Jeg købte en Tesla model 3 hos Midtjysk bilsalg, for lige knap en måned siden. Det var en super god oplevelse. Alt ros til Tobias. Det var for mig tydeligt, at han er en serviceminded mand, der er... See more
See what reviewers are saying
Vi har købt en brugt Tesla Model 3 Long range hos Midtjysk Bilsalg. Hele processen var rigtig nem, og forhandlerens sælger Mathias var imødekommende og virkelig tålmodig med processen. Eft... See more
Seriøs bilforhandler med styr på sine biler, de spørgsmål vi havde som sælgeren (tror han var ejeren også) ikke kunne svare på, gik han straks ind og slog op så vi fik prompte feedback. Et attraktiv... See more
Written by the company
Firmaet fik sin opstart på Nyhøjvej 11 i Virklund i 2004 med Frank som autoforhandler, klargøringsmand og småtings-mekaniker i én og samme person. Der stod 5 stk. nyere Ford Mondeo i udstillingen, mere var der ikke råd til dengang... idag 15 år senere er vi rykket over på den anden side af vejen til Marienlystvej 2 og antallet af salgsbilerne langt over 10-doblet, men stadig med et stort udvalg af nyere Ford-modeller som speciale. Fx. har vi i år solgt over 400 nyere brugte biler i butikken, heraf var ca. 300 af mærket Ford... VELKOMMEN :-)
Marienlystvej 2, 8600, Silkeborg, Denmark
- 71994167
- salg@midtjyskbilsalg.dk
- www.midtjyskbilsalg.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Ærlig og flink bilsælger…ja du læste rigtigt :)
Jeg bruger sjældent tid på at skrive anmeldelser. Men har simpelthen fået så god og hæderlig betjening hos Frank, så jeg har bestemt at gøre en undtagelse.
Jeg købte en nyere S-max i 2021 hos Frank. Selve handlen var meget positiv. Frank var meget åben ærlig og imødekommende. Jeg havde besøgt et par andre forhandlere, hvor oplevelsen var en helt anden, så det var let at afgøre hvor der skulle handles.
Efterfølgende har der været lidt småting med bilen, lige omkring udløb for garanti og lidt efter. Frank har udbedret uden at betvivle noget. Og har været mere fair end jeg ellers har opfattelsen af i bil branchen.
Jeg giver mine bedste anbefalinger til at køre forbi og handle hos midtjysk bilsalg.
Købte en Focus 2016 hos Midtjysk.
Købte en Focus 2016 hos Midtjysk.
Fik en rigtig god behandling hos Midtjysk bilsalg, og jeg kunne køre glad hjem med en Focus. Dog efter noget tid fik jeg nogle problemer med bilen.
Frank var dog så flink at få det udbedret så hurtigt som muligt her på Sjælland, så god oplevelse!

Reply from MIDTJYSK BILSALG A/S
Vi har købt en Ford C-Max hos Midtjysk…
Vi har købt en Ford C-Max hos Midtjysk Bilsalg, og vi er meget godt tilfreds med bilen og sælgeren gav en god orientering om bilen.
Perfekt service
Har købt en S-Max for et par måneder siden. Jeg opdagede så at bremsevæske ikke var skiftet rettidigt. Jeg ringede til Frank som tilbød at jeg bare kunne komme og få det skiftet, men da vi bor langt væk kunne min mekaniker bare skifte og sende regningen til dem. Så gik en baksensor i stykker og så arrangerede de at jeg kan hente en ny ved min lokale Ford som min mekaniker kan sætte i.
Jeg kan kun sige at jeg har valgt det rigtige sted at købe bil….!! 👍🏻👍🏻👍🏻
Vores gamle smax er skiftet til en ny…
Vores gamle smax er skiftet til en ny smax 3 år gl som vi fandt ved midtjysk bilsalg - jeg aftalte tid samme dag og jeg har aldrig oplevet så go service og fantastisk mennesker - alt er bare top professionel - aftalt pris og fuld service og syn så alt i den skønneste orden - stor respekt Frank og team -
Kan klar anbefalede af købe ny bil hos midtjysk bilsalg 👍👍
Super service også efter handlen var i…
Super service også efter handlen var i hus... Kan varmt anbefale dem 👍
Super god service
Super god service - også efter handlen var afslutte, stod de til rådighed 🙌🏻
Helt sikkert et godt sted at handle bil 🙌🏻
Købte vores nye (brugte) bil hos…
Købte vores nye (brugte) bil hos forhandleren lige op til påskeferien. Super kundeservice og pris, og klargøring blev udført hurtigt på trods af helligdagene.
Efterfølgende konstaterede vi en utæt oliepakning på bilen, som krævede et smut forbi en mekaniker. Regningen tog Midtjysk bilsag sig af, så også dér oplevede vi en super service.
Vi har for nyligt købt en nyere Volvo…
Vi har for nyligt købt en nyere Volvo v60, som vi er rigtig glade for. Da vi kommer hjem, finder vi ud af at der mangler nogle parkeringssensor foran, som var beskrevet i annoncen. Det bliver løst lige med det samme. Alt i alt en god oplevelse at handle med Frank, vi kigger helt sikkert samme vej, når vi skal have skiftet bil nr 2.
Bilkøb efter totalskade
Efter en totalskade på den gamle bil fandt jeg en af samme fabrikat hos Midtjysk Bilsalg. Jeg aftalte med Frank, at jeg kunne komme for at kigge og afprøve den. Efter prøvekørslen blev vi enige om en pris. Der var lavet service på bilen, da jeg kom. Der manglede nogle småting, som Frank sørgede for at fremskaffe. Da der var problemer med akkumulatoren, kom Frank til Hatting og udskiftede den til en ny. Service er åbentbar en dyd for firmaet. Jeg har ikke oplevet en brugtbil forhandler med bedre service. Kan varmt anbefale, hvis du skal have anden bil.
Rigtig god kunde service og flinke follk
Rigtig god kunde service og flinke, professionelle folk. Helt igennem en dejlig oplevelse at handle hos dem og kan klart anbefales.
Jeg har fået særdeles god service.
Jeg har fået særdeles god service.
Købte min s-Max og kørte fra Sjælland for at hente den.
Efterfølgende har der været lidt små ting med bilen som Midtjysk Bilsalg har dækket uden problemer. Ved at jeg har fået repareret bilen på Ford værksted på Sjælland.
Så køb trygt din bil hos Midtjysk Bilsalg
Virkelig god service
Virkelig god service! Vi købte en Ford cmax Grand fra midtjysk, de var super lyttende og imødekommende. Et par småting på bilen drillede men Frank og værkstedet har været SÅ servicemindede og fik alt i orden. Vi vil bestemt anbefale at købe bil hos dem
Hurtig og effektiv handel
Hurtig og effektiv handel - god pris for den gamle bil. Alle aftaler - også de små og mundtlige - blev udført til punkt og prikke. Rigtig god oplevelse.
Imødekommende og smilende - super service
Min kæreste og jeg endte med at købe en Ford Mondeo hos Midtjysk Bilsalg. Fremragende bil.
Vi var oppe og prøvekøre én gang, hvor vi blev mødt af smilende og imødekommende sælgere. Frank var meget venlig til at svare på spørgsmål omkring bilen, hvad var dens forcer og hvad var mulighederne for at eftermontere forskellige ting.
I forhandlingen var Frank venlig til at tilbyde forskellige ting som vinterdæk, måtter, kodning af baglys for at vi fik noget for pengene. Det var ting vi allerede vidste vi ville have, så i stedet for at få det eftermonteret om et halvt år fik vi det med i prisen.
Efter at have kørt i bilen i nu en lille måned er vi stadig meget glade for den. Og det håber vi fortsat vi bliver ved med at være.
Tusind tak
PL :Pragnę podziękować za wspaniałą obsługę klienta . W 100% profesjonalni , w tym samym dniu zaraz po próbnej jeździe mogłem odebrać samochód . Mimo ,iż salon samochodowy był czynny do 15 a ja przyjechałem 15 minut przed zamknieciem zostałem obsłużony na najwyższym poziomie w dodatku otrzymałem kluczyki do ręki mimo, iż oddział kredytowy był już zamknięty i nie potwierdził pożyczki. Jestem bardzo zadowolony . Dziękuję za spełnienie marzenia .
DK:Jeg vil gerne takke dig for god kundeservice. 100% professionel, på samme dag kunne jeg hente bilen lige efter prøvekørslen. Selvom bilforhandleren var åben indtil 15, og jeg ankom 15 minutter før lukketiden, blev jeg serveret på det højeste niveau, derudover modtog jeg nøglerne på trods af at kreditafdelingen allerede var lukket og ikke bekræftede lånet. Jeg er meget tilfreds. Tak for at du drømte din drøm.
ANG:I would like to thank you for great customer service. 100% professional, on the same day I could pick up the car just after the test drive. Although the car dealership was open until 15 and I arrived 15 minutes later, I was served at the highest level, in addition I received the keys despite the fact that the credit department was already closed and did not confirm the loan. I'm very happy . Thank you for making mi dream come true.
100 % service ♡
PL :Mila i sympatyczna obsługa, 100% serwis , sprawnie i na miejscu sporządzona dokumentacja i samochod gotowy do wyjazdu w ciągu godziny po jeździe próbnej. I co ważniejsze z czym się nie spotkałam profesjonalne podejście do klienta bez względu na jego pochodzenie . Polecam z całego serca . Dziękuję Frank
DK: Dejlig og venlig mand , 100% service, effektiv og on-site dokumentation og en bil klar til at forlade inden for en time efter prøvekørslen. Og vigtigere er, en professionel tilgang til klienten uanset hans oprindelse. Jeg anbefaler af hele mit hjerte. Mange tak Frank
ANG : Nice and friendly service, 100% service, efficient and on-site documentation and a car ready to leave within an hour after the test drive. And more importantly, what I have not encountered a professional approach to the client regardless of his origin. I recommend with all my heart.
Kørte forgæves.....
Henvendte mig i udstillingen, for at prøve en Toyota som var til salg. Jeg fik oplyst, at bilen kørte en medarbejder i, så jeg fik lovning på, at de ville komme forbi min privat adresse dagen efter, så jeg kunne prøvekøre bilen.
Dagen efter, ringede medarbejderen, at i dag kørte han´s kone i bilen, så jeg kunne først se bilen sidst på dagen.
Skuffende behandling.
Super Service og Seriøse Sælgere
Jeg har aldrig oplevet mere imødekommende og professionel service fra en bilsælger . Havde brugt hele dagen på at snakke med snobbede og snerpede sælgere som blev irriteret på man kom og kiggede på deres biler.
Mathias fra MidtJysk Bilsalg kom ud og tog mig seriøst, selvom jeg kun kiggede på en bil til under 15.000kr. Jeg endte med at købe bil og tiden må jo vise om det hele flasker sig pga. engrossalg. Men alt dette var oplyst og alt var i den skønneste orden. Også de andre sælgere var hjælpsomme og gik til hånde når de gjaldt.
Jeg kan 100% anbefale MidtJysk Bilsalg og håber i får den samme behandling som jeg fik
Professionelt og ærligt
Virkelig god og professionel service. En rigtig god købsoplevelse i forbindelse med køb og bytte af bil. Hurtig og ærlig kommunikation pr. Mail og telefon. Følte mig tryg ved at handle hos Midtjysk Bilsalg