Martinello

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder, når der sendes live via fb Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Personalet er ærlige om s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Personalet er altid venlige og søde og hjælpsomme. Bytter med et smil og har en fantastisk humor på deres live - noget de virkelig er gode til at lave ❤️❤️❤️❤️❤️

Rated 5 out of 5 stars

Elsker Martinello Så har jeg lige set morgen live fra Martinello og endnu engang glædet mig over den skønne, energiske, humoristiske og dejlige stemning der hersker, alt imens der vises det fines... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har... See more

Company details

1. Jewelry Store
  2. Jeweler
  3. Jewelry Designer
  4. Jewellery Manufacturer
  5. Watch Store

Information provided by various external sources

Martinello importerer og sælger italienske smykker. Sortimentet spænder over halskæder, øreringe, armbånd, brudesmykker, charms til armbånd og smukke Murano glassmykker. Gratis fragt på alle smykkeordrer og 30 dages fuld returret

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

fin og ukompliseret handel

varen kom dagen efter at pengene var indgået på Martinellos konto.
fin emballage
let og meget overskuelig hvordan man finder rundt og handler på deres hjemmeside
og det bedste af det hele - MEGET FLOTTE SMYKKER!!!!!

May 18, 2009

Martinello.dk

De har en super hurtig levering og varerne svarer til det bestilte. Jeg er meget tilfreds med købene og har anbefalet dem til andre venner.

Mvh.
Lene Jensen

April 28, 2009

Det hele virker perfekt

Jeg har flere gange handlet med Martinello og ALDRIG haft nogen problemer, varene komme næsten som var de med ekspress.

Og man kan uden problemer få varene pakket ind hvis de skal bruges til gaver og det er smart når man er mand.

Om hjemmesiden kan jeg kun sige at det man ser er også det man får, den er flot og nem at gå til.

April 7, 2009

Holder, hvad de lover

Martinello har en overskuelig og indbydende hjemmeside, hvor man får lyst til at købe. Varerne bliver vist i naturlige farver, så man ved, hvad man får. Varerne kommer hurtigt, og mener Mette Vester, der er noget, hun lige skal gør opmærksom på/spørge om, sender hun en mail. Lækker indpakning. Gode priser.
Kort sagt den nethandler, jeg er mest tilfreds med.
vh Dorrit

April 5, 2009

Fantastisk købsoplevelse, uovertruffen service

Har købt mange gange og anbefalet webshoppen til mange andre som også har købt. Nem og overskuelig webside, meget smukke smykker og en uovertruffen service. Man får hurtigt og særdeles kompetent svar/hjælp hvis man sender en mail med spørgsmål. Jeg har aldrig før oplevet en webhandel med det serviceniveau! Tusind tak Martinello! Jeg ville gerne give 10 stjerner hvis det var muligt!

March 30, 2009

super service

Jeg modtog varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Deres webside er nem og overskuelig at betjene, og billeder ligner de varer som de ser ud når vi har dem i hånden.

March 30, 2009

SuperDuper webshop

Jeg fik et gavekort i julegave - enkelt og nemt at benytte det på hjemmesiden - modtog varen dagen efter.....
Det er simpelthen bare en webshop der FUNGERER :o)))))

March 25, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Varen kom allerede næste hverdag, med de ønskede smykker.
Da jeg havde nævnt, de var til en gave, var de flot pakket ind.

March 11, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Martinello flere gange ,det er ioden hver gang.Varene kommer hurtigt.
Jeg har anbefaldet hjemmesiden til mine kollegaere ;-))
Hilsen Susanne

March 10, 2009

Fremragende kundeservice

Super hurtig levering og rigtig god vejledning og kundeservice både pr. mail og ved telefonisk henvendelse. Rigtigt flotte smykker med et meget flot spil i glaset - super kvalitet. Har allerede anbefalet hjemmesiden til flere andre :-)

March 10, 2009

Take a closer look