Maatwerk Overkappingen

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Wegblijven van deze man

Wegblijven van deze man. Firma ondertussen failliet laten gaan, beloven, beloven, beloven, voorschot betaald en geld weg. de positieve reviews zijn familie. Marco De Groot al teveel mensen opgelicht

December 3, 2025

Oplichter

Sinds mei 2025 bezig met dit bedrijf. Marco is een oplichter die zijn afspraken niet nakomt en doet alsof hij in de schulden zit. Er loopt een aangifte en onderzoek tegen hem en zijn bedrijf. Ik raad andere gedupeerden aan dit ook te doen via de politie in Roosendaal.

May 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Op 3 februari 2024 via Tuinmaximaal …

Op 12 februari 2024 via Tuinmaximaal aanbevolen gekregen voor montage dit bedrijf met eigenaar Marco de Groot.
Dankjewel Tuinmaximaal jullie hebben mij gestuurd naar een oplichter.
Tot heden bezig met een rechtzaak, geen veranda maar ook geen geld terug.
Ik kan mijn eigen aansluiten bij alle negatieve ervaringen van anderen die ook dit hebben mee gemaakt.

October 9, 2025

Installatie van Gumax Heavy Duty terrasoverkapping

Ik heb gekozen voor de installatie van een Gumax Heavy Duty glazen terrasoverkapping door maatwerk-overkappingen.nl.

Ik ben bijzonder onder de indruk van hun dienstverlening.

Sterke Punten

Details van de Installatie
• Afmeting: 5.0 x 3.0 meter
• Type: Heavy Duty glazen terrasoverkapping met schuifdeuren

Conclusie
Absoluut een aanrader voor iedereen die een kwalitatief hoogwaardige terrasoverkapping zoek gecombineerd met een zeer vakkundige installatie.

February 13, 2025

Leuk en aardig allemaal OPLICHTING

Leuk en aardig allemaal. Had voor een glazen schuifwand besteld voor 2347€ .
En dat was alles , met een voorschot van 1760,25€ .
Dit alles was op 25 september 2023 besteld en akkoord gegaan.
Meerdere malen gemaild , waar mijn product blijft. Tot op heden geen reactie of wat dan ook . Dit is nou puur oplichting/fraude.
Mr. Marco de Groot
Tel: 06-49880916
is heel goed in oplichten bij mensen met een beperking als ik. ( Zware COPD )

August 14, 2024

Mooie overkapping

Vorige jaar een overkapping laten plaatsen door Marco en zijn medewerker en we genieten er nog iedere dag van. Goede afspraken en binnen 2 gezellige dagen was hij afgewerkt en al. Contact is soms wat lastig maar na een terugbel verzoek altijd netje terug gebeld.

September 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een overkapping bij…

Wij hebben een overkapping bij Tuinmaximaal gekocht maar werden verwezen naar dit montage bedrijf wat keurig netjes na levering binnen 1 week de overkapping heeft geplaatst.
Aardige monteurs netjes op tij en tegen een nette prijs.
Afspraken keurig nagekomen

March 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ook hier slechte ervaringen mee.

Ook hier slechte ervaringen mee.
Inderdaad komt men afspraken niet na, ook op terugbel verzoeken en emails wordt slecht tot niet gereageerd.
Zelfs een excuus of afmelding van een gemaakte afspraak is zelfs teveel.
Men claimt serviceverlenend te zijn, echter is dat een loze kreet.
Ik heb ook lekkage op de goten van de verlichting maar ondanks een gemaakte afspraak komt men zonder berichtgeving niet opdagen.

June 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Maatwerk-overkappingen houdt zich niet aan (garantie)afspraken

Maatwerk-overkappingen heeft vorig jaar mei (2021) bij ons een overkapping geplaatst. Dit betrof een 5x3m overkapping.

Bij de montage zijn de randen van de overkapping die in contact staan met het huis voor 75% afgekit waarbij aangegeven werd dat ik het laatste deel zelf kon doen gezien de kit op was. Na onderzoek hoort hier volgens mij een loodslab of een loodslab vervanger te worden geplaatst in plaats van een kitrand.

Na verloop van tijd is de kit gaan slijten waardoor er tussen de overkapping en het huis nu water loopt wanneer het regent.

Vervolgens probeer je contact met Maatwerk-overkappingen te zoeken (email, telefoon, terugbelverzoek) waar er in een tijdsbestek van 3 weken maar 1 keer de telefoon wordt opgenomen. Hier worden vervolgens beloftes gemaakt om een datum te prikken om langs te komen die vervolgens niet worden nagekomen.

Maatwerk-overkappingen belooft een garantie van 5 jaar (op de factuur) op materiaal en montage. Wanneer je maatwerk-overkappingen hierop wijst, hoor je niets meer.

February 19, 2022

The Trustpilot Experience