Martinello

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder, når der sendes live via fb Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Personalet er ærlige om s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Personalet er altid venlige og søde og hjælpsomme. Bytter med et smil og har en fantastisk humor på deres live - noget de virkelig er gode til at lave ❤️❤️❤️❤️❤️

Rated 5 out of 5 stars

Elsker Martinello Så har jeg lige set morgen live fra Martinello og endnu engang glædet mig over den skønne, energiske, humoristiske og dejlige stemning der hersker, alt imens der vises det fines... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har... See more

Company details

1. Jewelry Store
  2. Jeweler
  3. Jewelry Designer
  4. Jewellery Manufacturer
  5. Watch Store

Information provided by various external sources

Martinello importerer og sælger italienske smykker. Sortimentet spænder over halskæder, øreringe, armbånd, brudesmykker, charms til armbånd og smukke Murano glassmykker. Gratis fragt på alle smykkeordrer og 30 dages fuld returret

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition og fantastisk fint produkt i sød æske

Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde rundt på. Ørenringene er rigtig fine og lelver helt op til mine forventninger efter at have set billedet på hjemsiden.

Jeg har intet at udsætte på hverken forsendelsestid, prisniveau eller produktkvalitet og vil handle her igen.

March 10, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin og god service

Jeg modtog mit smykke få dage efter jeg havde bestilt det, og forsendelsen var gratis, hvilket er et rigtig stort plus for internetkøb.
Selve hjemmesiden er rigtig godt bygget op, den giver et godt overblik og de forskellige produkter.
Bruger gerne siden igen.

February 19, 2010

Hurtig og rimelig billig

De to led til mit Pandora-armbånd kunne ikke komme hurtigere og bortset fra lidt problemer med mit forbrugsforeningskort (som kan bruges gebyrfrit) var der ingen problemer.
Jeg kan kun anbefale Martinello til alle.

February 16, 2010
Rated 4 out of 5 stars

Flot butik

Martinello har en flot netbutik med smykker, som er præsenteret fint. Købte perler/charms, som passer i størrelsen til mit Troldekuglearmbånd og kompletterer dette med et lidt anderledes design.
Bestilling foregik nemt og smertefrit. Levering tog 3 dage fra bestilling - udmærket, men ikke superhurtigt.

January 22, 2010

Fremragende service

Meget fin hjemmeside,hvor billederne viste smykkerne meget tydeligt. Bestiller man inden kl. 14, er leveringen fremme næste dag. Dejligt med gratis fragt, også hvis man skulle ønske at returnere. Så er det bare dejligt at handle på nettet!

December 11, 2009

Gode varer - Fin service

Varer kommer til tiden og er fint pakket ind. Jeg skulle have byttet et armbånd til nogle vedhæng og Martinello gode til hurtigt at hjælpe med at finde en god løsning

November 7, 2009
Rated 5 out of 5 stars

har nu handlet hos martinello flere gange. Har altid fået leveret hurtigt og fragt frit, i små fine æsker. Har jeg været i tvivl om noget og har skrevet er svaret kommet hurtigt.

October 14, 2009

seriøs wep-shop

Jeg har købt halskæder, øreringe og armbånd hos Martinello. Alle varer var flotte, helt fejlfrie og levering var hurtig.
Jeg byttede halskæden til en anden farve og det gik helt uden problemer.
Jeg kan anbefalde at handle hos Martinello for her er kvaliteten og service helt til tops.

October 14, 2009

Flotte smykker

Har købt halskæder, armbånd og øreringe. Hurtig levering, fragtfrit og flot design. Vil bestemt handle der igen og kan varmt anbefales til andre. Priserne er også en del billigere end i butikkerne.

September 20, 2009

Super søde mennesker

Flot hjemmeside og de sødeste mennesker at tale med når man har spørgsmål. Smykkerne er fede og anderledes. JEg har handlet der to gange nu og kan varmt anbefale

August 8, 2009

Perfekt -

Intet mindre. En skøn hjemmeside, orientering hurtigt via mail, hvis mindste tvilv om bestilling får man en venlig mail og smykkerne kommer super hurtigt - selvfølgelig fragtfrit. Jeg handler helt sikkert hos Martinello.dk igen og vil også varmt anbefale siden til andre.

Venligst
Karin K. Olsen

August 7, 2009

kanonflotte smykker

jeg giver 5 stjerner fordi det altid er flotte smykker. Der leveres altid lynhurtigt. der byttes altid uden vrøvl. Og så er det ovenikøbet fragtfrit også ved bytte eller returvarer. Det finder man ikke andre steder. Det er også en meget nem og overskuelig side. Så jeg anbefaler varmt at handle her.
med venlig hilsen
Charlotte Nielsen

August 3, 2009

Super effektivt

Jeg bestiller på nettet. Glemmer om det er sølv eller guld. Får en mail hvor jeg skal vælge og alligevel kommer smykkerne dagen efter.
Det er effektivitet...
Dejligt nemt og super effektivt.
Kærlig hilsen Edith

July 15, 2009

Super fin handel

Super fint armbånd købt efter modtagelse af nyhedsbrev, hvor der bare var et tilbud jeg ikke kunne modstå. Altid fine varer og god service..

June 25, 2009

Take a closer look