Nourloodgietersbedrijf Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Wat een Topper is Nour!

Wat een Topper is Nour!

Zaterdag een verstopping waarop ik zelf nog een HG door de gootsteen heb gedaan, maar zag al snel dat ik dit niet opgelost kreeg waarop ik Nour in de avond heb gebeld. Volgende ochtend, op zondag 9 uur stond hij al voor me bij de stoep. Bleek dat het een hele vaste, diepe verstopping was die er waarschijnlijk al jaren zit.

Om Nour te quoten: In 8 jaar werk heb ik nog nooit zo'n vaste verstopping mee gemaakt.

Toch wel even schrikken maar hij heeft de verstopping kunnen verhelpen en alles doet het weer.

Super dankbaar dat hij mij zo snel heeft kunnen helpen.

Bedankt Nour

March 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nour gebeld omdat het reservoir van het…

Nour gebeld omdat het reservoir van het toilet niet meer volliep.
Hij kwam dezelfde dag nog langs.
Heel vriendelijke man,hij heeft het snel opgelost.
Mocht ik weer een loodgieter nodig hebben bel ik hem uiteraard weer!

November 24, 2025

Nour is echt een vakman

Nour is echt een vakman, die je graag wil hebben. Hij denkt met je mee, de afspraak was snel gemaakt en de oplossing was uitstekend. Klantgericht, daar krijg ik het nou warm van.

August 27, 2025

Uitstekende Service!

Nieuwe keuken geplaatst door Nour.
Nour is een vriendelijke en een zeer goede loodgieter, hij was erg behulpzaam en heeft ons enorm goed geholpen, met zijn collega! Hij werkt ook razendsnel! Echt top service!

October 10, 2024

Super

Snel, netjes, correct, deskundig en eerlijk.Zeer netjes meedenken is geen probleem bij deze geweldige loodgieter. Top geholpen nooit meer een andere loodgieter voor ons.

September 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nour is een geweldige loodgieter. Eerlijk, betrouwbaar en heel vakkundig!

Nour is een geweldige loodgieter en mens! Heel netjes, vriendelijk maar bovenal heel vakkundig. Ons hoofdwaterkraantje lekte en daarvan had ik een foto naar Nour gestuurd en nog een paar loodgieters omdat ik niet zo goed wist waar ik moest beginnen. Waar alle andere aangaven niet op de foto te kunnen zien kwam Nour meteen met een duidelijk verhaal, hij noemde een heel redelijk uurtarief en gaf aan het hoogstwaarschijnlijk binnen het uur het herstel te kunnen doen. Maar, bovendien, Nour kon wel op de foto zien wat hij nodig had en had dit onderdeel meteen bij zich. Zo opgelost! Ook hadden wij de wens dat er evt. een afvoer verlegd moest worden. Nour keek er meteen naar, gaf duidelijk aan wat hij allemaal moest doen want het was heel complex. Afvoer zat op een lastige plek in de muur en daarvoor moesten ook droger en wasmachine verplaatst, iets waar Nour ook zijn hand niet voor omdraaide. Hij heeft heel professioneel en behoedzaam de werkzaamheden uitgevoerd en tegen een heel schappelijke prijs. Na afloop maakte Nour meteen heel professioneel, geautomatiseerd de factuur op die ik meteen in de mail ontving en ook nog met een betalingstermijn van 14 dagen!
Voor mij nooit geen andere loodgieter meer en ik begreep dat Nour nog veel meer werkzaamheden kan aanbieden, zoals b.v. vloeren leggen of schilderwerk waarvoor hij vakmensen in dienst heeft. Ook dit zal vast heel goed en voor een schappelijke prijs gebeuren. Chapeau voor Nour!!!

June 12, 2024

Is this your company?