Nierle Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Fik to gange afvist min bestilling med Visa Dankort og fik efter en del ventetid den information, at jeg bare kunne prøve med PayPal. Kan i øvrigt se, at sitet ikke er sikkert, så logoninformation ka... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man får altid en kvittering på det sprog man har valgt. Selvom man betaler med kreditkort, bliver man bedt om at overføre det aktuelle beløb til dansk eller tysk bank (dette er dog bare en standard... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har omtalt de fleste af mine indkøb derinde, såvel negative, som positive. Jeg har handlet flere gange, og ingen problemer opstået - Endnu!!! Jeg har gjort dem opmærksom på, at alle de ekster... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tja det er svært at bedømme en butik, før man har oplevet deres kundeservice ved evt reklamationer eller retursager. Sendt en universal remote til en værdi af ca 700,- dkr retur da den ikke lev... See more

1. Computer Store

Information provided by various external sources

Webshop för CD & DVD media (CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, Double Layer, Dual Layer, Blu-Ray etc.), hårddiskar, minneskort & pennor, USB sticks (flashminne), CD väskor, DVD fodral, DVD brännare, multimedia, USB & PC-tillbehör och mycket mer

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Svarer ikke tilbage på mails vedr. produkter, som ikke lever op til det lovede.

Jeg kan ikke anbefale at handle hos Nierle. Vi modtog nogle tonere, som ikke fungerede, da de manglede en chip. Jeg mailede til Nierle 3 gange uden at få svar. Jeg returnerede efterfølgende tonerne, hvilket jeg i min sidste mail skriver til dem. Nu 1 1/2 måned efter jeg har returneret varerne, har jeg stadig ikke hørt noget som helst fra dem, på trods af mail i sidste uge, som jeg fik bekræftelse på, at den gik igennem. Jeg har ikke de store forhåbninger om at få det indbetalte beløb for de ubrugelige og returnerede tonere tilbagebetale. Nej, jeg handler ikke hos nierle igen og vil absolut fraråde andre at gøre det.

December 3, 2013

Meget, meget dårlig kundeservice

lover at varerne er fremme inden for 1-2 dage har nu vente siden 29 apr.
skriver til kunde info INTET svar - først efter 4. mail, skriver de - De bedes skrive på engelsk til os, hvos skulle jeg vide det fra.. Har nu skrevet både på tysk og engelsk stadig intet svar - Lorte forretning
Tyskere har aldrig vidst hvad kundeservice er...

May 6, 2013

Elendig håndtering af retur-varer - handl IKKE med Nierle

Købte en Seagate FreeAgent GoFlex TV HD High Definition Medie Afspiller hos Nierle, hvor der annonceres med Netflix mulighed.
Varen viste sig kun at kunne håndtere Netflix US (ver 1.6) selvom der annonceredes med Netflix på den dansk sprogede annonce.
Jeg returnerede varen (efter forudgående email aftale) men har nu 2 1/2 måned efter kun modtaget refundering af selve varen og IKKE GLS udgifterne som jeg afholdt ifbm returneringen. Jeg har rykket flere gange pr email men UDEN så meget som et kvæk som svar.
Jeg kan IKKE anbefale, at man handler med et firma med denne handels moral og vil naturligvis aldrig handle der mere.
Flemming V Mortensen

March 31, 2013

Langsomt, langsomt og langsomt

For over 8 dage siden bestilte jeg varer, har ikke fået em endnu.
Det er bare ikke godt nok.
Jeg bstilte et andet sted i går, ordi jeg skulle bruge dem, og fik varene i dag.
Så jeg ved hvor jeg ikke handler mere.

February 7, 2013

Bondefangere

I 2003 købte jeg varer 478kr. desværre afleverede det danske postvæsen varerne på på forkert sted. Så varerne gik fortabt. Postdanmark anerkender deres erstatnings ansvar, og erstatter beløbet TIL NIERLE. Nierle glemmer så lige at godtgøre mig med beløbet.

January 23, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super service :-)

Jeg har kun gode ting at sige om Nierle.dk , Jeg bestilte nogen brændbare dvder og det gjorde jeg om mandagen hvor jeg havde dem om fredagen :-) Super god service , tingene var pakket godt ind , det er ikke sidste gang jeg handler der :-)

December 2, 2012
Rated 4 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Jeg har faktisk kun positive ting at sige om Nierle.dk

Hjemmesiden er let og overskuelig, bestilling foregår let og enkelt. De er samtidig rigtig billige med multipack blækpatroner til min Canon printer.

Men hvorfor skal fragten være så dyr?

Jeg føler at det næsten er nødvendigt at købe mere for at det kan svare sig at handle hos dem.

Ud over det har jeg intet at bemærke.

October 13, 2012
Rated 5 out of 5 stars

SUPER SERVICE :-D

Hey Trust People :)

Jeg bestilte følgene hos Nierle.dk:
1 x No. 4312
7 x No. 5752(DKR 3.79) 10-i-1 Tilbehørs Pakke til Nintendo® Wii™
1 x No. 5753(DKR 3.79) 6-i-1 Luxus Skrid-sikker Silicone sæt til Nintendo® Wii™ - blå /- lyserød
2 x No. 8083(DKR 6.88) Audio-Cinch-kabel Standard 2.5 m - guldstik
2 x No. 8084(DKR 7.65) Audio-Cinch-kabel Standard 5 m - guldstik
1 x No. 2062(DKR 23.11) CD/DVD Prosleeves PP 100 Stk med lukning
14 x No. 6231(DKR 3.79) Cool Blå Køle Fod med integreret ventilator til Nintendo® Wii™
1 x No. 8226(DKR 146.79) DVD-kassette Amaray 15 mm hvid - 50 Stk
2 x No. 10368(DKR 28.52) Guld Belagt HDMI 1.4 Kabel med ferrit kerne, FullHD 1080p, 3D, standard - 1,0 m
2 x No. 8153(DKR 84.95) Guld Belagt HDMI 1.4 Kabel, FullHD 1080p, 3D, standard, 10,0 m
1 x No. 3537(DKR 193.17) High Quality HDMI Switch 4 Port
1 x No. 8132(DKR 54.03) High Quality Lyd/Billed omskifterbox - sort
1 x No. 5187(DKR 54.03) High Quality Manual 2 Ports Audio Omskifter
1 x No. 10327(DKR 3.79) Prodye CD/DVD Skriver Set 3 farver - fra 3-pak
1 x No. 6024(DKR 30.84) Toslink/Optisk kabel, sort, 1.0m

Jeg bestilte alle tingene torsdag den 6/9 og modtag pakken idag den 11/9, den lange levering tid er ikke nierle's problem, men derimod at det var weekendt.

Det eneste der ikke var med i min pakke var de 7 stk. 10-i-1 wii tilbehør, da den var udgået og det havde allerede trukke det fra det beløb som de ville trække fra min konto... :-)

Det er nu tredje gang jeg bestiller hos nierle, og bestem ikke sidste. :) 5 STJERNER HER FRA :)

Kan se at der er mange som brokker sig over dårlig indpakning, med de 3 pakker som jeg har modtaget i gennem tiden, har der ikke været noget problem tvært imod har det næsten for meget bobbleplast omkring :)

Nierle ----> Keed the good WORK :-D

September 11, 2012

FOR DÅRLIGT !!!!

Bestilte blækpatroner hjem fra hjemmesiden, som den anbefalede mig til den printer jeg har.
Fik de forkerte patroner hjem og kontaktede strakt firmaet, der kunne hjælpe mig på gebrokken engelsk.
Efter 2 måneder hvor jeg har sendt dem retur til tyskland, har jeg fået lidt over 200 kr ind på min nierle konto, men har betalt over 450 kr for patronerne og levering samt returnering, selvom alt dette er deres fejl.

handel aldrig hos Nierle, de er nogle fuskere og nu der gået 2 måneder og har stadig ikke fået alle pengene retur, og gør jeg ikke engang da de kommer på min Nierle konto, som jeg absolut aldrig ønsker at handle hos igen.

June 18, 2012

lækkert

Ja jeg har handlet med dem gennem flere år og aldrig en fejl... men pakket godt vil jeg ikke sige, da jeg gang på gang modtager dvd spindler der er smadret under transport.

May 15, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Udemærket - Men prissammenligning er svær!

Jeg har handlet hos Nierle flere gange, og er generelt godt tilfreds.
God info omkring varens forsendelse osv.
Det der trækker ned hos mig, er deres moms-udregning.
Først når man har puttet sine varer i kurven og skal til at betale, kommer der tillæg på i form af moms-difference (Tysk moms vs dansk moms)
Det er fair nok, at man skal betale dette, men der bør skiltes med den faktiske købspris inkl. tillæg på en dansk side.
Det er derfor ikke muligt at sammenligne priser med andre internetbutikker, uden man på forhånd har kendskab til disse tillæg.
Derfor får de kun 3 stjerner herfra.

August 7, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Vurdering udfra 2 handler..

Jeg har brugte Nierle for nogle år siden til indkøb af brændbare CD og DVD skiver. Priserne er rigtig fornuftige, men fragtprisen var lidt høj, må jeg sige. Jeg ved ikke om det har ændret sig siden, men i hvert fald et par gode købsoplevelser som gik efter bogen.

June 8, 2011

Take a closer look