4.1

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste dansestudie

Jeg går på move dansestudie østerbro der har jeg gået siden 2022 vinter sesonen og jeg ELSKER det jeg lære så meget og jeg har været til mange konkurancer og syndes det er så fedt selvom man ikke vinde rnogle gange man for de bedste venner jeg haf fx fået mange helt vildt gode veninder som jeg tit hænger ud sammen med JEG ANBEFALER så meget!!!!!! Hvis i vil lære noget dans så vælg move!

July 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg danser hos Move i Hørsholm

Jeg danser hos Move i Hørsholm, og har gjort det i mange år, Funky Moves +30 og Latin Moves. Det er så sjovt, professionel instruktør, der hele tiden udfordrer mig på den gode måde. Så kom og vær med, det er super godt. Mine børnebørn danser også hos Move - de elsker det. Og ligesom på mit hold er instruktørerne super professionelle. Tak for jer.

June 5, 2025

De fusker

Jeg meldte mig ud fra dansestudiet da de havde hævet prisen uden varsel, men de har trukket pengene alligevel efter en måned fra min udmeldelse. Jeg ringer og skriver til dem flere gange uden svar. ENDELIG efter over en uge får jeg svar om, at de ikke har modtaget min udmeldelse. Jeg skriver til dem at så vil jeg gerne udmelde mig fra dags dato. Jeg har STADIG ikke fået svar på dette, på trods af at jeg har både ringet og skrevet flere gange endnu engang. ELENDIG kundeservice og det føles ærligtalt som noget fusk nu. Desuden er “Claus” ikke en særlig rar person.

November 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ekstrem dårlig og kynisk kundeservice

Moves kundeservice i form af en hr. Claus er ekstremt kynisk og ikke særlig venlig eller forstående. Selvom man har meldt sig ud, trækker de kontingent lang tid efter og de har ingen forståelse for en familie, der har det rigtig svært og har fået meldt sig for sent ud. Kan IKKE anbefale dem pga deres meget dårlige kundeservice. Ydermere er de dårlige til at kommunikere med deres medlemmer. Det foregår i tilfældige facebookgrupper og alle undervisere er meget unge teenagepiger, som er dygtige til at danse men der mangler noget ansvarlighed og ordentlig kommunikation. Pædagogik hører ikke til deres stærke side.

February 1, 2023

Dårlig kundeservice

Jeg har været udsat for et ekstrem dårlig kundeservice. Min Datter går til Dans hos dansstudie i DGI huset Aalbog afdeling og det har hun kun gjordt i nogle år og hun er meget glad for at gå til det. Mit problem kommer nu her. Jeg fik et værdibevis på 1000 kr. Som kan bruges til dans. Derfor fik jeg ringet til kundeservicen så vi kan får bevisen indløset og betale den resterende beløb. Dette gjorde jeg i august måneden, hvor jeg fik at vide at han bekræfter og vender tilbage til mig når den resterende beløb skal betales. Min datter får at vide for nogle dag siden at beløbet blev ikke betalt, derfor ringe jeg til kundeservicen en gang til i dag og snakker med "Claus". Jeg har hele dagen gået og haft det dårlig over vores samtale han råbte og skreg i telefon af mig han påstår at jeg ikke kan bruge bevisen selvom vi har aftalt den gang at den er brugbart. Jeg ringe jo for at høre hvor meget jeg skulle betale nu når de 1000kr er fra trukket . Han råber virkelig hørt af mig jeg prøver at sige til ham flere gange at han skal ikke råbe af mig og hvis han har svært ved at forstå hvad jeg sige vil jeg gerne tale lidt langsommere til ham men han forsætter med at råbe af mig og ender med at læg på. Jeg har nu betalt hele beløbet og ikke brugt værdibeviset, da det er så besværligt.

January 11, 2023

Pris og kvalitet uforenelige

Ekstrem dårlig kundeservice. Min datter ønsker ikke at danse ved move, hun er udmeldt men de trækker stadig kontingent. De har 1 uges svartid og er svære at komme i kontakt med. Undervisningskvaliteten har været op og ned, manglende undervisning er placeret i weekender og der er meget skiftende undervisere og vikarer. Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

February 14, 2022

Fuskerforening

Fuskerforening
Opkræver gebyr for sæson selvom man er udmeldt
Giv aldrig dine kortoplysninger til dem!
Deres instruktører er heller ikke specielt pædagogiske - taler grimt til børnene og ønsker på ingen måde at høre på forældres kritik når man spørger ind til årsagen til den ligefrem russiske tilgang til læring - kæft trit og retning er ikke Danmark anno 2021!

December 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Magen til bondefangeri skal man sørme…

Magen til bondefangeri skal man sørme lede længe efter.

Jeg tilmeldte min datter til dans i Hørsholm, hvor hun startede til sæson start i August.
Jeg har i god tro betalt for hele sæsonen (1450kr), da jeg troede det var noget for hende.
Efter kun 1 måned, finder vi ud af, at det bestemt ikke er noget for hende og vil så melde hende ud.

Så snakker jeg med Move omkring tilbagebetaling af resten af forløbet, da hun trods alt kun har været der i 1 måned.

Move fortæller så, at man ingen penge får tilbage og det er ens egen skyld.
De er på ingen måde medgørlige, samarbejdsvillige eller fleksible.

Vælg ALDRIG move dansestudie.
Desuden var børnedanse undervisningen kun 30 min.
De første 10 blev brugt på at snakke, 5-10 min på strækøvelser og max 7 min på dans.

Så hvis i gerne vil have, at jeres små børn rent faktisk skal danse, så find noget andet.

Bliv ALDRIG fristet af at betalt for en hel sæson, du snyder kun dig selv.
Men vælg rater, for tager de ikke ALLE dine penge.

September 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen underviser til privattime.

Min mand og jeg havde bestilt en privat brudevals time hos Move Dansestudie inden vores bryllup.
Det blev booket igennem Claus, og den del gik fint. Dansetimen er halvanden uge før brylluppet, da vi blev vejledt således, at vi ikke glemte trinene inden den store dag.

Da vi møder op, er der ingen instruktør, og dansestudiet på Valby Langgade ligger øde hen. Vi både ringer og skriver mail, men da det er uden for deres normale telefontid, får vi intet svar.

Efter at have ventet i 30 minutter (ud af de 45 minutters betalte dansetime), tager vi hjem. Vi bliver ringet op af Claus samme aften, som beklager meget, og giver os en ny tid ugen efter - dette 4 dage før brylluppet.

Det samme sker dog, da vi møder op til dansetimen for anden gang - ingen instruktør, og studiet er lukket. Vi forsøger igen forgæves at få kontakt, og bliver først ringet op af Claus, da vi er på vej hjem. Han beklager igen, og vil give os en ny time + en gratis time en anden dag.

Vi takker nej til begge tilbud, og får derefter pengene refunderet; men vi har tabt kostbar tid i ugen op til vores bryllup, som kunne have været blevet brugt mere fornuftigt. Derudover kunne vi jo så tydeligvis ikke danse den rigtige brudevals, hvilket vi har rigtig kede af, da vi netop havde glædet os meget til denne tradition.

Move Dansestudie er måske fint til holdundervisning eller i andre sammenhænge - men jeg vil på ingen måde anbefale dem. Det er simpelthen ikke det værd!

September 4, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Kundeservicen er mangelfuld - og man holder sig fra afstand på kunderne!

Move.dk laver danseundervisning, hvor vi har været tilmeldt efter sommerferien. Det er i Hørsholm, København, Vanløse og Hjallerup. Jeg har prøvet Hørsholm, hvor vi har været på det indledende hold fra børn fra 5-7 år, hvor der var undervisning enten mandag, onsdag eller lørdag.
Der er kontortid, dvs. hvor man kan ringe ind til kontoret, og det prøvede jeg i sommerferien og i august måned. Jeg prøvede at ringe i kontortiden 5-10 gange på en måned, men ingen tager telefonen (jeg ringede sidste uge af juli og starten af august og slutningen af august), og der stod ikke på hjemmesiden eller telefonsvaren, at der var ferie eller lignende. Man kommer over på en telefonsvarer.
Endvidere prøvede jeg at sende en mail med spørgsmål, og den har jeg den dag i dag slet ikke fået svar på.
Jeg kom først igennem på telefonen, da jeg ringede med skjult nummer (man skal #51# eller *51* for man trykker nummeret), og så var det pludselig nemmere at komme igennem.
Jeg spurgte specifikt til om man er sikker på, at holdet om onsdagen kl. 16 blev til noget, og det svarede han, at "ork ja, holdene er altid blevet til noget", så man kan roligt betale, og ellers får man pengene igen. Konkret kan vi ikke om mandagen, så man leder efter et dansestudio, som passer med den dag, da der er 3-4 forskellige udbydere i området.
Første gang efter uge 42 fik vi at vide, at den unge lokale undervisere, at hun samme dag havde fået at vide at holdet er nedlagt, og der ikke bliver flere undervisningsgange om onsdagen! Men vi kan begynde på mandagsholdet eller lørdagsholdet. Vi har ikke formidlet den information direkte fra de ansvarlige, hvilket er problematisk, da det så er kunderne, som har "problemet" med, hvad de så gør! Der var 4-5 betalende børn, og vi fik at vide til at starte med, at hvis der er 3 eller mere blev holdet til noget, og vi kiggede alle sammen på hinanden, og vi har alle sammen betalt. Man bliver holdt gidsel, da move.dk vil spare en lønning, og satser på, at vi rykker over på nogle af de andre hold. Det der får mig til at skrive denne anmeldelse er, at jeg talte med en anden kursist, som sagde, at det var typisk, at de gjorde akkurat det samme sidste år, hvor de efter uge-42 slår flere af holdene sammen og spare en times løn til den unge underviser.
Jeg har intet at udsætte danseundervisningen for. Men forretningsmodellen og "kundeservice" er yderst kritisabelt. For det første :
1. Ingen mailadresse til move.dk men kun en forudfyldt postkasse, som jeg ikke fik svar fra.
2. Behandler forældrene dårligt, da de lukker holdet lige efter at man har betalt, og man får det at vide af en 15 årig og ikke direkte for hovedkontoret på mail eller telefon, og man kan ikke sådan lige komme i kontakt med dem.
3. Man kan ikke engang se navn eller kontaktperson på hjemmesiden.
4. Der er afdansningsbal, når sæsonen slutter i februar, og det koster 100 kr. pr. deltagere + evt. dragtleje, men mærkeligt at selvom vores børn går i Hørsholm, skal dette Show foregå i Albertslund, selvom move ikke har nogle studier der. Så igen er denne del heller ikke så oplagt og brugervenligt.
5. Hvis man vil have pengene tilbage for den resterende del af sæsonen skal jeg som kunde gøre noget aktivt, selvom det er dem, som har ændret betingelserne. De har i deres ”forretningsmodel” åbnet flere hold end de har tænkt at gennemføre sæsonen og satser på, at forældrene blot kan ændre hold til en af de andre tidspunkter.
6. Problematisk at ”forretningsmodellen” med at lukke hold efter uge-42 også var der sidste år, og der har man jo så fået indfanget folk, og de vil nok fortsætte, hvis de kan, og så tjener move endnu flere penge, da de får færre udgifter til undervisere. Hende jeg talte med sidste år, ville også sige op sidste år, men så overtalte kontoret til at hun fortsatte…….

October 27, 2013

Is this your company?