www.novosite.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite. Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag. Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een eigen bedrijf starten... daarbij hoort natuurlijk een toegankelijke, mooie website. En wat is er nou leuker dan deze zelf te ontwerpen en makkelijker dan deze zelf te kunnen aanpassen en up to... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zowel voor ons bedrijf als voor mijn hobby heb ik een website gemaakt via het Novosite pakket. Het bevalt prima! Heel eenvoudig en zonder ingewikkelde poespas kan ik nu een mooie en duidelijke website... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor het maken van een website hebben wij als seniorencaravanclub gekozen voor NOVOSITE. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Niet alle dingen die wij graag wilden waren mogelijk, maar he... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Doen wat belooft wordt...

De medewerkers van Novosite staan werkelijk de hele dag voor je klaar, klein voorbeeld:
Ik wilde een extra mailadres toevoegen aan een bestaand adres, bij de meeste aanbieders moet je hier voor betalen. Bij Novosite hoefde ik alleen de domeinnaam te registreren en zij zorgden (binnen een uur!!!!!) voor de doorlink naar mijn eigen mailbox. Ik zeg perfect en niet uit op commercieel belang. Dat het nog bestaat.... P.s. heb nu een aantal sites in de lucht via Novosite en ook doorverwezen "vrienden" zijn erg te spreken over dit bedrijf, voor iedereen een aanrader.

Ruud

Zo makkelijk en leuk!

Nooit geweten dat ik zelf een website kon maken. En het is nog leuk ook! Ik krijg dan ook veel complimenten over mijn site. Daarnaast mijn complimenten voor de service van Novosite; stel je vraag en binnen een uur een antwoord!

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben er zo intens blij mee!

Het is voor het eerst dat ik mijn website helemaal zelf kan bewerken. Ik ben er zo intens blij mee. En nu helemaal, het is op een cruciaal moment in mijn leven waarbij ik mijn website harder nodig heb dan ooit.

Snelheid en netjes!

Ik ben vorig jaar begonnen met een website op novosite. Zag er niet duur uit en zeer simpel om zelf te maken.... De gok genomen en het is perfect! Zeer makkelijk om bij te houden, overzichtelijk omdat alles keurig netjes word aangegeven echt iedereen kan bij novosite een site maken.

ik had zat vragen over omzetten, en e-mailadressen doorgeven en elke dag kreeg ik binnen een paar uurtjes ( soms dezelfde minuut nog) antwoord dat zij dat gingen regelen!

Kortom ik blijf met mijn site bij novosite ze hebben er een vaste klant bij:D

Rated 1 out of 5 stars

Het lukt niet om binnen twee weken de website online te krijgen in een fatsoenlijke vormgeving

Novosite belooft heel wat, maar deze belofte lijkt loos. De helpdesk is erg onprofessioneel en schuift alles af naar de FAQ of de manual. Ondanks de inzet van een professionele ICT-er, komen we niet uit de problemen dankzij slechte software en een onwillige Helpdesk bij monde van <Naam verwijderd>

February 26, 2013
www.novosite.nl logo

Reply from www.novosite.nl

Beste Arthur Pechholt,
We betreuren je negatieve bericht.
Novosite is een Doe-Het-Zelf pakket. Blijkbaar is het jou echter niet gelukt hiermee een mooie website naar eigen tevredenheid te maken. Dat kan en daarom hanteren we ook een gratis proefperiode van 2 weken.
5251 andere gebruikers is het echter wel prima gelukt om hun website met ons pakket te bouwen. Heel veel mooie voorbeelden daarvan staan op onze website.

We hebben ook nog even je ticket-historie nagelezen; Je bent uitstekend en vooral ook zeer geduldig geholpen. Maar ergens in het proces ben je schijnbaar enorm gefrustreerd geraakt.
Dit pakket is voor jou misschien niet de goede keuze, maar dat betekent niet dat je ons mag beschuldigen van loze beloftes en nog veel minder van een "onwillige helpdesk". Dat blijkt ook wel uit de andere 337 beoordelingen hier. Een 9.3 gemiddeld scoor je niet zomaar. Daarvoor werken we keihard. Iedere dag opnieuw.

Veel succes met je website!
Novosite BV

Bij de tijd

L.S.
Na veel omzwervingen, ben ik in het begin van 2011 in contact gekomen van "Novosite", tot op heden heb ik niets dan lof over het functioneren van de site en de enige keer dat ik problemen had, ben ik dan ook adequaat geholpen.
Niets dan lof. Ga zo door!!

September 3, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Op zich prima met een paar kanttekeningen

Voor huis tuin en keuken gebruik prima websitebuilder, echter voor een professionele ogende website een stuk minder.
Bij het uploaden en gebruiken van foto's loopt de scherpte dermate terug dat dit niet mooi meer is, novosite zou toe moeten staan dan er in hogere resolutie geplaatst kan worden en de foto's niet comprimeren, dit geeft namelijk een onprofessioneel beeld.

June 20, 2012
www.novosite.nl logo

Reply from www.novosite.nl

Beste Judith, dank je voor je review. Jammer dat je deze kwestie niet hebt voorgelegd aan onze helpdesk, dan hadden we je namelijk zowel de oorzaak als ook de oplossing van het geschetste "probleem" uitgelegd. Dat doen we dan maar even hier.

Fotos die geupload worden moeten verkleind worden. Je kan geen originele 10 megapixels foto in je pagina plaatsen. Die fotos zijn te groot voor een website en het laden hiervan zou te lang duren. Onze software verkleind de fotos dus automatisch bij het uploaden naar een optimale grootte voor de website.
Bij het verkleinen van de fotos kan een minimaal kwaliteitsverlies optreden; meestal is dit nauwelijks zichtbaar, maar als fotograaf heb jij waarschijnlijk een scherpere blik en stel je (terecht) hogere eisen. De filters van Photoshop zijn beter en geven een betere verkleining. Echter zijn dergelijke filters niet beschikbaar voor het online verkleinen van fotos op een webserver. Wij gebruiken de GD filters, dat doen nagenoeg alle CMS pakketten.

Oplossing voor jouw situatie: Verklein VOORAF aan het uploaden zelf de fotos op je PC met hoogwaardige filters zoals van Photoshop en upload ze daarna naar de server. Er vindt dan geen verdere compressie / verkleining plaats.

Hogere resolutie toestaan zoals je aangeeft is niet mogelijk; je moet namelijk rekening houden met de schermgrootte van de bezoekers van je website. Daarnaast is een foto op een beeldscherm maar 72DPI en geen 300 DPI zoals bij drukwerk.

Dat onze software dus niet geschikt zou zijn voor professioneel gebruik is simpelweg niet waar, jammer dat je hier deze conclusie trekt zonder eerst ons om hulp te vragen. Wij hosten meer dan 5000 professionele websites die allemaal gemaakt zijn met dit pakket. Op onze website onder "mooie voorbeelden" kun je er een groot aantal bekijken en beoordelen of dit professionele sites zijn.

Wat betreft het teruglopen van scherpte bij verkleining, we hebben deze opmerking in 8 jaar tijd 5x eerder gehad en ook 5x bovengenoemde uitleg en oplossing gegeven.
Voor het overgrote merendeel van onze gebruikers is dit dus geen issue.

Met vr. gr.
Novosite BV

Prima sitebuilder

Prima sitebuilder, voor zowel hobbyisten-starters- grote ondernemingen. Heldere uitleg, visualiserend ook en goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Toppertje!

May 31, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Novosite voor mij de beste keuze!

5 Sterren voor Novosite!
Omdat HTML voor mij op 'abracadabra' lijkt, was de keuze om bij Novosite een website te nemen niet moeilijk. Na een proef van 2 weken, heb ik het nog heel even verder gekeken, maar Novosite is voor mij de allerbeste keuze!
De handleiding had ik eerst gedownload en afgedrukt zodat ik alles heb gelezen voor ik aan de website begon. En ik moet zeggen; de handleiding is héél duidelijk. Ben je ingelogd dan spreekt alles voor zich en heb je nog vragen dan kun je die aan de helpdesk stellen, of op het forum vinden.
Mijn 'doe het zelf HTML' boeken laat ik voor wat ze zijn. Ik kan mijn creativiteit nu aan de website besteden zonder me druk te hoeven maken over HTML!
Twijfel niet, Novosite websitebuilder is de beste keuze!

April 23, 2012

Geweldig! 9+

Leuke manier om je bezig te houden met het maken van een website.
Geweldige service en duidelijke uitleg.
Proberen waard!!!!
Enige kanttekening voor mij als digibeet is het maken van een header, Hier kon ik zelf niet mee verder.
Maar voor een redelijke prijs kun je die ook laten maken.
En zie het resultaat web:mh-inspirit.nl
Ik heb hier met plezier aangewerkt, complimenten voor deze site, Novosite bedankt!!!

April 16, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Echt TOP vind ik Novosite!

Ik heb mijn website verhuist naar Novosite en wat was dat een goeie beslissing! Ik ben echt superblij met het resultaat en geweldig dat me dat zelf is gelukt zo`n mooie layout met de site-builder die erg goed functioneert! Zeker doen dus!

Nicky van Nicky`s Addiction fashion-webshops

March 16, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Eenvoudig te snappen en efficiënt

"Zeer gebruiksvriendelijke site builder!" Als je dat leest denk je als betrekkelijke digibeet natuurlijk meteen: eerst zien, dan geloven. Maar het klopt gewoon: al binnen een paar uur sta je met een zeer acceptabele website op internet en die kun je daarna eenvoudig bijhouden en verbeteren. De helpdesk is vriendelijk, ter zake kundig en efficiënt.

March 9, 2012

Zonder stress een website

Tijdens de verbouwing van ons pand tot Bed & Breakfast ben ik begonnen met een website. Ik voegde foto's toe en schreef stukjes, zodat onze familie en vrienden op de hoogte konden blijven over de voortgang. Ik kreeg veel complimenten voor de website.
In het gebruik was deze heel makkelijk en op de achtergrond was altijd een snel reagerende helpdesk.
Minpuntje vind ik dat de site niet direct tweetalig kan worden gemaakt, maar dat ik een nieuwe website moet bouwen, die daarna wordt gelinkt.

November 24, 2011

gewoon doen, Novosite!!

Ik heb nu in totaal misschien al 6 of 7 mensen aan deze sitebouwer geholpen gewoon omdat het een super product is die voor iedereen zo gemakkelijk te gebruiken is.

Op 1 april 2010 was van het ene op het ander moment mijn eerste website uit de lucht. Grote paniek. Ik ben heel veel gaan rondneuzen op ziek naar een nieuwe website. Bij toeval kwam ik hier bij Novosite terecht. Ze hebben mij geweldig geholpen om mijn domeinnaam te kunnen houden en binnen één dag was er een compleet nieuwe website in de lucht.

Sindsdien kan ik het niet laten om iedereen die ik hoor klagen over hun website duidelijk te maken dat het echt makkelijk kan voor een normale leuke prijs. Dus mijn moto in dit geval....

GEWOON DOEN!! Novosite

November 22, 2011

Zelfs ik kan het

De site is bijna in de lucht (O nee online), ik vindt het zelfs leuk om aan te werken. Terwijl ik daar tegen opzag, het 14 uitproberen heeft me echt geholpen.
Er is dan ook niets te veel gezegd over de gebruiksvriendelijke sitebuilder van Nederland.

Succes

HWPThermografie.com

November 22, 2011

www.boefjekinderkleding

Toen ik een website wilde maken voor ons bedrijf stuitte ik op enorm veel sitebuilders. Na enkele reviews te hebben gelezen had ik een keuze gemaakt voor een andere sitebuilder als Novosite.

Na ontelbare uren in een site te hebben gestoken waar ik onwaarschijnlijk weinig mee kon (overal moest ik voor bij betalen) ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Ik heb toen een gratis sitebuilder geprobeerd, maar weer waren de mogelijkheden beperkt en kon ik het template niet aanpassen (wel met Joomla, maar voordat je dat onder de knie hebt als leek ben je weer een maand of 2 verder).

Nog maar weer verder zoeken dus...
Toen kwam ik op Novosite terecht. Allereerst mocht ik 14 dagen uitproberen, maar ik was al in een halve dag klaar met het bouwen van mijn site! Na nog een middag alle opties bekeken te hebben was ik er direct al uit, DIT IS DE SITEBUILDER VOOR MIJ!

Alles wijst zich vanzelf, eventuele moeilijkheden en vragen staan duidelijk uitgelegd in Jip en Janneke taal i.p.v. de wirwar van de cybertaal. Ik ben supertevreden over Novosite, ze krijgen van mij dan ook een dikke 10!

N.B. Het feit dat ze zich voortdurend bezighouden met het verbeteren van de site en een duidelijke mening van de klant vragen wil zeggen dat ze continue op zoek zijn naar methoden om de sitebuilder NOG gemakkelijker en prettiger te maken voor de klanten en de klanten voorop stellen. Wat wil je als consument nog meer ?

November 21, 2011

The Trustpilot Experience