Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder, når der sendes live via fb Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Personalet er ærlige om s... See more
Martinello
See what reviewers are saying
Personalet er altid venlige og søde og hjælpsomme. Bytter med et smil og har en fantastisk humor på deres live - noget de virkelig er gode til at lave ❤️❤️❤️❤️❤️
Elsker Martinello Så har jeg lige set morgen live fra Martinello og endnu engang glædet mig over den skønne, energiske, humoristiske og dejlige stemning der hersker, alt imens der vises det fines... See more
Kan kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har... See more
Information provided by various external sources
Martinello importerer og sælger italienske smykker. Sortimentet spænder over halskæder, øreringe, armbånd, brudesmykker, charms til armbånd og smukke Murano glassmykker. Gratis fragt på alle smykkeordrer og 30 dages fuld returret
Vemmingbundstrandvej 111, 6310, Broager
- info@martinello.dk
- www.martinello.dk
People also looked at
Den bedste online butik ❤️ Og ikke…
Den bedste online butik ❤️ Og ikke mindst deres live ❤️ super søde og sjove piger ❤️ Fedt tøj i alle størrelser ❤️Kan varmt anbefale at kigge med på deres live ❤️men pas på man bliver lidt bidt af det der er en super hyggelig og sjov tone ❤️
Har handlet hos Martinello gennem flere…
Har handlet hos Martinello gennem flere år, og er sååå tilfreds
Fantastisk butik, fantastiske varer og fantastisk personale❤️
Kunne jeg give 10 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟, gjorde jeg det
Kan varmt anbefale denne butik
Kan varmt anbefale denne butik
Har det fedeste udvalg🤩 og der sødeste personale og den skønneste ejer Dorthe 🥰
Nyder at komme i butikken, se deres live på Facebook og købe på websiden🥰
Knus fra Hanne
Skønt tøj til mega gode priser
Skønne kvinder, der sælger herligt farverigt tøj. Elsker farverne, priserne og humoren i butikken. Anbefaler martinello hvor jeg kan.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. De sendte det fredag og søndag var det klar til afhentning i pakke shop. Syntes deres tøj er super godt . I hvert fald det jeg har købt indtil videre. God betjening og super hyggelige live. Ikke sidste gang jeg handler der .
Martinello er en super hyggelig butik…
Martinello er en super hyggelig butik at komme i, glade og hjælpsomme personaler.
Der er altid hjælp at hente med stil og størrelse og det gælder både ved personligt fremmøde i butikken eller ved livesalg på Facebook….
Og noget af det bedste, prisen er i orden.
Martinello når du vil have smil og glæde😃
Martinello er en super serviceminded online og fysisk butik og dejlig personale som altid er frisk i replikken og sjove lives og skønt der er mulighed for at se tøjet på forskellige modeller også i plussite og ingen robot så de kan være impulsive på lives😃pris og kvalitet er så alle kan være med og tydelighed på lives om hvilke varer som kan returneres😃har handlet der i over 2 år og har ikke fortrudt et eneste køb og der byttes altid med et smil, hvis det ikke lige var min størrelse😃veninder roser min garderobe som udelukkende er Martinello 😃
Selve butikken
Altid god service, smilende og hjælpende personale. Man føler sig altid velkommen.
Vil klart anbefale Martinello til andre❤️
Et helt fantasik sted af handle.
Et helt fantasik sted af handle.
Et dejligt personale, altid i godt humør.
Ingen problemer overhovedet.
Varen kommer hurtigt, mangler aldrig noget.
Elsker at handle, og vil forsat gøre det❤️❤️❤️
Kan kun anbefale at handle hos…
Har handlet rigtig meget hos dem både på deres hjemmeside , i deres flotte butik og på live på facebook
Man føler sig godt tilpas og deres altid hjælpsomme , sjove og humør fyldte væremåde gør at man får lyst til at handle hos dem igen og igen 🤩
Super skøn butik som jeg har brugt fra…
Super skøn butik som jeg har brugt fra den åbnede for år 👌🏼❤️ altid super skøn behandling og skønne ting til små penge.
Elsker deres Live som er der hver dag ❤️der er altid nogle ting på udsalg … som SELVFØLGELIG ikke byttes, og det får man jo også at vide i deres Live
Elsker at handle der og gør det ofte ❤️❤️❤️
Martinello r bare den fedeste tøjbutik…
Martinello r bare den fedeste tøjbutik med lækre varer. Overkommelige priser, super service. 😉 Får altid et smil på læben når man møder et så veloplagt personale. Kan kun anbefale. ⭐⭐⭐⭐⭐
Martinello er en fantastisk butik med…
Martinello er en fantastisk butik med lækkert tøj til alle størrelse kvinder. Jeg kan varmt anbefale at handle hos martinello. Det er super fantastisk personale, der altid er hjælpsomme og med højt humør og smil på læben. Jeg kan kun give 5 stjerner men giv dem gerne 10 stjerner. Der findes ingen som martinello
Et rigtig dejligt sted at handle og…
Et rigtig dejligt sted at handle og noget dejligt tøj. Søde,rare og venlige piger der er i Martinello. Det er også meget underholdende at se deres live-show. Pigerne er ALTID i godt humør. Hvis der skulle være noget der er forkert så er det bare at ringe til dem og så bliver det ordnet med detsamme. Kan varmt anbefales af mig.
Jeg er kommet i butikken
Jeg er kommet i butikken. Siden den blev åbnet. Er yderst tilfreds. Kan godt lide en frisk tone. Og det er der. Flotte ting. Der ikke koster en masse. Lækkert med live. Hvor man kan se det på i både store og små størrelser. Lissi 🌹
Dejlig butik
Personale er fantastiks hyggelig butik, de hjælper altid og er ærlig.
Køb på live
Jeg har i dag været inde og handle på Martinello’s live som jeg også har været det flere gange før👏
Jeg syntes at deres varer og priser er fine og man får altid leveret sine varer hurtigt.
Jeg syntes også at man får en god og humørfyldt betjening og det er vigtigt for mig når man nu ikke kan møde op i deres fysiske butik👍👍
Jeg anbefaler gerne Martinello til andre 🥰🥰
Super dejlig butik bytter altid med et…
Altid smilende personale rigtig dejlig butik 😍
Kunne jeg give Martinello 100 ✨
Kunne jeg give Martinello 100 ✨, gjorde jeg det. Fantastiske varer til billige penge. Kvalitet og ikke mindst sødt personale, der er så kundeminded at man føler sig værdsat som kunde. Personalet er hjælpsomme og gør alt for at man som kunde går glad derfra. Whats not to like.
Hvor står det henne at man ikke kan…
Hvor står det henne at man ikke kan sende nedsatte vare retur det vil jeg gerne vide og jeg kan også se at der er flere på trustpilot der har skrevet men i har ikke svaret vedkommende men derimod blokket hende