Peter Rask har været utrolig professionel, rolig og nærværende fra start til slut. Han har en sjælden evne til at skabe overblik og forklare selv komplicerede juridiske forhold på en måde, der e... See more
See what reviewers are saying
Jeg fik hjælp af Stig Jørgensen til min sag i familieretten. God vejledning fra start til at komme i gang og der blev på intet tidspunkt lagt noget imellem. Kompetent hjælp og støtte hele vejen igen... See more
Min varmeste anbefaling af Nikolajsen advokatfirma. Tog kontakt og forklarede min sag og meget hurtigt fik jeg svar og Mille Albrektsen tog min sag. Mille fik mig virkelig til at slappe mere a... See more
Company replied
Jeg har brugt advokat Jesper Nikolajsen og Peter rask i samværs sag og straffe sag. I begge tilfælde var jeg godt tilfreds med udfaldet af sagerne. ( frifindelse ) Jeg oplevede at jeg var tryg i beg... See more
- Law Firm
- Administrative Attorney
- Conveyancer
- Estate Planning Attorney
- Family Law Attorney
- General Practice Attorney
Written by the company
Advokatkontorer rundt om i landet. Nikolajsen Advokatfirma er højt specialiseret inden for mange områder - få advokatbistand i hele Danmark med vores advokater!
Ved Stranden 22 4.t.h., 9000, Aalborg, Denmark
- +45 70 70 71 12
- info@nikolajsen.nu
- www.nikolajsen-advokatfirma.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Fuldt tilfreds
Har brugt Nikolajsen advokat i flere sagen, hvor jeg både har haft fornøjelsen af Jesper & Peter. Alle sager er udført profesionelt og levet op til alle forventninger. Klar anbefaling herfra.

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Fuldstændig fantastisk advokat ☺️ alle…
Fuldstændig fantastisk advokat ☺️ alle pengene værd og her får man en advokat der er forberedt

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Virkelig Professionel behandling af min…
Virkelig Professionel behandling af min sag. Altid tilgængelig på telefonen når jeg har spørgsmål. Rigtig rare ved telefonerne både Jesper og dem på kontoret.
Vil klart anbefale Jesper til alle der skal bruge en dygtig advokat hvor fagligheden er i top.

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Bedste advokat med klienten i centrum.

Stig Jørgensen
Jeg fik hjælp i familieretten af Stig Jørgensen fra Advokatfirmaet Nikolajsen.
Meget behagelig og kompetent rådgivning og behandling både til samtalen og i retten. Stig har en menneskelig væremåde og et godt syn på tingene.
Jeg takker for god behandling og en resultatorienteret fremgangsmåde. HT

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Mille Albrektsen er en superskarp…
Mille Albrektsen er en superskarp advokat. Kan bestemt anbefales.

Kompetent og fantastisk advokatfirma
Fik kompetent og fantastisk god brugbar rådgivning.
Jeg kan klart anbefale Nikolajsen Advokatfirma.

De bedste Børneadvokater i landet
Nikolajsen Advokatfirma er et advokat firma der virkelig lever op til børnenes sikkerhed og rettigheder. De kæmper for børnenes tarv og deres rettigheder. De er ikke et firma der bare tager sager for at tjene penge. De har bevist hele vejen igennem mit barns sag at de virkelig kæmper får at det skal gå barnets vej og sikre barnets trivsel og de er ikke bange for at tage den hele vejen. Det arbejde du ser de laver vil få dig til at føle med det samme at det er hos Børneadvokaten dit barn er i sikkerhed. Mit barn har Advokat Millemaxine Isolde Cornelia Albrektsen hun er knaldhamrende dygtig. Kunne aldrig drømme om en bedre advokat for mit barn. Uanset hvilken advokat der tager dit barns sag inde hos Børneadvokaten så er du/i i trygge hænder.
Jeg føler jeg virkelig skylder dem ALT!
Fra en mor til et lille barn.

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Min varmeste anbefaling af Nikolajsen…
Min varmeste anbefaling af Nikolajsen advokatfirma.
Tog kontakt og forklarede min sag og meget hurtigt fik jeg svar og Mille Albrektsen tog min sag. Mille fik mig virkelig til at slappe mere af til afhøringen end jeg troet var muligt.
Hvis jeg nogensinde skulle få bruge for en advokat igen ved jeg hvem jeg skal søge efter.
Tak til Mille Albrektsen og
Nikolajsen Advokatfirma.
Henriette Fleichenberg

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Jeg har følt mig utrolig godt forstået…
Jeg har følt mig utrolig godt forstået og anerkendt i mødet med advokatfirmaet.
Under hele forløbet har jeg følt mig tryg, vel informeret og kompetent repræsenteret af min advokat Jesper Nikolajsen.
Særligt i retten -såvel i byretten som i landsretten, blev mine interesser varetaget på en måde, der fik mig til at slappe af og føle mig rolig.
Jeg kan på der varmeste anbefale advokatfirmaet Jesper Nikolajsen

Varmeste anbefaling herfra!
Jeg kontaktede Nikolajsen Advokatfirma, da jeg skulle køre en sag om forældremyndighed. Jeg har her for nogle dagen siden været i retten. Der havde jeg fornøjelsen af Jesper Nikolajsen, som tog turen hele vejen til Helsingør. Jeg var et nervevrag før retsmødet, men med ham ved min side, så klarede jeg det.
Kan ikke andet end at sige, at det her firma har min varmeste anbefaling! Jeg vil til hver en tid bruge dem igen, hvis jeg får det mindste brug for en advokat.
Udover at Jesper Nikolajsen kører min igangværende retssag, så har jeg haft fornøjelsen af følgende kompetente ansatte telefonisk og pr. mail.
Therese Sønderskov
Stig Jørgensen
Nadja Nikolajsen

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Fik kompetent og fantastisk god brugbar…
Fik kompetent og fantastisk god brugbar rådgivning vedr en meget ømtålelig sag- var i en sårbar situation og blev mødt med forståelse og empati - fik hurtig hjælp med godt resultat
hos Peter Rask
Kan anbefales

Reply from Nikolajsen Advokatfirma
Jeg kunne have brugt mine penge bedre
Efter lange overvejelser, har jeg valgt at komme med denne vurdering.
I min optik, leverer virksomheden en kritisabel og mangelfuld juridisk bistand. Dette gjorde sig ihvertfald gældende for min sag. Jeg føler nærmere, at jeg har betalt en dumme-bøde, end jeg rent faktisk modtog bistand. Til timeprisen burde man kunne forvente mere. På plus siden skal dog nævnes; Nadja Nikolajsen, advokatsekretær. Meget sympatisk og lydhør. Måske virksomheden skulle præsenteres for et kulturskifte med Nadjas tilgang som inspiration. Jesper Nikolajsen selv undlod respons på min anke.

10 Stjerner
Hvis man kunne give 10 stjerner, så er det, det Mille Albrektsen fortjener!
Aldrig har jeg mødt en så sød, forstående, kompetent og sindssygt dygtig advokat som hende!
Kan kun anbefale alle at benytte Mille, hvis i har en krævende sag!
Hun kan sit arbejde!
Bedste betjening - hurtigt og præcist.
Vejledning og råd kom hurtig og præcist og førte til, at myndighederne droppede sagen.
Advokat Mille Albrektsen gjorde et fremragende kvalificeret arbejde med råd og vejledning. Derfor 5 stjerner.
Få alt på skrift fra Jesper Nikolajsen - ellers bliver det dyrt - rigtigt dyrt!
Jeg skulle bruge en advokat, da jeg skulle en tur i Familieretten.
Jeg havde muligheden for blot at droppe sagen, men tænkte at jeg godt ville bruge 10.000 kr. på min sag.
Efter en telefonsamtale med Jesper Nikolajsen's advokat blev jeg oplyst at denne type sag ville koste mig 12.000-14.000 kr. og jeg accepterede derfor at gå videre med sagen.
Da sagen var slut fik jeg en regning på 20.000 kr. (mystisk rundt beløb...) og Jesper Nikolajsen fortalte mig at den høje regning skyldes meget papirarbejde. Man skulle ellers tro at han havde prøvet en lignende sag før og vidste at det ville medføre en masse papirarbejde.
Retsplejelovens regler om advokater skriver således ”Har advokaten afgivet et overslag, skal klienten så tidligt som muligt orienteres, hvis det samlede vederlag forventes at overstige det beløb, der er angivet i overslaget.”
Jeg blev aldrig oplyst om at vi var gået over det oplyste beløb og Jesper Nikolajsen fortalte blot til Advokatnævnet at jeg ikke havde prisen på skrift og derfor skulle betale hvad han krævede af mig.
Advokatnævnet (Mogens Heinsen) synes også at jeg skulle betale hans kunde (Jesper Nikolajsen) det opkrævede beløb, så det har jeg derfor gjort.
Det skal nævnet at Jesper Nikolajsen betaler Advokatnævnet 8.000 kr. + moms om året, så Advokatnævnet kan ikke ligefrem siges at være neutrale i disse sager.
Mit råd til dig der mangler en advokat... Få alting på skrift fra Jesper Nikolajsen eller find en advokat med god advokatskik.

Viden og empati
Jeg har haft glæden af kompetent hjælp af Peter Rask som har hjulpet børnene og mig igennem div. samværssager. Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og passet på. En ting er at vide, hvad det er man laver, en anden ting er vigtigheden af at have hjertet på rette sted! Får jeg brug for hjælp igen, vil jeg ikke tøve et sekund - så spørger jeg dig, Peter!
Super gode advokater
Jeg har haft både Peter Rask og Jesper Nikolajsen og har været tryg ved dem begge. De har virkelig gjort et godt stykke arbejde og vi vandt sagen . Så tak for jeres hjælp 🙏 jeg er nu en glad og lykkelig mor igen. Nu kan jeg igen se min søn som jeg vil.
God hjælp i en svær tid
Benyttede firmaet i forbindelse med dødsbo behandling.
Det var dejligt i en svær tid, at kunne overlade alt papirarbejdet til andre og blot koncentrere sig om de praktiske ting vedr. dødsfaldet (bisættelse, boet osv)
Vi havde al kontakt via Nadja Nikolajsen Olesen og hun ydede den fineste service.
Vi blev holdt updateret og ved henvendelse svarede hun hurtigt tilbage.
Firmaet får min varmest anbefaling.