maku.dk Reviews 55

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Top lækkert sted. Hyggelig stemning og gode tjenere! Maden var uden sidestykke, en super bøf og peber-saucen var virkelig god - kraftig, men perfekt til bøffen. Kan klart anbefales, hvis man... See more

Rated 4 out of 5 stars

Blandet oplevelse. Vi var et middelstort selskab. Mange fik bøffer, som var velsmagende, men med ret meget fedt i. Der står popcorn på bordene i stedet for brød eller oliven. Lidt mærkeligt Sød tjen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde sammen med Maku planlagt et arrangement i deres have . P.g.a kraftig regn og kulde formåede restauranten med meget kort varsel at flytte selskabet indendørs. Stor ros for det. Kokken havd... See more

3.9

3-star
2-star
1-star

Sublim restaurant!

Top lækkert sted. Hyggelig stemning og gode tjenere!

Kan klart anbefales, hvis man er i området!

September 26, 2025

En stor skuffelse

En stor skuffelse, brødet var et kønsløst hvidt stykke flute, bøffen, en ellers krogmodnet Ribeye, var som en sål i hele den ene halvdel, vi ventede på bøffen i over en time, tjenerne var søde men havde alt for travlt.
Vi kommer ikke igen!

March 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En gennemført oplevelse med små muligheder for fornyelse

Det kan undre mig, at nogle anmelder en restaurant baseret på deres oplevelse uden at tage direkte kontakt med personalet, hvis der skulle opstå noget under besøget. Når det er sagt, havde vi en rigtig god oplevelse, hvor alt levede op til forventningerne. Måske kunne dessertkortet få et lille tvist med nye varianter. De nye burgerboller er helt fantastiske – luftige, smagfulde og med den perfekte balance mellem blødhed og en sprød skorpe.

March 7, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Slattent "pålæg"

Slattent "pålæg", brankede pommes frites og sur sovs.

Vi har tidligere fejret mine fødselsdage på Maku, men det er slut nu. De havde et søndagstilbud med "all you can eat".. Men når man går fra bordet efter at havde fået 8 TYNDE stykker koldt kød, (Vi taler dobbelt tykkelse af pålæg), BRANKEDE pommes frites og noget, som BURDE have været bearnaise sovs, men som smager SURT, med kvalme, så gider man sgu hverken give drikkepenge eller komme igen.

638 kr lige ud ad vinduet!

Maku får 2 stjerner som tak for tidligere oplevelse...

March 2, 2025

Flot modtagelse af selskab på 25 mennesker [studenterfest]

Kokken havde sammensat en stor flot grillbuffet for selskabet, alle retterne var lækre og flot anrettet og alt kødet dejlig mørt. Professionelt.Og der var rigeligt.
Man kunne fornemme, at restauranten virkeligt havde lagt sig i selen for at gøre arrangementet til en succes.
Vi kan varmt anbefale restauranten.

June 30, 2024

Dejligt sted

Vi var 4 vennepar der var det for st spise aftensmad. Det var rigtig godt og vi kunne desværre ikke spise op. Men godt var det. Laura som var vores tjener gjorde alt for at gøre vores dag god. Tak Laura.

June 1, 2024

julemad

Hvem gider lave julemad, når man kan købe den på Maku…
God kvalitet, god smag, masser af kød på anden, masser af mad og alt hvad man kan ønske sig en juleaften. Tak Maku 💪

December 24, 2023

For godt et år siden

For godt et år siden, besøgte jeg MAKU for første gang, og det var fuldstændig fantastisk. Nu, anden gang, fuldstændig fantastisk igen!

Klart køreturen værd fra Værløse!

Vi ses snart igen!

November 11, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Vi har været på maku mange gange da vi…

Vi har været på maku mange gange da vi boede i Nordsjælland men i går var en blandet oplevelse. Kødet mørt og lækkert men ikke sådan wow. Det skuffende var dog deres sides. Mac and Cheese var fuldstændig smagsløs og intet som en Mac and cheese og deres løgringe til 49 kr var tydeligt fra frost og ikke hjemmelavet, som serveres på så mange caféer, hvilket ikke hænger sammen med hvad man bør kunne forvente på en kød restaurant på det niveau og til den pris. Maden var desuden meget længe om at komme og drinksene kedelige. Personalet super søde og gode. Alt i alt følte vi ikke det var pengene værd og vi kører nok ikke så langt igen desværre

October 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

VIRKELIG lækker mad og rigtig god…

VIRKELIG lækker mad og rigtig god kvalitet til prisen.
Fantastisk kød, som får en kæmpe anbefaling herfra.
Derudover virkelig imødekommende og hyggelige omgivelser og personale.
5 stjerner og en kæmpe anbefaling herfra!

October 12, 2023
Rated 2 out of 5 stars

På trods af at serveringspersonalet var…

På trods af at serveringspersonalet var søde, så var de ikke tilstede og opmærksomme på gæsterne. Det var tilsyneladende vigtigere at afdække borde og dække nye- de rendte frem og tilbage, det gav virkelig megen uro og gav ikke plads og ro til at nyde maden. Maden ventede vi virkelig længe på. Vi ventede også længe på vores drikkevare, til gengæld fik vi hele bestillingen før forretten, heldigt vi ikke havde bestilt kaffen til dessert… lidt trist at få et koldt glas hvidvin 5 kvarter før maden. Selvom jeg blev lovet, at de fjernede glasset og kom med et nyt til maden , skete det aldrig. Vi gav derfor op på at reklamere over forkert sauce til den ene bøf. Tror simpelthen overblikket mangler der. Ingen kom og spurgte til noget. Man forventer noget andet end det Maku leverede. Desværre har vi nu prøvet det 2 gange, med års mellemrum, 3 gang springer vi over, - der er andre og bedre (og billigere) Steakhouses

September 22, 2023

Hele turen værd

Har hertil aften taget turen fra Vestegnen til Liseleje og Maku, det bliver bestemt ikke den sidste. Både maden og betjeningen var i top. Perfekt stegte bøffer, lækkert sprødt garniture men det der toppede var deres trøffelfritter med trøffelmayo. Personalet var opmærksomme og nærværende tiltrods for en travl aften. Jeg ser allerede frem til næste portion trøffelfritter. Tak for mad Maku og co.

September 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ringe service og dårlig kødkvalitet

bookede bord d. 9.sept 2023 kl. 20. vi måtte vente over 1 time på maden, og stedet var halv tomt. Vi måtte selv i køkken for at spørge efter vores forret, og da vores vores ribeye endelig blev serveret, var kødet halv varmt, men det værste var den ene URUGUAYSK RIBEYE STEAK. Her var store dele af den frygtelig sej, ikke den standart man forventer af et steak hus. men salaten og fritterne var godt, så vi fik da noget i maven. til den lange køretur tilbage til København. Det er faktisk 2 gang vi har en dårlig oplevelse med dette sted. vi syntes stedet skulle have en chance, men nu må det være nok. vi kommer aldrig igen og kan ikke anbefale MAKU. de har ikke styr på service og kvalitet.

September 9, 2023

Bedste Burger

Bedste Burger (trøffelburger) med den lækreste portobello svamp og trøffelgedeost creme.

Sød betjening på trods af stor travlhed og lang ventetid på maden (det var vi advaret om inden vi bestilte). Al vente tiden værd.

September 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Helt utrolig dårlig oplevelse på MAKU

Helt utrolig dårlig oplevelse på MAKU.
Vi bestilte forret og hovedret og 2 glas vin.

Først fik vi blåmuslinger som var så seje at de ikke kunne tygges. Dem sendte vi retur. De tilbød os en anden forret, som var nogenlunde.

Herefter fik vi hovedret. Bøfferne var stegt som de skulle, men de 5 kogte grønsager på siden var så salt at det ødelagde smagen af bøffen. Og sovserne smagte af ingenting.
Pomfritterne smagte heller ikke af noget, det gjorde estragon mayoen tilgengæld heller ikke.

Herudover blev der ryddet borde af med vildsom skramlen omkring os. Og hoveddøren blev åbnet, så det trak med kold luft ind. Hvis man forstår et hint, blev vi bedt om at blive færdige og tage hjem.
Vi blev heller ikke tilbudt mere at drikke, og tjenerne løb så stærkt at det var svært at komme i kontakt.

Vi spiste ikke ret meget. Så ringe var det.

Meget skuffende, og til den lille sum af ca 1100 kr 🫠

Det kan absolut ikke anbefales at spise på MAKU. Med mindre man er fan af top ringe service og smagsløs mad til overpris.

September 3, 2023

Is this your company?