Nierle Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Fik to gange afvist min bestilling med Visa Dankort og fik efter en del ventetid den information, at jeg bare kunne prøve med PayPal. Kan i øvrigt se, at sitet ikke er sikkert, så logoninformation ka... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man får altid en kvittering på det sprog man har valgt. Selvom man betaler med kreditkort, bliver man bedt om at overføre det aktuelle beløb til dansk eller tysk bank (dette er dog bare en standard... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har omtalt de fleste af mine indkøb derinde, såvel negative, som positive. Jeg har handlet flere gange, og ingen problemer opstået - Endnu!!! Jeg har gjort dem opmærksom på, at alle de ekster... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tja det er svært at bedømme en butik, før man har oplevet deres kundeservice ved evt reklamationer eller retursager. Sendt en universal remote til en værdi af ca 700,- dkr retur da den ikke lev... See more

1. Computer Store

Information provided by various external sources

Webshop för CD & DVD media (CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DVD+RW, Double Layer, Dual Layer, Blu-Ray etc.), hårddiskar, minneskort & pennor, USB sticks (flashminne), CD väskor, DVD fodral, DVD brännare, multimedia, USB & PC-tillbehör och mycket mer

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Billigt forbrugsvarer, men lidt kritik

Jeg har gjort dem opmærksom på, at alle de eksterne harddiske ikke er anført, hvor meget lagerkapacitet der er. De laver ikke noget om, når man anbefaler dem, at gøre det, å man ikke køber den forkerte vare. DE SNAKKER KUN ENGELSK!

May 7, 2009

På grænsen af humbug..

Har for en del år siden handlet meget hos Nierle, men i en overgang brugt en anden online forhandler. Nu bestilte jeg så igen hos Nierle, hvilket jeg hurtig har fortrudt. De har umiddelbart lave priser, men de "glemmer" at oplyse at der bliver pålagt momsdifference på 10% (15% i Luxemborg og 25% i Danmark) - Dette bliver man først opmærksom på, EFTER man har tastet kreditkortnummer og godkendt betalingen. En anden ting er de uhyrlige fragtomkostninger på 100,- og så et "debit/credit" gebyr i mit tilfælde på 20kr - Så er det lige pludselig ikke så billigt længere. Jeg handler IKKE der for fremtiden men vil derimod gå tilbage til burnalot.dk som jeg kun har gode erfaringer med.

May 4, 2009

Uhyggelig dårlig behandling!!!

Har handlet der et par gange, men sidste gang købte jeg 2 blækpatroner, en sort og en farve, farvepatronen duer ikke, de røde farver udeblir (har chekket med andre patroner), bad dem om at sende en postlabel, så jeg kunne returnere den, eller de kunne sende mig en ny direkte, jeg er efter mange mails, hvor de bare trækker i langdrag, blevet tilbudt at de vil fratrække 10 EUR, på min næste ordre, jeg betalte 20 EUR plus porto og moms for patronen, det var sidste gang jeg handlede i den lortebiks!!!

April 27, 2009

Kanon virksomhed

Har handlet hos Nierle en del år nu.
Køber ikke mine skiver andre steder end der.

Gode priser (dog er deres fragtpris måske lige høj nok)
Leveringstiden er ok, lidt lang, men hvis man bare huske at bestille inden man løber tør, ja så er der jo ingen problemer ;)

Kan i hvert fald varmt anbefale dem :)

March 28, 2009
Rated 3 out of 5 stars

God start - dårlig afslutning!

Har benyttet Nierle mange gange over længere tid og var oprindelig rigtig tilfreds med firmaet.
De har et stort sortiment og priserne var til at starte med gode, men sidste gang jeg bestilte noget fra dem fik jeg en irriterende overraskelse.
Priserne så som sædvanligt gode ud og var billigere end de fleste andre steder, men da jeg skulle godkende min ordre blev der, i modsætning til tidligere, smidt ekstra 10% moms på (differencen mellem momsen i danmark og Luxembourg) - det gjorde pludselig priserne alt for dyre.
Mailede dem og fik hurtigt svar på at de ifølge loven skulle pålægge moms fordi de havde en omsætning der overstiger et eller andet beløb.
Fair nok, men hvorfor f..... kan de ikke lægge momsen til på produkterne så man kan se hvad tingene koster inden man bruger en masse tid for så afsluttende når man kommer til kassen finder ud af at de ryger 10% oveni?

March 19, 2009
Rated 1 out of 5 stars

Helvedes lang tid om det

Bestilte ting hos dem i søndags (16-2-2009) og de hævede penge om mandagen og så skete der ikke mere før onsdag hvor jeg kunne se på deres side at de ikke havde sendt noget endnu..skrev en mail til dem..og fik svaret..min bestilling var færdigbehandlet...og idag torsdag der er det stadigvæk ikke sendt fra dem...

Og de skriver selv at levering varer 2-4 dage...nu lader det til at jeg nok først får det i næste uge..

Sidste gang jeg nogensinde handler der .

February 19, 2009
Rated 4 out of 5 stars

Stort udvalg, men er desværre blevet for dyre

Jeg har efterhånden handlet der for flere tusinde kroner, men de sidste par år er priserne blevet for høje, hvorfor jeg har fundet andre steder at handle.

Ellers har de et rigtig dejligt stort udvalg og jeg har altid fået de varer jeg har bestilt.

January 30, 2009
Rated 5 out of 5 stars

super godt

rigtigt lækkert sted at købe cder. køber kun mit her, fordi de som regl har det hele og det mega billigt. måske lidt dyrt 100 kr i fragt hvis man bare skal have en lille ting men så ellers kan man jo bare gå sammen om det.

September 1, 2008
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har sparet mange penge...

har købt her 5-6 gange over de sidste 2 år. Leveringen har været som lovet varerne er top-kvalitet (når de lover det) til små penge. det kan betale sig at holde øje med deres "her og nu" tilbud. jeg har fået top-service når jeg har ringet for at spørge vedr. en vare.

July 9, 2008

No title

God side med billige varer.
Dog får man indimellem de forkerte ting. Og ofte er billederne på siden ikke billeder af den egentlige vare, men det bliver man ikke informeret om.

December 1, 2007

No title

Har flere gange købt her. Billige priser, hurtig levering.
DOG har jeg en enkelt gang haft brug for kundeservice, da nogle tuscher var dårlige - her fik jeg aldrig svar.
De har brugeranmeldelser af forskellige produkter - Har fornemmelsen af at de er opdigtede, da jeg selv prøvede at anmelde og aldrig fik anmeldelsen på hjemmesiden.

September 29, 2007

Returvarer

Sendt en universal remote til en værdi af ca 700,- dkr retur da den ikke levede op til forventninger, sendte den til den af nierle angivne adresse og hørte aldrig mere.
Porto ekstrem dyrt 12-13 euro for af få sendt et sd-kort
Firma beligende i Luxenborg men returvarer sendes til Tyskland

Undgå at handle der, endu værre firma en end pixmania

September 21, 2007

No title

Man får altid en kvittering på det sprog man har valgt.
Selvom man betaler med kreditkort, bliver man bedt om at overføre det aktuelle beløb til dansk eller tysk bank (dette er dog bare en standard tekst), men betalingen med kreditkortet ER gennemført - så der er ingen grund til bekymring.

August 28, 2007

Take a closer look