See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har kun haft gode oplevelser med NEF. Deres priser er fine, og det var let at også blive produktionskunde, efter vi fik solceller. Deres hjemmeside er lidt simpel, men den bliver vel bedre med tiden... See more

Rated 1 out of 5 stars

I forbindelse med flytning havde jeg valgt at få OK i min nye bolig, men NEF flyttede mig bare over til dem uden min godkendelse eller viden. Jeg lagde mærke til det, da jeg pludselig m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Medarbejderne hos NEF er altid hjælpsomme, og det er ikke en robot, der svarer, når man ringer. Jeg synes også, de er gode til at hjælpe; selvom jeg ikke selv er tekniker, er de dygtige til at forklar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så er vi tilbage hos NEF, vi ville spare lidt og prøvede to andre udbydere indenfor internet, begge lovede hurtigt internet, men nej !! Hak og afbrydelser var hverdagskost, og selvom vi er bundet t... See more

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds og altid søde…

Meget tilfreds og altid søde imødekommende på telefonerne( især Poul ) 😊jeg bor på Fyn og har kun gode oplevelser med dem i Kerteminde .
Betalte pr måned og det fungerede fint.

November 3, 2023

Hej Anne.
Poul og vi andre i nef siger tusind tak for din fine anmeldelse. Vi gør altid vores bedste, for at hjælpe.😊 Mvh. Henrik/nef.

Rated 1 out of 5 stars

De største fuske røve skal man lede…

De største fuske røve skal man lede længe efter jeg gik fra at skulle betale næsten 2000 kr pr måned for strøm på mine 98 kvm .og de kunne ikke kimme med en forklaring hvor al den strøm forsvandt hen.

Så skiftede jeg til andel energi og har nu regninger på Max 700 kr pr måned.

Der må være nogle chefer som får nogle ret fede bonusser for at snyde folk.

Jeg har hørt fra flere i byen at deres regninger ikke giver mening .

April 14, 2023

Hej Bettina

Vi kan se, at du rigtigt nok har betalt 2000 kr., men at det er for et kvartal, og ikke for en måned.

Jeg kan oplyse, at vi ikke har nogen chefer, der modtager bonusser.

Vi havde gerne set, at du havde kontaktet os inden din anmeldelse. På den måde havde vi haft en chance for at besvare de spørgsmål du måtte have i forbindelse med elregningen. Vi har korte svartider, både på telefon og mail.

Mvh. Henrik/nef

Rated 3 out of 5 stars

Prisen

Jeg har et spørgsmål til prisen på monteret og installeret af ladeboksen Til 11000 Kr når energi Fyn kan tilbyde præcis samme installation til 9500. Kr
Vil i tilbyde det samme pris,

July 15, 2023

Hej Helle.

Tak for din henvendelse om installation af en ladeboks.

Den helt store forskel på en standardinstallation fra nef og flere af de øvrige leverandører er, at nef som en del af standardinstallationen giver et montørbesøg ved din bolig, så der forud for installation er mulighed for at afklare placering af ladeboks og eventuelle meromkostninger, som ligger ud over standardinstallationen. Dette gør vi, så du kender den samlede omkostning til installationen, inden du siger ja tak til en ladeboks fra nef.

Ønsker du tilslutning på andre vilkår end standard, er der bestemt mulighed for det. Du kan ringe til os hverdage ml. kl. 8 og 16 (fredag kl. 15) på 63 32 11 00.

Mvh. Henrik/nef.

Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor begynder man at grave ud til…

Hvorfor begynder man at grave ud til fiber ledninger allerede kl 6.45-7.00? Det er en ubehagelig måde at vågne på, når man i forvejen er syg (fremskreden kræft) I kunne da vente til efter kl. 8.00.
Både jeg og andre i bygningen er blevet vækket utallige gange af støjen før kl. 7 om morgenen, siden I påbegyndte jeres projekt.

Opdatering:
Er blevet ringet op af Nef, der har bedt mig opdatere eller slette anmeldelsen på Trustpilot, i & med de ikke har fået besked om at støjen har været gene.
Sagde jeg ville opdatere anmeldelsen, så andre der bliver generet af støj, kan se anmeldelsen & forsøge at tage kontakt til nef.

June 30, 2023

Kære Nea

Vi er kede af de gener, som du oplever i.f.m. etablering af fibernet i Martofte.

Forud for gravearbejdet har vi udsendt information herom til boligejer og udlejere. Endvidere har der været afholdt informationsmøde i Holmens Hus medio maj måned.

Vi er derfor meget kede af, at du vælger at skrive på Trustpilot i stedet for at kontakte entreprenøren eller os for dialog om mulige tiltag til minimering af gener.

Vi har netop været i telefonisk kontakt for dialog.

NEF Kerteminde tryller igen ⭐⭐⭐⭐⭐

Så fik vi brug for hjælp fra NEF Kerteminde IGEN. Denne gang pga et skadet kabel fra gravearbejdet udført under byggeri, som var irret og resulterede i, at vi nu manglede strøm..

Igen blev der sendt 2 yderst kompetente folk ud, Peter og en ny montør (fangede desværre ikke navnet 🙈)

Skaden blev fundet, det blev omhyggeligt repareret og der blev taget billeder før og efter, som blev sendt til mig på mail, så jeg kan give det videre til byggefirmaet 👍

Hurtig udrykning, høflige og dygtige folk 👍😊

I er simpelthen en ven i nøden hos NEF, når man står midt i sådan noget 👌⭐⭐⭐⭐⭐

En EKSTRA tak skal lyde fordi NEF støtter cykelnerven 💚💚 Det er en rigtig god sag, så af ❤ tak for det også 🙏

June 21, 2023

Hej Monica.
Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er altid glade for at kunne hjælpe - både hvad angår fiber og støtte til Cykelnerven til fordel for forskning i sclerose. Jeg skal nok viderebringe dine rosende ord til de 2 montører.😊

Mvh Henrik/nef

Udleverer data til 3. part

Lidt for pushy i salgsprocessen, men kompetente teknikere.
Under oprettelsen gjorde jeg explicit opmærksom på at min email adresse ikke skulle udleveres til f.eks chili security. NEF lovede at det ikke ville ske. Nu modtager jeg spam fra dem.

April 3, 2023

Hej Philip

Vi beklager, at du alligevel fik Chilli Security med i den internetpakke du havde valgt. Efter at have været i kontakt med dig, har vi været i kontakt med Chili Security, som har lovet at fjerne dine oplysninger inde ved dem. Vi har understreget, at du ikke ønsker at blive kontaktet af dem fremadrettet. Samtidig er du blevet slettet fra Chili Securitys kundeliste.

Har du spørgsmål til os ang. din internetforbindelse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 63 32 11 00.

Mvh.
Henrik / nef

Rated 5 out of 5 stars

Stor tak til Mette og kollegaerne

Stor tak til Mette og kollegaerne . jeg har desværre været tilknyttet VELKOMMEN og sikke en oplevelse , som jeg håber på at denne skrivelse vil være til skræk og advarsel for alle . HOLD jer langt væk fra den virksomhed.
Hvis ikke det havde været for NEF og Mette havde jeg siddet med en regning ,som jeg ikke har kunnet overskue . Så endnu en gang TAK METTE

January 11, 2023

Reply from nef

Mange tak for den fine anmeldelse. Mette har også set anmeldelsen og siger tak for de fine ord. Du ringer bare igen, hvis du skulle have flere spørgsmål til din regning. Mvh. Henrik/nef.

Rated 1 out of 5 stars

Elendig kampagne og dårlig service

En virksomhed der ikke har styr på noget som helst. Jeg flyttede ind i mit nye hus og fik derfor muligheden for at vælge og jeg vil tilmelde nef (både ift. El og internet). Jeg valgte derfor at takke ja til et tilbud om at få installeret fiber i hjemmet til 0 kr. Efterfølgende bliver jeg misinformeret om kampagnen iht. opstarts perioden. Dette betød at jeg blev bundet til en anden udbyder i 6 mdr. NEF tilbød, som et plaster på såret at udsætte opstarten af selve netsignalet til min bindingsperiode hos den anden udbyder ophørte. Ok tænker jeg.
Da montøren kom fik jeg fortalt at fiberboksen skulle side på den første væg de borede igennem fra facaden, hvilket var børnenes værelse. Jeg fortalte at jeg ikke er så glad for at boksen installeres derinde, samt stod dette ingen steder i de informstionsmails jeg fik tilsendt af den tekniske rådgiver Linda! Jeg forklarerede montøren at det ikke er hensigtsmæssigt at placere boksen i den ene ende af huset, og slet ikke på et børneværelse, da den anden ende af huset (hvor alt elektronik er placeret) ikke vil have noget internet signal. Montøren var insisterende og påbegyndte borring og montering, på trods af at jeg bad ham vente mens jeg snakkede med kundeservice over telefon. Montøren fik dermed sat boksen op i et børneværelse, hvor jeg nu selv skulle sørge for på egen regning, at en elektriker flytter stikkontakten, idet jeg forklarede, at børnene kan finde på at lege med strømstikket hvis det ikke flyttes. Jeg kontaktede nef ang flytning af kontakten, og forklarede at jeg meldte mig til kampagnen fordi den var gratis, og at jeg nu stod med en omkostning ikke var ok. Dog var der intet som nef kunne gøre. Re-etableringen af fliserne udenfor husets facade hvor de gravede blev hellere ikke fuldført efter montering. Jeg kontaktede nef igen, hvor jeg fik forklaret at medarbejderne der udføre gravearbejde er gået på ferie. De er først tilbage efter 2 uger. Jeg skulle derfor minimum vente i 2 uger plus et par uger inden koordineringen var helt på plads.

Synes generelt at de ikke har styr på noget som helst, og man bliver nogle gange kastet rundt fra den ene til den anden medarbejder i kundeservice. Jeg står nu med et problem at jeg har et hul i jorden, og en fiberboks jeg selv skal trække kabler fra ind til den anden ende af huset, samt en elektriker der skal flytte stikkontakten højere oppe på væggen hvor boksen sidder.
Nef er helt klart en virksomhed jeg ikke vil anbefale til nogen. Jeg håber at signalet af nettet vil være bedre end deres planlægning og koordineringsarbejde. En ting er dog sikkert at jeg vælger en anden udbyder efter bindingsperioden er ophørt!
Mvh Mohammad

July 13, 2022

Hej Mohammad

Vi lægger faktisk stor vægt på at yde en god service i.f.m. både bestilling, installation og den efterfølgende support og har svært ved at genkende din udlægning af forløbet. Samtidig anerkender vi, at du har haft en dårlig oplevelse, hvorfor du vil blive kontaktet af vores tekniske chef Jørgen Skov Rasmussen, så I sammen kan finde løsning på problemerne.

Mvh. Henrik/nef

Rated 1 out of 5 stars

DET RINGESTE OG MEST USTABILE INTERNET!

ABSOLUT DET RINGESTE OG MEST USTABILE INTERNET DER FINDES!!

Den ene stjerne er kun til deres høflige medarbejdere. Nettet kører godt, når det nu kører, men vi oplever nedbrud UALMINDELIGT mange gange. Vi skal ringe frem og tilbage og først efter flere dage er nettet oppe og køre igen. Nogle gange kommer det op og køre, men så går det ud igen. Vi er tvunget til at køre med 'nef’, da de desværre har monopol herude, ellers havde vi skiftet til en anden internetudbyder uden tvivl!

Vi har INGEN internet lige nu, og vi har en studerende herhjemme som skal til online eksamen i morgen hvilket jo bliver vanskeligt når man ikke har noget internet. Vi har ringet flere gange i dag hvor de har forsøgt at løse problemet uden held. De har lovet at sende en tekniker ud, men de kan ikke love hvornår han kommer herud. Absolut ringe service!!

April 27, 2021

Hej Batool

Jeg kan forstå, at du allerede har været i kontakt med en teknisk medarbejder, som har hjulpet dig og fået styr på det hele.
Vi forstår sagtens, at det er frustrerende når der er udfald på forbindelsen, når mange er meget hjemme og fx også bruger internettet til undervisning online. Internettet er desværre til tider en drilsk størrelse og der kan være udfald som I også oplever. Det er vigtigt, at I kontakter os, hver gang der er problemer da vi ellers ikke er klar over problemets størrelse. Skulle der mod forventning igen opstå udfordringer er I velkomne til at kontakte vores kundeservice.

God dag.
Mvh Anne/nef

Forbandet svineri

Jeg skriver på vegne af Aleksander min kæreste da han er kraftigt ordblind.

Simpelthen noget forfærdeligt svineri der laves! Min kæreste fraflyttede en lejebolig i 2017 hvor han så modtager en regning for internetboks/router d 31-05. Dette kan han ikke forstå da han HAR afleveret boksen tilbage. Han har så sidenhen fået rykker efter rykker for regningen og trods et opkald HVER evig eneste gang til jer hvor der bliver LOVET at der er kommet styr på det, kommer der stadigvæk regninger. Han er blevet truet med inkasso firmaet Intrum der nu sender disse breve i stedet for jer. Han har netop modtaget en regning på intet mindre end 14.000! Fordi !!! I !!! Ikke kan få styr på jeres ting! I LOVER OG LOVER OG LOVER OG DER SKER INGENTING. FØJ FØJ FØJ. FÅ STYR PÅ JERES TING.

Sagsnummer 482950 - Kontakt VENLIGST jeres tidligere kunde og fortæl ham at I har styr på det hele NU.

March 29, 2021

Hej Tina og Aleksander

På baggrund af jeres henvendelse har vi undersøgt Aleksanders kundeforhold hos nef.

Aleksander er fraflyttet en bolig i et område, hvor vi ikke leverer fibernet, så vi savner ikke en boks fra ham.
Vi kan dog se, at han har været elkunde hos os og i den forbindelse har vi haft en korrespondance med Aleksander.
Vi har i dag uden held forsøgt at træffe jer pr. telefon og mail og vil naturligvis meget gerne høre fra jer på tlf 6332 1100. I må også gerne kigge forbi begge to på Tårupstrandvej 15, hvis I foretrækker det. I er meget velkomne :)

Bedste hilsner fra Anne/nef

Inkompetent ledelse

Inkompetent ledelse
Deres held de har gode medarbejdere, som desværre ikke blive påskønnet for deres gode og hurtig arbejde.

December 10, 2020

Til Andreas Pedersen
Som direktør for nef Fonden antager jeg, at din anmeldelse sigter til min ledelse af nef, som du anser for inkompetent. Det har du naturligvis lov til at have en mening om, men jeg kan stille mig tvivlende over for dit kendskab hertil. Du har imidlertid ganske ret i, at vi har gode medarbejdere, der er hurtige og dygtige - det skilter vi faktisk også med overalt på vores biler, der kører i området. Netop derfor gør vi også meget i både ord og handling for at påskønne dem og deres arbejde. Du har tilsyneladende en anden opfattelse, og derfor vil jeg meget gerne høre, hvad du bygger din konklusion på. Jeg er til rådighed på telefon 2025 5755 eller på mail me@nef.dk
Mvh Marianne Eriksen/direktør i nef Fonden

Rated 2 out of 5 stars

Har ikke haft andet end bøvl og…

Har ikke haft andet end bøvl og problemer. Meget ustabilt internet, det trådløse virker kun ordentligt indenfor 2 meter fra routeren. Forbindelse er ofte helt væk 30 min - 1 time af gangen. Sker konsekvent hver eneste søndag hvor signalet helt forsvinder. Derudover bøvler jeg med ustabilt net hver eneste dag.
Har ringet til deres meget begrænsede kundeservice, som endte ud i at de vil have fuld betaling hvis det virker som det skal, lige når de er ude for at tjekke. Hvilket ikke giver nogen mening når det er så svingende med signal og oppetid, derudover er det deres udstyr og de har selv sat det op til at starte med.

October 18, 2020

Hej 123mici123

Det lader til, at vi skal kigge lidt nærmere på din forbindelse.
Jeg vil gerne bede dig tage kontakt til os mandag-torsdag 8.00-16.00 (fredag 8.00-15.00) på tlf 63321100 eller skriv til os på nef@nef.dk.

Mvh Anne/nef

Rated 1 out of 5 stars

Vi har en af deres mediebokse hængende…

Vi har en af deres mediebokse hængende i vores nye hus, en de tidligere ejere har fået monteret. Jeg ringer til dem for at forhøre mig om hvorvidt det er noget der skal afmonteres og leveres tilbage, men modtager ikke andet end ubehøvlede kommentarer og trusler om regninger hvis vi rørte ved deres ejendom. Det blev så fulgt op af forsøg på at sælge os internet og tv. Nej tak, selv hvis vi skulle have lyst til at skrifte udbyder, så bliver det ALDRIG NEF efter den oplevelse.

September 3, 2020

Hej Nicklas
Jeg kan forstå, at du allerede er blevet kontaktet og har fået præsenteret mulighederne for at få medieboksen taget ned. Når/hvis det bliver aktuelt, kan du ringe til os på 63 32 11 00 og aftale nærmere- du siger bare til :)
Mvh. Anne/nef Fiber

Få andet hvis muligt !

De har store problemer med deres fiber forbindelse - Meget ustabilt, specielt i de sene timer. Hver gang man kontakter dem, så er svaret næsten altid det samme “det ser vi på” men intet sker. Man bliver så træt, af den ligegyldighed de viser over for deres kunder.

Desuden har Nef “monopol” i mit område, så kan ikke rigtig gøre noget, andet end at lave en anmeldelse til Forbrugerombudsmanden. Denne oplevelse er jeg ikke alene om, næste alle de naboer jeg spørger, kan nikke genkendende til problemet.

July 19, 2020

Hej Samer

Vi kan godt se, at du har været udfordret med din internetforbindelse og har været i kontakt med os ad flere omgange. Vores seneste registrering er imidlertid, at du har hentet en ny boks d. 7/7 og herefter har vi ikke hørt fra dig, før denne anmeldelse. Hvis du fortsat oplever problemer vil vi meget gerne vide besked, så vi kan løse problemet- ellers går vi ud fra, at din forbindelse virker som den skal :)

Du vil blive kontaktet af en tekniker, som vil kigge på din forbindelse og aftale en god løsning.

Anne/ nef

Rated 2 out of 5 stars

Er nærmest tvangs indlagt til at bruge…

Er nærmest tvangs indlagt til at bruge deres internet, da der intet alternativ er. Altid ustabilt. Kan mest mærkes ved at ting loades langsomt selvom man har 200/200, da nettet skal starte op, hvor dumt det så lyder. Giver altid problemer når man spiller pc hvor en stabil forbindelse betyder noget. NEF sælger sig selv på, at deres fiber er stabilt, men min roomie som kører på sit mobilt bredbånd, har mere stabilt net end NEF kan tilbyde.
Har haft kontakt med NEF og da de først hjalp gik det rigtigt hurtigt, hvilket er rigtigt flot. Men de kunne i sidste ende ikke hjælpe mig med det ustabile net og det er efter de har udskiftet netboksen og gjort alt andet de kunne gøre.
Hvis man har valget, og en stabil forbindelse betyder noget så hold jer langt væk fra NEF. Der er bedre alternativer.

May 19, 2020

Hej Christoffer

Først og fremmest er vi glade for, at du reagerer, når noget ikke virker, da vi gerne vil have, at vores kunder får en god oplevelse med vores produkter.

Selvom fibernet er stabilt, kan det bestemt også drille- både os og vores kunder!

Når vi kigger nærmere på din installation, kan vi se, at du 3 gange har henvendt dig til nef Fiber med ca. 3 måneders interval.
Desværre har vi ikke fået en melding fra dig om, hvorvidt de tiltag, vi har bedt dig om at gøre er sket, og om det har afhjulpet problemet - før nu.

Vi kan også se, at vi efter din seneste henvendelse ikke har fået en probe/testudstyr installeret hos dig, og det beklager vi.
Vi synes, det er rigtig ærgerligt, at du efter 3 mdr. skriver en 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot, når vores uhensigtsmæssige forglemmelse hurtigt kunne have resulteret i en aftale med en montør, hvis vi havde hørt fra dig.
Generelt opfordrer vi vores kunder til at ringe eller skrive til os, hvis ting ikke sker som aftalt eller ikke virker - det er nemlig den eneste måde vi kan sikre os, at vores produkter fungerer :)

Vi kontakter dig for at aftale installationen af en probe så vi kan få løst problemet ved dig.

Mvh. nef Fiber

Useriøst firma!

Vi har NEF Fiber og el i vores sommerhus på Nordfyn. Vi blev anbefalet at sætte det på vinterstandby af NEF selv, da huset er lukket ned om vinteren. Nu vil vi gerne åbne igen, og det koster 495 at åbne linien. Men har lige fundet ud at hvis jeg havde opsagt fiber og havde det været lukket 6 mdr. så var det gratis at åbne?? Ligeledes er jeg nu heller ikke berettiget til deres tilbud, da det kun gælder "nye" kunder, men igen hvis jeg havde opsagt min linie kunne jeg få tilbuddet som ny kunde?. Nu skal jeg betale 495,- for at åbne samt 319,- kr. for 200/200 mbit linie pr., når nye kunder kan oprettes gratis og kan få 500/500 for 249,-?? (i 6 mdr) Useriøst!

March 25, 2020

Reply from nef

Kære Torben. Jeg kan forstå, at du allerede har været i kontakt med os og at der er taget hånd om situationen. God fornøjelse i sommerhuset. Med venlig hilsen Anne/ nef

Umulig kundeservice

Umulig at komme i kontakt med.

Ved telefonisk kontakt får man at vide, at alle konsulenter er optaget, så man er velkommen til at ringe igen, hvorefter forbindelsen bliver afbrudt.

Mails bliver ikke besvaret.

March 13, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig ledelse, gode medarbejdere.

Ledelsen i NEF har endnu ikke fattet, at el, telefon, TV og internet i nutidens Danmark skal funger 24-7, og ikke som i NEF, hvor kun elkunder kan betjenes uden for 7-16 og i weekenden. Da NEF har "monopol" på at levere hurtigt internet og TV i rimelig kvalitet, bør man leve op til dette, ved en service der dækker hele døgnet 365/366 dage om året. Vi har ikke noget alternaiv, da ingen selskaber trækker fiber i et område, der i forvejen er dækket. Modtagelse af TV kan være problematisk med meget pixelering på trods af, iflg. teknikerne, et kraftigt signal input. Håber ledelsen lever op til deres ansvar, så vi forbrugere ikke skal lade vores utilfredshed gå ud over medarbejderne på gulvet.

May 17, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Fint når det virker

Vi har haft internet hos Nef i nogen års tid nu (startede som dansk bredbånd). Og det har været fint, når det har virket.

Men hver gang de opgradere/opdatere deres udstyr, får man som kunde ingen melding om det. Og 8/10 gange går det galt, og så står vi med håret i postkassen uden internet.

I skal blive bedre til at informere jeres kunder i god tid. Og få da nogen teknikere til at arbejde i weekenden! Igen står vi med ubrugelige net. 0.3 Mbit ned og 20 Mbit op.

May 16, 2015

Take a closer look