Nikolajsen Advokatfirma Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Peter Rask har været utrolig professionel, rolig og nærværende fra start til slut. Han har en sjælden evne til at skabe overblik og forklare selv komplicerede juridiske forhold på en måde, der e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik hjælp af Stig Jørgensen til min sag i familieretten. God vejledning fra start til at komme i gang og der blev på intet tidspunkt lagt noget imellem. Kompetent hjælp og støtte hele vejen igen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min varmeste anbefaling af Nikolajsen advokatfirma. Tog kontakt og forklarede min sag og meget hurtigt fik jeg svar og Mille Albrektsen tog min sag. Mille fik mig virkelig til at slappe mere a... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt advokat Jesper Nikolajsen og Peter rask i samværs sag og straffe sag. I begge tilfælde var jeg godt tilfreds med udfaldet af sagerne. ( frifindelse ) Jeg oplevede at jeg var tryg i beg... See more

Company details

1. Law Firm
  2. Administrative Attorney
  3. Conveyancer
  4. Estate Planning Attorney
  5. Family Law Attorney
  6. General Practice Attorney

Written by the company

Advokatkontorer rundt om i landet. Nikolajsen Advokatfirma er højt specialiseret inden for mange områder - få advokatbistand i hele Danmark med vores advokater!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vil vælge Nikolajsen Advokatfirma igen!

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jesper Nikolajsen og hans team. De besidder tydeligt et højt fagligt niveau og forstår at forklare juridiske problemstillinger til os der ikke er advokater.
Der er tillige et stærkt engagement i børn og unge og deres velfærd.

December 16, 2021

Hævd sag

Vi har netop kørt en hævd sag, hvor vi benyttede Jesper Nikolajsen som advokat, og har været rigtig tilfreds med hele forløbet. Kompetent rådgivning og høj service.

November 9, 2021

Fuldt ud tilfreds.

Har brugt Nikolajsen Advokatfirma i forbindelse med en samværssag. Jeg er fuldt ud tilfreds med behandlingen som var yderst professionel og kompetent. Jeg vil til hver en tid bruge Nikolajsen igen.

May 31, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er igennem mange år brugt…

Jeg er igennem mange år brugt Nikolajsen advokatfirma og har været meget tilfreds med den ydelse jeg har fået. Super hurtig til og svarer tilbage på mine henvendelser samt go rådgivning osv. Mvh Uffe Overgaard

May 31, 2021

Samvær og Bopæl

Jeg kan ikke anbefale Jesper ellers hans ansatte.
Der er ganske enkelt ikke value for money, og man føler sig ikke understøttet sf er advokathus, som burde have det faglige på plads. Sender urimelige regninger og lytter ikke til klienten. Skifter advokat i processen, fordi den første ikke har tid. Den næste sætter sig ikke ind i sagen og går med til et møde med modparten og dennes advokat, uden at sige er ord. Kalder det efterfølgende et godt forlig, hvor man kan undre sig over ordet forlig, når modparten fik det på deres vilkår.

Kan ikke anbefales herfra

May 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vil på det kraftigste advare om at…

Vil på det kraftigste advare om at bruge dette advokatfirma. Aldrig har jeg op levet noget så amatøragtigt!!! 😡 skulle rykke for svar adskillige gange og vi måtte selv sørge for at betale nogle regninger (min fars bo), da nikolajsen ikke fik betalt alle i tide, hvilket kom til at koste dagsbøder. (Disse blev dog annulleret igen), men alligevel må det siges at være ualmindeligt uprofessionelt, da det sgu da bla er det, vi betaler i dyre domme for. Havde ikke styr på en skid og måtte gøre det meste af arbejdet selv!!! Hold kæft jeg fortryder at jeg ikke fulgte min mavefornemmelse og istedet havde valgt et andet firma. Desværre var jeg bare ikke alene om at træffe beslutningen. Kommer ALDRIG NOGENSINDE til anbefale det firma.

May 3, 2021
Rated 1 out of 5 stars

aldrig brug dette advokatfirma til strafferet

aldrig brug dette advokatfirma. Jeg kan kun udtale mig ift den nyansatte tidligere anklager. Fuldstændig manglende svar gennem flere uger ved mange mails og spm. Herudover glemte at søge om navneforbud. Ved samtale med andre advokater siger disse også, at det er helt normalt, at der i det fima og hos den pågældende forsvarer slet ikke er styr på tingene. Ingen strategi -skulle selv påpege oplagte forhold, hjvor advokaten sagde, nå ja--det kan da vær vigtigt. I ut s sag manglende fremsendelse af sagen til ny forsvarer før lige før retsmøde--helt absurd. Ligeledes under samtale( den ene gennem flere måneder kunne forsvareren ikke svare på helt elementære ting og havde slet ikke sat sig ind i noget!!!

May 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kan absolut ikke anbefales.

Kan absolut ikke anbefales, firmaet har endnu ikke besvaret en mail sendt til dem den 27.01.21, ej heller efter en telefonisk rykker 10.02.21.
Det lykkedes endelig at få svar, efter en skriftlig rykker.
Men men men, det har så taget ca. en måned blot for firmaet, at finde ud af om der er mulighed for at indboforsikringen kan dække sagsomkostninger på en sag, det er selvfølgelig ikke tilfredstillende.
Hvorfor Nikolajsen Advokatfirma tilbyder deres assistance gennem Colego.dk må i den grad undre.

February 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

For guds skyld ikke tag Nicolajsens…

For guds skyld ikke tag Nicolajsens Advokatfirma omkring Bopæl/samvær

Min sag starter således med at tage kontakt til Familieretshuset i 2019 for at søge om bopæl på min datter på 11 år. Som i øvrigt tog 14 mdr ialt til at få en dom på sagen. Min datter har flere gange givet udtryk at hun ønsker mere samvær med sin far, og ønsker bo på fyn som hun har sagt til 2 børnesagkyndige i FML. Hun er opvokset på fyn og går i skole på fyn ,fremfor at flytte til sjælland for at starte nyt netværk pga moren har fundet en kæreste der.

NÅ. Så er det her Nikolajsen Advokatfirma kommer ind. I al den tid korresponderer jeg med Charlotte hans ansatte. Jeg har derimod også søgt om friproces hvilket de siger at det blev et nej, men kun friproces til rets udgifter. Okay, det er også penge at spare.

Charlotte får sagen i hånden, og siger på skrift via en mail at sagen ligger lige til højre benet med de oplysninger skolen, kommunen, og min datter har sagt. At jeg nok skal vinde denne sag.

NÅ så er ugen kommet til at jeg endelig skal i retten og få denne lange sag ud af verdenen. Jeg spørger Charlotte hvordan man skal forholde sig, osv. Hvor hun så nævner at det er Jesper der skal med mig i retten. Hvori jeg tænker, øhh okay. Jeg har talt med Charlotte og skrevet med Charlotte i et stykke tid nu. Men okay Jesper tænker jeg har styr på det, så jeg giver ham et kald for lige at følge op på sagen. Retten er om fredagen og jeg ringer torsdag. Hvori han fortæller mig at han ikke har kigget på sagen, men at han gør det om aftenen inden rettens dag. Her tænker jeg, okay det var ikke meget tid at se det igennem.

Da dagen endelig kommer, skulle vi på 10 min gennemgå sagen i et rum. Og det var tydeligt at høre at han slet ikke har taget sagen til sig. Han vidste ganske lidt. Hvor jeg tænker, hold da kæft'han får mig til at miste min datter pga hans useriøse tid han har lagt i sagen.

Under retten, siger han ganske enkelt kun få ord, og er meget stille. Jeg tænker, kom nu man, ret ryggen og kæmp for min sag, du får sgu mange penge for det her. Men intet sker. Det eneste nedladende kommentar jeg får efter endt tid i retten er at han siger " dommeren er mødre glad " hvor jeg på daværende var ved at sige, ellers har du ikke gjort dit arbejde godt nok makker.

Jeg taber en stærk sag som ellers var i mine hænder pga denne Advokatfirma. Efter noget tid får jeg mit depositum tilbage Hvori jeg tænker hvorfor? De har åbenbart taget fejl i min friproces, så jeg skulle ikke betale dem penge. Her bliver jeg sur, for så havde jeg anket sagen. En informations fejl fra dem af hvilket jeg også har på skrift.

Men Ej heller et opkald om at de er kede af sagen gik tabt for at vise deres sympati i stedet for et arbejde. De har sovet i timerne. Jeg syntes det er uprofessionelt, og dårligt arbejde. Aldrig om jeg vil anbefale Jesper til nogen.

September 9, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Jesper nikolajsen lytter ikke til…

Jesper nikolajsen lytter ikke til klienten, holder ikke indledende møder før en halv time før retssagen, giver vildledende rådgivning , men han er en stille, rolig og forsigtig fyr.

April 5, 2020

Take a closer look