Har få nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... See more
See what reviewers are saying
Kjempefornøyd med migogminsøster.dk hjemmeside. Nydelige klær, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt når du ikke kjøper så mye! Veldig hyggelig med en liten... See more
Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. Lørdag formiddag lå pakken allerede i postkassen. Sådan driver man forretning! Super glad og... See more
har handlet hos migogminsøster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt på forespørgsler vedr størrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og så er varerne altid p... See more
Company details
Margrethe Alle 9, 2690, Karlslunde
- info@migogminsoster.dk
- www.migogminsoster.dk
Kun ros herfra
Jeg har bestemt kun ros til denne hjemmeside for fantastisk service, hurtig respons på spørgsmål og hurtig levering. Er helt klart anbefalelsesværdig :-)
Altid en god oplevelse!
Har handlet på migogminsøster.dk nogle gange og hver eneste gang har jeg haft varen senest to dage efter bestilling.
Udvalget er ikke kæmpe stort, men det er lækkert og god kvalitet!
De sidste to gange har der været en lille gave til min søn med i pakken, helt unødvendigt, men en rigtig sød gestus fra migogminsøster.dk
Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet her!
Perfekt.
Bestilte igår og varen kom idag så helt perfekt. Pænt pakket ind og med en lille ekstra ting i. En af varerne manglede ved en fejl, sendte en mail og fik svar med det samme selvom det er lørdag så jeg vender tilbage helt sikkert:)
Hurtig levering, en lille ekstra ting med i pakken og et håndskrevet kort med ønske om god brug af tøjet. Der var lige det ekstra med til at gøre det til en rigtig god oplevelse.
Jeg vil bestemt bestille fra Migogminsoster.dk igen - især fordi det jeg fandt på deres side var økologisk og fairtrade mærket børnetøj. Det har jeg ikke fundet andre steder før... :o)
Super tilfreds
Tak for en rigtig fin handel og ikke mindste en super flot service med hurtig tilbagemelding via mail ang. vejledning af størrelser. Altid hurtig levering +++++
Fedt at i udvidere med flere mærker til efteråret. Håber også i får Hummel i jeres sortiment ;o)
Rigtig fin service :)
Fik et super godt tilbud på baby.dk fra migogminsøster.dk og kunne slet ikke lade være med at købe :)
Lækkert tøj, måske ikke så stort et udvalg men rigtig lækkert :)
Meget god service. Modtog pakken to dage efter jeg bestilte (endda en søndag bestilte jeg) og en fin lille ekstra gave med.
Ikke sidste gang jeg handler hos migogminsøster.dk

Lille, men hurtig
Dejlig butik, med hurtig og effektiv service. Udvalget er ikke så stort, men der er ofte gode tilbud.

tip top
altid super god service, klart min yndlingsbutik. ville ønske pigestr (danefæ) gik til 12 år og ikke kun 10 år...

Fantastisk Service
Jeg har handlet her adskillige gange nu, og hver gang er det en stor fornøjelse.
Rimelige priser, meget hurtig forsendelse og skulle der opstå et problem, klarer Mette det i et snuptag.
Jeg handler helt sikkert her fremover også.

Meget fin service
Meget fine varer leveret i postkassen dagen efter bestilling. Handler gerne hos jer igen :-)

Alt helt ok :o)
Hurtig levering, og en super varer. Derudover hyggeligt med en personlig hilsen.

Rigtig god service
Lav fragtpris, fin hjemmeside og rigtig god service. Håber der kommer flere mærker og større udvalg, men generelt rigtigt lækkert tøj i shoppen!

Fantastisk Service
De gange, jeg har bestilt fra MigogminSøster.dk, er jeg kun blevet glædeligt overrasket, over den hurtige levering, samt lave fragtpris.
Plus de altid ligger en lille personlig hilsen i pakken.
De hjalp mig endda, med at få en par leggins hjem fra Danefæ i den str. jeg skulle bruge, og da jeg modtog pakken, lå der en fiiin spænde ligeledes fra Danefæ.
Jeg har helt sikkert valgt dem, som en af mine foretrukne.. :D
Håber der kommer flere mærker med tiden..!!

Fantastisk service
Kendte slet ikke butikken, men så et tilbud hos en af disse deal sites, og jeg købte beviset, da jeg så, butikken havde mærker, som jeg godt kan lide til mine børn. Jeg bestilte mandag morgen, og allerede tirsdag kom varen i min postkasse (endda til lav fragtpris)
Ikke nok med den hurtige levering, så var der et sødt lille postkort med og ikke nok med det også en pixie bog. Det kalder jeg at kræse for detaljen - og butikken er nu tilføjet til mine favoritter, og det er absolut ikke sidste gang, jeg handler der..
Er en meget tilfreds kunde :-)

Service i topklasse
Et sted jeg varmt kan anbefale at handle.
Altid god service og det lille personlige postkort man får med sin ordre er da bare klasse :-)
Havde en mangelfuld ordre, men intet problem, det der manglede blev bare sendt med den næste ordre, og som plaster på såret fik vi en lille pegebog til lillepigen som hun er super glad for.
Som sagt god og personlig service og lækkert tøj.
Altid god og personlig service med et smil
Ud over det selvfølgelige - at varerne er af god kvalitet, så får man en virkelig god service hos migogminsøster.dk!
Derudover er deres priser gode, og de har ofte fantastiske tilbud!
Jeg kan kun anbefale migogminsøster.dk!
En klar anbefaling
Har netop handlet os migogminsøster.dk og, hvilket var absolut tilfredstillende!
Mvh. Line-Maria.
Har handlet en gang hos Migogminsøster, og bestemt ikke den sidste. Super fed hjemme side, lynhurtig levering og max service.Tak.
Og så synes jeg ikke man behøver vade mere i en menneskelig fejl :-)
Har kun rosende ord.
Jeg har aldrig handlet med sådan en personlig hjemmeside som migogminsoster er, der er både hurtig levering, hurtig svar på mail, og en personlig skrevet hilsen med i pakken. Alt i alt en god oplevelse. :)
Bedre kan det ikke gøres
Lynhurtig levering af de bestilte varer, som oven i købet er af høj kvalitet og ledsaget af en personlig hilsen, der vidner om, at der bag "MigogminSøster" står personer med høj professionalitet.
Bedre kan det ikke gøres.