denk ik. Ik heb wel alles netjes ontvangen. En een goede klantenservice!
Netjes mijn product ontvangen binnen 28…
Netjes mijn product ontvangen binnen 28 dagen. Goede ervaring en goede service. Ik heb meerdere malen een mail gestuurd en altijd netjes een antwoord gekregen.
Ook ik heb n krultang besteld en nog…
Ook ik heb n krultang besteld en nog niets gekregen. Ze adverteren met n snelle levering, maar helaas.
Ik heb wel een re. gehad op mijn mail. Daarin geven ze aan dat de levering 28 dagen is ipv de “ gelijk versturen” kreet op hun website. Moet waarschijnlijk vanaf Alieexpres komen😖
Oplichting livoro
Hoi, ik heb 19 jan een krul/stijltang besteld van €39,95 bij livoro. En nog niks ontvangen. Ik kan ze ook nergens bereiken. Hoe kan dit????
Kassa help ons!!!!
Onbetrouwbaar en onbereikbaar…
Jammer dat ik niet zo slim ben geweest om eerst de reviews te checken. Ik heb dus hetzelfde probleem met de stijl/krultang. Na bestelling op 16 Jan geen enkele reactie meer en mijn mail wordt geblokkeerd door hun server.
Inderdaad een zaal voor kassa of opgelicht.
Denk dat ik kan fluiten naar m’n geld of product.
Nul Interesse nul hjælp, nul service
Aldrig har jeg fået et mere desintersseret svar...5 gange næsten det samme svar som ikke hjalp videre. Jeg giver op nu.
Nou zelfs die ene ster zijn ze niet…
Nou zelfs die ene ster zijn ze niet waard. Had ik deze reviews maar eerder gezien. Ik kocht een stijl/krul combinatie tang. Nou dat ding maakt geen enkele krul. Ik wil mijn product dus retouren en mijn geld terug. Ehh niet dus. Producten mogen niet retour. Weg €49,00. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat niemand meer iets komt bij Livoro. Onder elke advertentie komt mijn advies niets te bestellen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.