Names4ever Reviews 25

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

ik heb een zegelring besteld met de vingerafdruk van mijn vader, toch een duidelijke foto gestuurd. A. de bestelling liet weken op zich wachten b. kwaliteit vd ring echt heel slecht, erg dun ook... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een Infinity namen halsketting en armband besteld. Helaas waren de lengtes te kort. Contact gezocht via de mail, kon ze beide opsturen, armband werd gratis langer gemaakt, de halsketting ging van... See more

2.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

ik heb een zegelring besteld met adruk van vader er op

A. de bestelling liet weken op zich wachten
b. kwaliteit vd ring echt heel slecht, erg dun ook nog
c. de afdruk vd vinger is erg slecht gedrukt. laat ik het zo zeggen je ziet nauwelijks dat het een afdruk is.
Al met al wat een vreselijke fout om bij hun deze ring te laten maken, moest een mooie herinnering aan mijn vader zijn, doet me pijn op deze manier. Koop hier aub niets!!!!!!!!!!

January 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top service en mooie ring

Wij wilden een zilveren zegelring bestellen, maar we twijfelden of het familiewapen wel goed op de ring zou komen. Ik had namelijk alleen een foto van een oude zegelring. Dezelfde dag nog per mail contact gehad met het bedrijf en ze hebben aangeboden om een digitaal voorbeeldje te maken. Dat hebben ze erg goed gedaan en daarna een mooie zilveren zegelring besteld die 3 dagen later al bezorgd is. Erg blij mee

October 24, 2025

Belachelijk slecht

Hangertje met ketting besteld pootje van ons overleden hondje laten graveren €117 aftikken. Paar dagen later kwam het binnen. 10 sept was onze dochter jarig en dat simpele zielige ding gegeven. Meid blij wij blij. Nu 2 weken later ziet het eruit of ze het al 10 jaar draagt en werkzaam is in de bouw.

Klacht ingediend, nu willen ze het behandelen dat het niet meer beschadigd. Maar dan moet je wel ff betalen.

Bagger dus, en nooit meer!

September 19, 2025

Slechte service

Slechte service. Wilde één armbandje langer gemaakt hebben en één normale lengte. Nu zijn ze beide langer gemaakt waardoor ik die van mij niet kan dragen. Wordt hiervoor niet gecompenseerd. Lange levertijd. Ze vragen nu het te lange armbandje te retourneren, dan herstellen ze het. Compensatie voor het extra werk van mij (net een tweeling) is niet mogelijk.

September 11, 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, echt geen woorden voor.
Ik wilde een bedeltje bestellen waar ze notabene voor promoten (bedeltje voor voetbal Feyenoord)
Netjes betaald, na 2 dagen de melding dat het juridisch niet mag worden gemaakt ivm rechten van het Feyenoord logo, Okee jammer maar dan is het niet anders.
Het geld zou diezelfde dag gecrediteerd worden.

Na een week nog geen geld, melding er is iets fout gegaan excuses het is nu alsnog in orde gemaakt en met een paar dagen ontvang je je geld.
Een week later nog altijd geen geld,
Telefonisch geen gehoord, en nu via de mail ook geen gehoor meer.

June 13, 2024

Dikke afzetters

Dikke afzetters, sinds september een bestelling geplaatst van €66,95 & ze zeggen geen betaling ontvangen te hebben. Wel degelijk van onze rekening afgegaan gewoon via bancontact. Bewijs van betaling is niet voldoende. Het wordt afgeschreven alsof wij een fout hebben gemaakt. Ze vinden niet op welk rekeningnummer het gestort is, terwijl wij via bancontact hebben betaald. 😅 ze lossen het niet op, dus geld kwijt !

January 3, 2024

Bedel al kwijt

Na een hoop gedoe de bestelling ontvangen. Kwam deze in een simpele enveloppe binnen wat al een beetje minder was. Maar na een paar weekjes nu gedragen te hebben is het bedeltje er al af gevallen. Toch zonde van die 200 euro.

November 22, 2023

Super tevreden

Super tevreden, snelle antwoorden op mail.
Geduld en vertrouwen, een dierbare ashanger laten graveren.
Ze kwamen zelfs met idee om eigen handschrift mee te laten graveren.
Ga zo door!

August 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Contact verliep goed en kreeg snel…

Contact verliep goed en kreeg snel antwoorden op mijn vragen. Ketting is precies gemaakt zoals ik het wou ben er echt super super blij mee. Levering duurde helaas wel wat langer, maar daar werd al contact over opgenomen vanuit hen.

November 17, 2022

Duur voor wat je krijgt

Had een ketting met plaatje laten graveren. Kwam binnen en het plaatje is heel erg beschadigd en vies. Lijkt bijna wel roestachtig. Met geen mogelijkheid schoon te krijgen. Krasjes erop etc. Staat ook dat het echt zilver is maar ook dat lijkt niet te kloppen. 54 euro voor betaald. Als je dit bij de juwelier laat maken ben je denk ik even veel kwijt maar heb je veel betere kwaliteit.

November 10, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kettingen van sieraden te kort..

Een Infinity namen halsketting en armband besteld. Helaas waren de
lengtes te kort. Contact gezocht via de mail, kon ze beide opsturen, armband werd gratis langer gemaakt, de halsketting ging van 42 naar 50 cm tegen bijbetaling van 5.00€ extra langer gemaakt.

Nu zitten ze goed! Net en vlot contact, en klantvriendelijk opgelost op deze
manier!

February 10, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Per ongeluk verkeerde maat ringen…

Per ongeluk verkeerde maat ringen besteld met gravering van vingerafdrukken. Na contact met klantenservice (die overigens dezelfde dag altijd reageren) mochten we de juiste ringmaat doorgeven en werden de ringen gratis verzonden. Nu in de juiste maat ! Top service.

January 31, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Verkleurd & beschadigd! Bizar!

“Vriendschapsringen” besteld, deze gebruiken mijn man en ik als trouw ringen (zilver). Na een maand dragen, allebei erg verkleurd en vol met beschadigingen. Wij doen niks geks met de ringen, en het verkleuren is echt bizar. (Ik zit zelfs thuis vanwege zwangerschap en doe niks geks waardoor de ring zó snel kan beschadigen / verkleuren) Klacht via de mail gedaan, krijg als reactie dat ik de ringen maar even moet gaan poetsen. (Na een maand :S, ze zijn niet goed). Verder geen passende oplossing en er wordt verder niet op mails gereageerd. Heel fijn, nu kunnen mijn man en ik alsnog opzoek naar nieuwe trouwringen. Nooit meer bij names4ever.

December 22, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look