Ik wilde al een hele tijd gel nagellak proberen, maar overal waar ik zocht was ik gelijk een hele smak geld kwijt. Ik ben heel erg tevreden over mij aankoop, die overigens snel geleverd was en met zor... See more
See what reviewers are saying
Bedrijf na mijn hart, Heb meerdere malen dingen besteld, en zoals beweert wordt voor 23:00 besteld volgende dag geleverd, zo had ik ook een elektrische nagelfrees gekocht deze ging defect, contact... See more
Gellak van nagel fabriek zijn super fijn al is het aanbod in kleuren echt minimaal. Waar ik over struikel bij ze is dat ik al 2 keer een negatieve recensie onder de “vernieuwde” clear builder gel... See more
Company replied
Fijn bedrijf .. super snel geleverd .. duidelijke website .. ! Goede producten .. geven antwoord op je vragen.. Soms gaat er wel eens wat mis.. word gelijk opgelost! Ik bestel vanaf maart.. zelf... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
fijne site
het is een fijne site met veel artikelen voor de nagels. ik heb hier de poly besteld en had problemen met de hechting. ik ben toen heel net geholpen en dit toen goed opgelost. bij andere vragen ben ik ook altijd snel geholpen via de mail.
helaas heb ik wel 2x gehad dat de verzending later plaatsvond dan "beloofd" ze zeggen voor 23:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden. als ik dan de volgende dag in de postNL app kijk geeft hij aan dat het pakket nog niet bij postNL ontvangen is en dat het bezorgmoment verplaatst word.
is het een dealbreaker, nee natuurlijk niet maar ik was wel teleurgesteld omdat je je zo op je pakketje verheugd :)
Goede prijzen
Goede producten voor aantrekkelijke prijzen. Snelle levering
Heel erg goed bedrijf!
Hele goeie ervaringen en ben altijd blij met de kwaliteit van de producten.
Heb polygel en cover gel
Heb polygel en de bijhorende spul bij besteld.
De polygel is totaal niet vloeibaar.
Het is zo uitgedroogt en onmogelijk om mee te werken.
De cover gel hard niet goed uit😩
En ik baal hier zo hard van, want dat spul is niet goedkoop.....

Reply from Nagelfabriek
Super goed!!!
Super fijn! Heb hier nu al vaker besteld en gebruik het wekelijks. Super goede uitleg erbij en goede kwaliteit. Ook een keer een berichtje gehad dat ik nog moest betalen terwijl ik al had betaald. Toen ik hun belde met de vraag of het van ben kwam, hebben ze het volledig voor me uitgezocht en mij verteld dat dat niet van hun vandaan kwam. Super goed geholpen en hele fijne klantenservice.

Reply from Nagelfabriek
Eerste webshop die ik ontdekte toen…
Eerste webshop die ik ontdekte toen gelnagels mijn interesse trok. Fijne webshop met de beste uv-gel!
Fijn bedrijf ...
Soms gaat er wel eens wat mis.. word gelijk opgelost!
Ik bestel vanaf maart.. zelf begonnen met acrylnagels .. en ben er erg blij mee..
Aardig wat besteld al.. beetje doorgeslagen..😜💅🏼..
Supersnel geleverd duidelijke omschrijvingen en gebruik producten op de website
Prijzen ook zeer netjes comform de kwaliteit van de producten
Netjes verpakt
Mijn fout, hun oplossing
Ik had het verkeerde pakket besteld en heb gebeld om te vragen wat hieraan gedaan kon worden. Er werdt gelijk opgenomen en netjes een oplossing voor bedacht. Ondanks dat het mijn fout was heb ik in plaats van mijn pakketje te moeten retouren de spullen erbij gekregen die ik miste zonder enkel probleem. Nu kan ik toch mijn nagels nog doen voor mijn verjaardag! Had voor niks beters kunnen vragen. Zeker een aanrader voor al je nagelspullen!
acryl liquid minder geur.. ONZIN!
Deze acryl liquid minder geur wordt in Europa geproduceerd. De liquid is ideaal voor thuisgebruik, omdat het minder ruikt dan andere acryl liquids....
ONZIN! Je kan dit dus in huis echt NIET gebruiken hoor!
Zeker niet tevreden!
Goede service, duidelijke communicatie
Helemaal top. Ik had in november een nagelfrees gekocht en die gaf in maart al de geest. Contact opgenomen en uitgelegd wat er aan de hand was. Dit werd heel goed opgepakt. Uiteindelijk geld terug en korting op een beter apparaat. Heel blij mee. Dank aan het team van de Nagelfabriek!
mijn ervaring is top met dit bedrijf en zijn medewerkers super services
Mijn ervaring is top met dit bedrijf en men denkt echt met je mee
Mijn pakje was zoek en na een dag boven water gekomen maar men heeft wel direct een nieuw pakketje af gestuurd met wat ik nodig had dat noem ik services. Dus dit bedrijf zou ik bij iedereen aan bevelen om te bestellen top
Zeer tevreden
Zeer tevreden.
Altijd snelle levering. Enorm vriendelijk personeel dat je helpt met productvragen etc.
Mooie spullen!!
Wat een supersnelle bezorging
Wat een supersnelle bezorging. Kreeg er ook nog een leuk cadeautje bij. Wij gaan hier zeer zeker vaker bestellen.
Helemaal toppp
Bestellingen zijn altijd snel binnen en de site is gemakkelijk in gebruik
goeie bezorging
Het duurd niet te lang voor dat je de spullen binnen hebt,
alleen de verzendkosten en de btw maken het wel prijzig.
Snel
Snelle levering,maar de laatste keer werd het op het verkeerd adres geleverd...mijn adres is ijzerstraat maar werd geleverd op ijzerwegstraat :(...wat ik ook mis is een ruime keuze aan kleurgels,ik heb ze bijna namelijk allemaal...voor de rest een superleuke webshop!
geweldig
Betrouwbaar en super goeie groothandel en levert mooie goede producten
The Trustpilot Experience