M&S Telecom 4U B.V. Reviews 13

3.4

Company details

1. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

M&S Telecom 4U is gespecialiseerd in telefoon reparaties, iPhone reparaties, tablet reparaties, en computer reparaties. Onze gecertificeerde reparateurs hebben veel kennis van de nieuwste apparaten. Alles draait bij M&S Telecom 4U om kwaliteit, snelheid en een uitstekende service.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Batterij vervangen

Mijn batterij van mijn Samsung was snel leeg, deze was gewoon af. Dus gemaild of de batterij ook vervangen kon worden. Dit kon, dus afspraak gemaakt. Deze kon ik snel worden vervangen. Ik was helemaal blij. De volgende dag bleek de "nieuwe" batterij net zo snel leeg te lopen als de oude. Weer gemaild, of het misschien aan de batterij kan liggen. Dit was inderdaad mogelijk, dus ik kon langs komen, dan gingen ze deze vervangen.
Toen dacht ik nog, wat een goede service. Maar helaas had de 2e batterij hetzelfde probleem. Goedgelovige ik, dacht dat het dan wel zou komen doordat ik mijn telefoon de hele dag door veel gebruik. Ik doe alles met mijn telefoon, ik gebruik eigenlijk nooit mijn laptop. Dus ik ben er niet meer mee terug gegaan. Inmiddels een nieuwe telefoon en wat blijkt, ik kan er gewoon de hele dag gebruik van maken, zonder hem tussendoor op te laden. Daardoor vraag ik mij oprecht af of zij wel een nieuwe batterij hebben geplaatst. De 1e keer zeker niet blijkt achteraf. Want mijn telefoon was nog gewoon aan, hij was ook niet opnieuw opgestart. Ik moet nl. de pincode van mijn simkaart invoeren en daarna de pincode van mijn telefoon. Dit zijn 2 verschillende pincodes. Maar ik kon gewoon de telefoon openen met mijn vingerafdruk. De 2e keer was de telefoon wel helemaal uit. Dus waarschijnlijk wel batterij vervangen maar zeker niet met een nieuwe.

June 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Topzaak , met fijn personeel !

Ik ben vriendelijk ,behulpzaam en deskundig geholpen in de winkel in Franeker door Rifaa’at . Heb de gegevens van oude naar nieuwe telefoon laten overzetten . Welcom bij Boorsma , de andere telefoonwinkel in Franeker , vroeg hier €59,00 voor . M&S vroeg hier €25,00 euro voor. Daar kom ik dus nooit weer !! M&S is voortaan mijn telefoonwinkel .

December 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Telefoonscherm is door hen vervangen, klacht niet afgehanceld

Telefoonscherm is door hen vervangen. Na twee dagen was deze stuk. Degene die het scherm heeft geplaatst blijft erbij dat de telefoon is gevallen. Dit is NIET het geval. De barst kwam er spontaan in. Nu weer drie dagen verder weer nieuwe barst ontstaan nu aan ce bovenkant. Wederom niet gevallen. Ze blijven erbij dat de telefoon moet zijn gevallen. Je maken je dus ook nog uit voor leugenaar. Ik heb geen goed woord over voor deze behandeling! Zoek een betrouwbare zaak en vraag hoe ze met garantie omgaan!

June 22, 2025

Prima bedrijf!

Prima bedrijf! Keurig geholpen hier. Ik kwam voor een reparatie, maar schoonmaken kon blijkbaar ook. Hierdoor was ik goedkoper uit. Dit werd keurig aangegeven en ik werd niet opgelicht.

Overall zijn ze ook niet duur. Aanrader

July 27, 2024

M&S telecom 4U top service

Ik ging naar ms telecom om me telefoon te repareren, toen ik de winkel binnen kwam was ik meteen goed en snel geholpen, ze konden meteen me telefoon repareren en de service was echt super vriendelijk en netjes. Dus als je iets niet snapt of is je telefoon kapot dan raad ik je M&S Telecom 4U echt aan.

July 11, 2024

Slecht

Eind mei een refurbished Iphone 12 voor onze jongste dochter gekocht bij M&S Telecom in Dokkum.
Binnen 2 weken een scheur in het achterscherm. Volgens de "eigenaar" had mijn dochter de telefoon laten vallen, ze konden het voor de helft van de prijs repareren, dus voor €60 laten repareren, want ja, wie heeft er gelijk?

1,5 maand later staat de hele telefoon bol, accu bijna ontploft. Mijn man en ik stonden erop een ander toestel te willen. De medewerker die ons hielp -die erg aardig is overigens- gaf ook aan dat hij ons gelijk gaf een ander toestel te willen.
We moesten over een half uurtje maar weer terugkomen. Half uur later stond de "eigenaar" ons te woord, hij had er een nieuwe batterij in gedaan, mijn man gaf aan het hier niet mee eens te zijn, krijgen we een grote bek van de eigenaar dat hij de oude batterij er ook wel weer in wil zetten hoor.?!. we moesten blij zijn dat hij er voor service een nieuwe batterij in heeft gezet!! Want een nieuw toestel kon net zo goed een ontplofte batterij ontwikkelen, blablabla...

2 weken later:
opnieuw een scheur in de achterkant!! Om confrontatie met dit achterlijke figuur te voorkomen zijn we naar een andere telefoonwinkel gegaan voor second opinion:
-reparatie is volledig verkeerd uitgevoerd
-telefoon staat onder spanning
-toestel komt uit Amerika
-geen originele batterij
kortom, we zijn volledig opgelicht en belazerd door dit waardeloze bedrijf!!

Dus mensen, wees gewaarschuwd!!

July 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Laptop verdwenen en belazeren over een screenprotector.

Helaas is er eerder al voorgevallen dat mijn laptop niet kon worden gerepareerd, ten eerste was mijn laptop opeens verdwenen, heeft het een extra week geduurd voor dat ik mijn laptop terug kreeg. boven dat konden ze de laptop niet maken. Nu had ik twee weken geleden bij deze toko een screenprotector gekocht en die hebben zij geplaatst. Na twee weken is de screenprotector er af gefrommeld, dus terug naar deze toko om te vragen of er onder garantie er een nieuwe screenprotector op kon worden gezet. (had de aankop bon er bij) Helaas moest dat 10 euro kosten en kon dit in de eerste instantie niet worden vergoed. Met zware teleurstelling was ik het hier niet mee eens daardoor ben ik rustig uit de winkel gelopen en werd er nog geroepen, 5 euro! waaronder ik nee zei en toen opeens kon het wel gratis! Ik laat mij niet belazeren dus ga absoluut niet naar deze toko toe.
Verspil je geld en tijd niet aan deze mensen.

February 22, 2024

Harteloze oplichters!

Goedemorgen.

Tot onze verbazing zijn we enorm opgelicht door deze bedrijf. Mijn zoon heb ik met vertrouwen naar de winkel toegestuurd om scherm te repareren & vervolgens word hij compleet opgelicht met Verhaal dat er een nieuwe batterij in moet wat later bleek dat totaal niet hoeft. Ze hebben dus ook niks eraan vervangen maar wel een flinke bedrag moeten betalen uit mijn Zoon zijn hardwerkende spaargeld.

Het is een enorme trieste bedrijf en ik hoorde al aparte verhalen erover.

Alsjeblieft ga er niet heen. Zulke oplichters verdienen geen bedrijf!

Harteloos!!!

November 4, 2022

Onbetrouwbaar gevoel

Geen inname formulier, het deskundige personeel kan het probleem na 4 dagen nog steeds niet vinden. Ook best bijzonder dat de batterij van een zeer populaire telefoon niet op voorraad is bij 1 van de 4 vestigingen in Friesland.

Communicatie vanuit bedrijf is niet aan de orde. Steeds zelf contact op nemen hoe het er voor staat. En dat terwijl bedrijf op hun site aangeeft “toestel paar dagen moeten missen gaat er bij ons niet in”.

Ik ben bang voor een grotere schade bij ophalen.

July 9, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look