Gestresst personeel dat vier keer in 30 minuten informeert of de tijd let. Dat is dus om de 7,5 minuten. Er mag niet geruild worden wat passen noodzakelijk maakt. Geen website om alvast thuis een... See more
See what reviewers are saying
Vlot geleverd, netjes verpakt, blouse is gedragen door diegene die deze voor mij had besteld en retour gestuurd heeft, stinkt enorm naar rook en je kunt zien dat deze gedragen is geweest. Een betere c... See more
Was vandaag in Beek in de Makado bij Mis Etam. De baas beseft niet welk top personeel hij heeft in Beek. Vriendelijk, behulpzaam, eerlijke verkoop, niets teveel. Ook aan de kassa, kleding mooi... See more
Company details
Written by the company
Ontdek Miss Etam. Een telkens wisselende en actuele collectie, betaalbare mode en een perfecte service.
Contact info
Hazenkoog 4, 1822BS, Alkmaar, Netherlands
- 085 - 1129 020
- klantenservice@missetam.nl
- www.missetam.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mijn pakje werd te laat geleverd
Mijn pakje werd te laat geleverd. Aanbeveling: stop met het verzenden via postal totaal onbetrouwbaar bedrijf. Ondanks belofte om vrijdagavond pakje laten bezorgen, kreeg ik een sms'je om 23.00u dat het de volgende dag zou worden. Zonder tijdvak aanduiding.
Pakje belabberd ingepakt, jasje was totaal verkreukt, zoiets moet in een doos verpakt worden met v,pakpapier ertussen!!
Al vaak wat gekocht
Al meerdere keren wat gekocht. Leuke kleding. Echter de klantenservice kan beter. Je kan een artikel terug sturen maar dan kan het wel 2 weken duren voordat je bericht krijgt. Dan wordt je "gedwongen"om naar een filiaal te gaan. De afhandeling moet sneller. Ik betaal altijd achteraf nu, via Klarna. Dus als er iets niet goed is kan ik het zonder kosten retourneren. Dan maar 2,95 extra betalen als de goederen wel goed zijn.
Altijd goed
Vaak besteld; altijd goed. En pakket kan worden geleverd op pakketpunt. Eenvoudig retourneren en snel geld retour.
Miss Etam annuleert bestelling niet
Ik heb een product besteld bij Miss Etam en gekozen voor levering naar het filiaal in Helmond.
Omdat ik de bestelling wilde annuleren, heb ik contact opgenomen met het filiaal in Helmond. Tijdens dat telefoongesprek werd mij verteld dat annuleren geen probleem zou zijn en dat zij dit in orde zouden maken.
Tot mijn verrassing ontving ik later een aanmaning van Klarna. Hierop heb ik direct contact opgenomen met Miss Etam via e-mail. In de reactie werd mij meegedeeld dat het filiaal in Helmond geen bevoegdheid heeft om bestellingen te annuleren, en dat ik de bestelling alsnog moest ophalen en betalen.
Na meerdere pogingen via telefoon en e-mail bleef verdere reactie uit. In een latere e-mail gaf Miss Etam aan dat zij intern navraag hebben gedaan bij al het personeel in het filiaal in Helmond, en dat niemand zich het desbetreffende gesprek kon herinneren. De impliciete boodschap was dat mijn melding niet overeenkomt met hun interne bevindingen.
Dit hele proces heeft inmiddels meer dan twee weken geduurd en kost onnodig veel tijd en energie. Wat ik vooral jammer vind, is dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen voor de verwarring die is ontstaan. In plaats daarvan lijkt de fout volledig bij mij te worden gelegd, terwijl ik heb gehandeld op basis van de informatie die ik telefonisch heb ontvangen.
Ik was altijd tevreden over Miss Etam, maar deze ervaring heeft mijn vertrouwen in de klantenservice helaas geschaad.
Snelle levering, goede service.
De gekochte kleding uit de collectie XL beviel prima; al veel gedragen.
slechte kleding en klachten afhandeling.
Zeer slechte kwaliteit kleding wat voor mijn nog best prijzig is Een shirt na 1 keer dragen vallen er gaatjes in In de winkel word het afgedaan als eigen schuld. Winterjas 70 euro. Voering is na paar keer dragen al stuk.
Zeer slechte klantenservice
Voor een bijzondere dag een mooie shirt gekocht, maar eenmaal aan kunnen hebben en toen liet er een naadje los. Terug gegaan naar de winkel, kon niks mee gedaan worden ivm dat ze onder curatele staan. Nergens stond er vermeld dat hier ook niks aan gedaan werd. Alleen dat er niks retour gebracht mocht worden. Echter familie moest ook wat terug brengen en dat kon allemaal gewoon. 2 weken geleden een formulier ingevuld op de klantenservice website van Etam, helemaal geen reactie op gehad.
Tegenwoordig hebben mensen het niet meer zo breed, en als ze dan een mooi setje kopen voor een aantal bijzondere dagen ga je ervan uit dat je kwaliteit koopt en niet na eenmaal het gedragen te hebben, dat het al stuk is. Ik ben zeer teleurgesteld.
miss etam
Hele leuke dames kleding,vooral de spijkerbroeken die koop je bij miss- etam in lengte maten,ideaal!
The Trustpilot Experience