MIDTJYSK BILSALG A/S Reviews 91

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en Tesla model 3 hos Midtjysk bilsalg, for lige knap en måned siden. Det var en super god oplevelse. Alt ros til Tobias. Det var for mig tydeligt, at han er en serviceminded mand, der er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt en brugt Tesla Model 3 Long range hos Midtjysk Bilsalg. Hele processen var rigtig nem, og forhandlerens sælger Mathias var imødekommende og virkelig tålmodig med processen. Eft... See more

Rated 3 out of 5 stars

Henvendte mig i udstillingen, for at prøve en Toyota som var til salg. Jeg fik oplyst, at bilen kørte en medarbejder i, så jeg fik lovning på, at de ville komme forbi min privat adresse dagen efter,... See more

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Firmaet fik sin opstart på Nyhøjvej 11 i Virklund i 2004 med Frank som autoforhandler, klargøringsmand og småtings-mekaniker i én og samme person. Der stod 5 stk. nyere Ford Mondeo i udstillingen, mere var der ikke råd til dengang... idag 15 år senere er vi rykket over på den anden side af vejen til Marienlystvej 2 og antallet af salgsbilerne langt over 10-doblet, men stadig med et stort udvalg af nyere Ford-modeller som speciale. Fx. har vi i år solgt over 400 nyere brugte biler i butikken, heraf var ca. 300 af mærket Ford... VELKOMMEN :-)

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service og behandling. Super godt klargørings arbejde.

Fremragende service og behandling hos Midtjysk Bilsalg.
Vi aftalte levering Grundlovsdag ved 13 tiden. Jeg ankom i god tid og blev lidt overrasket over at bilen stod med bagenden skilt ad og kun halvt monteret træk. Og halvt beskidt både ude og inde, men tænkte det overlever jeg jo nok.
Men da klokken blev 13:30 var bilen færdig og top klargjort både ude og inde. Super godt arbejde af klargørings manden, - husker ikke hans navn, men super godt arbejde.
Super godt tilfreds med bilen, forretningen, servicen osv. Kan klart anbefales.

July 13, 2019

Varm anbefaling herfra!

Har købt en 3 år gammel S-Max ved Midtjysk Bilsalg - Jeg fik en super skarp pris på min egen bil, så beslutningen var nem :) Vi handlede bil hos Frank. God kommunikation og service. Bilen var klargjort og klar til tiden.
Der går forhåbentlig et par år inden jeg skal handle bil igen. Men jeg vil helt sikkert tjekke Midtjysk Bilsalg, når jeg kommer dertil.
Varm anbefaling herfra.

May 20, 2019

5 stjerne handel og kundeservice

Vi har købt en Ford S-max i februar . Vi fik en fair pris for vores Peugeot 508 og en god rabat for S-max. Frank var meget venlig og professionel. Bedste bilhandel og oplevelse jeg har haft . Jeg kan varmt anbefale at handle med Frank hos MidtJysk Bilsalg. Vi køber helt sikkert bil her igen .

April 10, 2019

Køb din næste bil hos Midtjysk Bilsalg

Har netop afsluttet en handel med Midtjysk bilsalg.
Aldrig har jeg oplevet en så ærlig og reel bil forhandler. Frank yder en sublim service og information. Alt spiller gennem hele forløbet.

Jeg kommer fra Sjælland og kører til Silkeborg.
Der var ingen ubehagelige overraskelser i form at kratlusket forhandler der pludselig ikke vil give prisen alligevel ved ankomsten til Silkeborg (som jeg har hørt fra venner og bekendt der har gjort det samme hos andre forhandlere).

Jeg fik en ærlig og reel pris for min gamle bil og prisen på hans bil var ikke til forhandling - sådan skal det være......Take it og leave it....og jeg føler mig på ingen måde snydt.

Jeg kan på det varmeste anbefale at købe bil hos Midtjysk Bilsalg. Det er ikke sidste gang jeg kontakter dem, når jeg skal købe bil igen.

Tak for en super fed oplevelse

Erik Bakhauge
København Ø

April 1, 2019

Fantastisk service

Så har vi igen, igen haft en fantastisk oplevelse hos Midtjysk Bilsalg.
Venligt og imødekommende personale, som yder en fomidabel service.
Skal du have ny bil eller skifte, vil vi til enhver tid anbefale Frank og hans gode personale.
Anders & Benthe Lindberg

March 21, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en Honda jazz fra 2017 hos…

Vi købte en Honda jazz fra 2017 hos midtjysk bilsalg i september 2018 og kan kun sige at vi er fuldt ud tilfredse. Frank sørgede for at bilen var nyserviceret og klargjort inden vi overtog den og finansiering af bilen blev klaret mens vi ventede. Super service og rar atmosfære. Vi køber helt sikkert bil hos midtjysk bilsalg igen.

February 7, 2019
Rated 5 out of 5 stars

I April 2018 Kørte jeg op til Midtjysk…

I April 2018 Kørte jeg op til Midtjysk bilsalg. Efter at have set annonce på nettet. Jeg blev hurtigt varm på en Mondeo fra 2013. jeg fik lov at prøve den uden problemer. Vi fik handlet os frem til en byttepris med min gamle bil i handelen. Det var en af Peters biler, men Peter var ikke på arbejde på dette tidspunkt. Så fik en handel på plads med en ældre herre. Og skrev under med det samme, efter mit ønske. Jeg havde efterfølgende løbende nogle meget behagelige samtaler med Peter. Bla. om leverings tidspunkt. Den skulle først lige klargøres uden at jeg havde bedt om det. Klargøringen var faktisk noget bedre end at jeg havde forventet. Jeg fik både mail samt papirer på alle service, der er lavet på bilen. Hele forløbet igennem har jeg den trygge fornemmelse. Af at de vægter kunden i højsædet. Han har givet sig tid til at tale og fortælle. Ved afhentning af bil. Instruererede han mig grundigt i brug af bilen elektronik mv. Han kodede også min tlf. ind på Bluetooth. Efterfølgende har jeg ikke haft behov for kontakt. I det at jeg har købt en bil uden fejl overhovedet. Jeg kan varmt anbefale Midtjysk Bilsalg. I særdeleshed Peter. Det vil nok være det sted at jeg kigger først når jeg en gang skal have en anden bil. Mvh. Torben Svejstrup

December 20, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Hæderlig brugtvogns handler findes åbenbart :)

Super service, kørte fra København og hentede bilen. Frank var dejlig at handle med, fik en fair pris, vildt god service, fair pris for min gamle focus og lidt små ting med i handlen uden man skulle andet en at spørge ledende. Bedste bilhandel og oplevelse jeg har haft.
Ærlig,hæderlig og fair.
Fik enda checker og efterfyldt olie samt sprinkler væske inden returen til djævle øen.
Nummerplader ordnede han på 5 min.
Kan kun anbefale dem til alle.

August 7, 2018

Super god behandling!

Super god behandling - ingen stress eller forsøg på at presse handlen igennem. Fejl og mangler blev udbedret uden problemer. Venlig betjening og kompetent vejledning - tak for handlen!

February 23, 2018

Kanon service

Vi købte en Ford focus station car hos Peter for nogen tid siden, vi oplevede lidt mislyde og andre Små ting. Efter en klar dialog med Peter blev vi enige om at komme på værksted. Det hele er endt ud i en ny kobling. Et svinghjul, og et udrykkerleje. Det kalder jeg service. Og det er præcis sådan det skal være. Vi er klart en kunde der vender tilbage en gang til en opgradering👍🏻

March 10, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Køb af Audi A4 1.8 Tfsi med defekt motor og rust

Min hustru og jeg vil begge gerne anbefale Frank og midtjysk bilsalg til andre, der som vi er på udkig efter god behandling og service ifm. køb af bil.

Vi købte en Audi A4 hos Frank som vi er meget glade for på trods af de alvorlige fejl på motor og de rustskader vi efterfølgende har fundet på bilen.

Grunden til vores høje rating er at Frank og midtjysk bilsalg fra start af har været gode til at kommunikere og vejlede ift. at få fejlene udbedret.

Vores bil skal have skiftet skærme og omlakeres 100 % pga.(usynlige) rustskader som er typiske for denne model, hvorfor importøren dækker denne "skade" 100 % (koster 47.000 kr)

i tillæg til rustskaden kører bilen kun 350 km. på 1l olie. Audi har lavet en olievejning og har konstateret at stempler, stempelringe og pakninger skal udskiftet. En operation der koster mellem 45 - 55.000 kr.
Frank har fra starten af tilkendegivet at han og midtjyskbilsalg vil være behjælpelige med at udbedre dette. Vi er pt. i dialog med Audi, forsikringsselskab og Frank for at finde ud af den bedst mulige løsning.

Frank og Midtjyskbilsalg havde ingen mulighed for at opdage skaden i motoren, da bilen havde fuld servicebog hos audi og kører fint, hvorfor der ikke kan peges fingre.

Med ovenstående i mente er vi selvfølgelig kede af at vi skal bruge så meget krudt på en *ny* brugt bil hvorfor vi kun giver 4/5 stjerner.

Mvh. Thomas

November 14, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Top service, meget fair og yderst professionel.

Vi har nu for anden gang handlet med Midtjysk Bilsalg, og igen fået en helt igennem forrygende behandling. Det er med stor tryghed at man sætter sit navn på købsaftalen, med en fair byttepris, en fair købspris og en ny bil der bare er i orden og klargjort så man skulle tro det var løgn. Nej, jer er hverken ven el. familie, men bare en utroligt tilfreds kunde. Jeg vil altid henvende mig her først, inden jeg handler brugtvogn.

Mvh. Jakob

October 2, 2016

Absolut anbefalelsesværdig...

Seriøs bilforhandler med styr på sine biler, de spørgsmål vi havde som sælgeren (tror han var ejeren også) ikke kunne svare på, gik han straks ind og slog op så vi fik prompte feedback. Et attraktivt finanseringstilbud fulgte, som banken ikke kunne matche og der blev lovet vinterhjul med i handlen, samt et nyt syn og nye bundmåtter. Vi betalte ekstra for et anhængertræk, men prisen er ifht. den pris vi har fået tilbudt hos Ford rigtig fornuftig, så de par tusinde kroner er jo blot sparet.

Revideret anmeldelse følger når vi har haft ejerskab over bilen i nogle måneder, men indtil videre er vi fuldt ud tilfredse og føler os 100% trygge ved købet af ny bil hos Midtjysk Bilsalg.

August 14, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt handel fra start til slut

Kort sagt:
- super og ærlig service fra start
- fin handel - set fra begge sider (tror jeg😉)
- efter en måned var der lyd fra bremserne - jeg kørte forbi, og det blev lavet med det samme indenfor garantien
- gode mennesker - ærlig betjening - meget hurtig dialog
- anbefaler alle at købe hér...

July 26, 2016
Rated 1 out of 5 stars

INGEN respons vedr defekt gearkasse

Købte december 2014 en smax ved midtjysk bilsalg. Hvilket var en fin oplevelse. En defekt p sensor blev skiftet på garanti. 7 måneder efter købet finder jeg ud af at automatgearkassen er defekt. Derfor skriver jeg en mail til sælgeren 27/6 2015. Men ingen respons. I september kører jeg forbi værkstedet og taler med en af de andre sælgere. Jeg er meget pragmatisk, og ved godt at efter 6 måneder har jeg som køber bevisbyrden vedr en reklamation. Så i stedet for en kamp, beder jeg om den bedste hjælp de kan tilbyde i mindelighed. Bare det blev inden påske, da bilen kun melder fejl ved kørsel men anhænger.Jeg bliver stillet i udsigt at jeg vil blive kontaktet. Den 19. September tager jeg kontakt, og igen den 12. November, hvor jeg får et kort svar om at de endnu ikke har fundet en løsning. Jeg har nu opgivet at få svar fra Midtjysk bilsalg, og betalt 35.000 for en ny gearkasse på et andet værksted. En skam at noget der startede så godt, skulle ende som en rigtig dårlig oplevelse.

June 17, 2016

Fremragende forløb!!

Købte en Ford C-Max hos Midtjysk Bilsalg, og er fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Korrespondancen vedrørende bilen gik glat, og der var altid en god tone når man snakkede med dem.

Prisen på bilen var rigtig skarp, og vi kom også frem til en rigtig god byttepris for min gamle bil. Dette fungerede også rigtig godt, og alle parter var tilfredse med aftalen.

Både Frank og Peter leverer superb kundeservice, og da vi efter en uges tid fandt nogle forskellige fejl ved bilen, så blev de prompte rettet - helt uden beregning eller
diskussion.

Vil helt klart anbefale Midtjysk Bilsalg til andre, og vil uden tvivl kigge her, næste gang jeg skal købe en bil.

A++

May 5, 2016

Fantastisk Service !!

Kun haft kontakt til Peter. ALT har været en fornøjelse. Har der været det mindste bøvl med bilen, har han fortalt hvordan det skulle findes, eller fået det fikset på rekord tid. Reservedele blev bestilt til personlig mekaniker, da turen til Silkeborg er lidt lang når man kommer fra Sjælland. Bilen lever op til forventningerne omregistrering, bytte af gammel bil, gennemgang af ny bil og alt praktisk blev der taget fuldt hånd om. Tilbød ekstra ting som undervognsbehandling. Selvfølgelig selvbetalt, men med rabat, og han sørgede for det blev gjort.
Alt i alt bedste oplevelse med nogensinde i forbindelse med bilkøb, og vender 100% sikkert tilbage når der skal købes ny bil, hvis den ønskede bil er til salg.
Tak for hjælpen Peter

May 1, 2016