LjusochLampor.se Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Bra butik och snabb leverans. Dessvärre är produkten otroligt svår att montera med fästanordning som är alldeles för liten och saknar anpassning för takdosa. Hål för att fästa i gipstak är alldeles fö... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fina funktionella lampor och väldigt snabb service. Jag har många bra lampor köpta här, men när glödlampan och botten i min lavalampa hade gått sönder efter 1 års användning fick jag en helt ny lavala... See more

Rated 3 out of 5 stars

Beställde 2 varor som båda fanns i lager. 2-3 dagars leveranstid. Ena kom som förväntat medan andra står i deras system att den preliminärt skickas 25/11. Nu är det 28/11 och det står fortsatt at... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fick ljus som tyvärr var trasiga, men det var inga konstigheter alls. Jag skickade bilder och de postade nya ljus till mig direkt. Ljusen är väldigt fina och fjärrkontrollen som passar till funkar jät... See more

Company details

1. Lighting Store

Written by the company

LjusochLampor.se är en svensk webbutik med fokus på kvalitetslampor och designbelysning för hela hemmet. Vårt mål är att göra det enkelt, inspirerande och tryggt att hitta rätt belysning – oavsett om du söker funktionell arbetsbelysning, mysig stämningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysningsprodukter inom bland annat taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, utomhusbelysning och LED-lampor. Hos oss hittar du både moderna lösningar och tidlösa designklassiker från välkända varumärken och designers. Hos LjusochLampor.se står kundupplevelsen i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig service, snabba leveranser och professionell rådgivning, så att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen. Vi vet att rätt belysning kan göra stor skillnad i vardagen, och därför finns vår kundservice redo att hjälpa till med både inspiration och vägledning – före, under och efter köpet. Vi samarbetar med välkända leverantörer och varumärken för att säkerställa hög kvalitet och moderna lösningar som kombinerar funktion och estetik. Samtidigt följer vi utvecklingen inom belysning och design för att alltid kunna erbjuda produkter som matchar kundernas behov och de senaste inredningstrenderna. Hos LjusochLampor.se handlar det inte bara om lampor – det handlar om att skapa rätt känsla, funktionalitet och atmosfär i hemmet. Vi vill göra vardagen lite ljusare med produkter, service och inspiration som våra kunder kan lita på.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 68% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

71 reviews in the last 12 months

Write a review

Beställde varor 10aug

Beställde varor 10aug, order 14003864. Idag den 27aug så har det fortfarande inte kommit och det är ingen som svarar på mail om leveranstid. Telefonnummer finns det inte att ringa.

August 27, 2024

Hej Martin.
Jag ser att mina kollegor jobbar med ärendet och att de har lagt mycket tid på att undersöka saken och kreditera dig för de varor som inte har dykt upp.
Ibland kräver det lite tålamod :-)
Men vi kommer att lösa saker och ting så bra vi bara kan :-) Med vänlig hälsning Jan / Ljusochlampor

Lämpan var jätte fin.

Lämpan var jätte fin.
Men extremt dåligt packad.
Lampan i en liten kartong,
och jätte står kartong som ni skickar i.

Den stora Kartong var söndermosad jätte trasig när jag fick hem den.

Men lampan var hel som tur var

August 4, 2024

Bristande logistik

Helt omöjligt att söka produkter på websiten. Gick dock att hitta det jag ville ha via Google. Lär inte handla av LjusOchLampor fler gånger. Inget fel på köpta produkter men seg leverans eftersom jag inte fick avisering varken via SMS eller mail. Forst efter några dagar kom pappersavi med post.

July 10, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Snabb behandling av beställningen

Snabb behandling av beställningen. Men idags läget
bara erhållit halva beställningen. Varför inte skicka hela beställningen? Fakturan var iallafall det som kom på en gång. Så där gick det fortare än varorna ett plus.

June 26, 2024

Hej Ulf.
Varorna har bara skickats i två paket - annars skulle vi ha skickat det som styckegods, vilket skulle ha blivit dyrare. Jag kan se att allt har mottagits - så vi antar att allt är som det ska vara :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jag beställde 2 st Veli Line Lotus…

Jag beställde 2 st Veli Line Lotus bordslampa solcell.
Tyvärr fungerade bara en av dom. Kristoffer på kundtjänst löste problemet på 15 minuter och skickar en ersättnings lampa. Kanon support.

Mvh Jan

May 31, 2024

Hej Jan.
Tusen tack för denna mycket fina recension, samt för de lovande orden om vår service. Vi är glada att vi har kunnat lösa utmaningen snabbt och smärtfritt.

Rated 1 out of 5 stars

Riktiga skojare, nekar retur trots returrätt

Riktiga skojare,
nekar retur trots att de anger 60 dagars returrätt,
nekar reklamation trots att produkten tydligt avviker från beskrivningen.

Ang deras svar;
som sagt, riktiga skojare, det finns inget i deras svar som som är sant. På deras hemsida anges på flera ställen:
"Enkel retur, 60 dagars returrätt på ditt köp"
Det finns heller ingen möjlighet att köpa till förlängd returpolicy vid köpet som de påstår.

April 22, 2024

Hej Thomas,
vi har 14 dagars returpolicy på våra produkter. Det är korrekt att man vid orderläggning kan köpa till 60 dagars förlängd returpolicy. Du kan skicka ditt ordernummer, så kan jag redogöra för vad som gäller i ditt fall.

Helnöjd med mitt köp!

April 19, 2024

Hej Kajsa
Trevligt att du är nöjd med allt! Det gläder oss. Tack så mycket för den fina recensionen du har gett oss.
Vänliga hälsningar Jan / Ljusochlampor

Supernöjd

Snabb leverans och bra produkter

April 21, 2024

Hej Karin
Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och leveranstid. Tack för din fina recension.

Bra sortiment

Bra sortiment. Snabb leverans och vi är mycket nöjda med våra prisvärda sänglampor!

March 28, 2024

Hej Britt-Marie
Tack för de vänliga orden och den fantastiska recensionen. Med vänlig hälsning Jan / Ljusochlampor

4 rislampor

Jag hade beställt 4 rislampor, de va packade i en kartong var vilket gör att det nästan bara va luft i kartongerna så de var ihoptryckta och öppnade när jag hämtade ut dom. Som tur var så var inget stulet och lamporna hela. Alla fyra lampor hade fått plats i en kartong.

March 23, 2024

Reply from LjusochLampor.se

Hej Hanna. Vi beklagar att försändelsen inte var packad på ett lämpligt sätt. Det ger utrymme för förbättring.

Beställde en produkt

Beställde en produkt, fick en helt annan. Reklamerat, men inte hört något mer från kundtjänst.

March 18, 2024

Reply from LjusochLampor.se

Hej Linus. Kan vi bli överens om att du fick svar från min kollega 12 minuter efter din förfrågan? Vi har varit i dialog med vår leverantör, vi har skickat ett nytt paket till dig, och dessutom låtit dig behålla det vi skickade fel.
Jan / Ljusochlampor

Rated 2 out of 5 stars

Dålig leverans men bra produkt

Frakten var onödigt dyr och lampan låg i en låda som var väldigt mycket större än lampan så den lixom skramlade runt där inne. Ett under att den var hel vid ankomst. Lampan i sig motsvarande förväntningarna.

March 5, 2024

Hej Jenny
Tack för din feedback och konstruktiva kritik. Vi beklagar att höra att vår förpackning och leverans har varit otillfredsställande. Vi kommer att sträva efter att förbättra detta.
Med vänlig hälsning Jan / Ljusochlamper

Rekommenderas

Trevligt bemötande i kundtjänst, snabb leverans och bra produkt

February 7, 2024

Hej Kerstin
Tack så mycket för de fina orden om vår service och hela processen. Det uppskattar vi :-)

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look