Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite. Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag. Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.... See more
See what reviewers are saying
Een eigen bedrijf starten... daarbij hoort natuurlijk een toegankelijke, mooie website. En wat is er nou leuker dan deze zelf te ontwerpen en makkelijker dan deze zelf te kunnen aanpassen en up to... See more
Zowel voor ons bedrijf als voor mijn hobby heb ik een website gemaakt via het Novosite pakket. Het bevalt prima! Heel eenvoudig en zonder ingewikkelde poespas kan ik nu een mooie en duidelijke website... See more
Voor het maken van een website hebben wij als seniorencaravanclub gekozen voor NOVOSITE. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Niet alle dingen die wij graag wilden waren mogelijk, maar he... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een site met Novisite is voor en door iedereen mogelijk!!
Ik heb al een aantal jaren meerdere pakketten, sites en domeinnamen. Door vrienden op Novosite gewezen en gewoon GEDAAN!! Zo gebruikersvriendelijk dat ik binnen een dag al bijna klaar was en met een super resultaat! Door de jaren heen had ik af en toe een vraag aan de helpdesk en als ongeduldige ondernemer was is in het begin wat sceptisch over de antwoordsnelheid. Maar dit alles bleek volkomen ongegrond. Antwoorden komen zeer snel en er wordt echt met je meegedacht. Tips, goede vragen en van daaruit prima adviezen. Ik heb al twee collega ondernemers aan Novisite geholpen want mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en we zijn allemaal DIK TEVREDEN!!!
Erg klantvriendelijk gebruik
Zeker voor iemand die weinig verstand heeft op gebied van een website is dit zeker aan te raden.
Prijs kwaliteit is zeker goed.
Een tevreden klant.
altijd en overal je site makkelijk aanpassen
Ik ben nu twee jaar klant bij Novosite en behoorlijk tevreden. Het is namelijk heel makkelijk voortdurend je website aan te passen en overzichtelijk en snel te doen. Ik ben echter ook blij dat er wat aanpassingen komen met Novosite 5.0 waardoor er weer meer mogelijk is om de site meer te personaliseren en professionaliseren qua vormgeving, maar ook qua techniek; naar verluid beter vindbaar in Google, Google analytics, etc.
Prettige 'zelfbouwsite'
Hartstikke prettige site. Je bouwt en beheert alles zelf. Het kost relatief weinig tijd om de materie eigen te maken. Hoewel ik nog niet online ben (under construction, zoals dat heet) ben ik heel enthousiast. Ik ben heel benieuwd hoe het is om online te staan. Gezien de positieve reacties heb ik alle vertrouwen.
Gewoon doen!!
O ja, de kosten zijn laag.
Toppie
Hallo allemaal ,
Sins juli dit jaar ,heb ik een website aangemaakt bij Novosite,waar ik zeer tevreden over ben.
Ze zijn erg snel in het beantwoorden van vragen en problemen worden weer snel opgelost ,mochten die er zijn .
Je hebt vele mogelijk heden om een prachtige website te maken is mijn ervaring,ik heb al veel reacties gehad van mensen die mijn website hebben bekeken.
Ik heb voor dat ik met Novosite in zee ging al eerdere reacties gelezen van mensen die al langer ervaring hadden met Novosite en die waren veelal positief,dus de keus voor mij werd daar door alleen maar makkelijker.
Wat mij ook opviel tijdens het maken van mijn website is dat je bijna geen ervaring nodig hebt om een site te kunnen bouwen ,het wordt zeer goed en duidelijk uitgelegd,en zoals ik al zei ,mocht je vragen hebben dan worden die veelal snel beantwoord.
Toppie ga zo door.
voor iedereen te doen
ik werk al een paar jaar met novosite het erg maklelijk en de hulp die je aangevraagd geeft je goed antwoord waar je weer makkelijk verder kan
perfect voor gewone gebruikers!
Novosite is een perfecte site-builder voor mensen zoals ik. Je hoeft niet te beschikken over een heleboel website-kennis om een mooie en goeie site te maken. Bovendien, als je een probleem hebt, is er steeds de help-desk die je onmiddellijk van een antwoord voorziet. Kortom. ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze voor Novosite!
Super gebruikersvriendelijke website met professionele uitstraling
Novosite heeft mij de mogelijkheid gegeven een website te bouwen, die helemaal past bij mijn dierenartspraktijk. De website, die ik gemaakt heb , is helemaal zoals ik deze wenste. Door de duidelijke instructiefilmpjes van Novosite kun je, zelfs als je digibeet bent , de website helemaal zelf bouwen. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan kun je zoeken bij de FAQ's of persoonlijk een vraag stellen, die vlot beantwoord wordt.
Waar ik zelf ook helemaal enthousiast over ben, is het eenvoudig vullen van de foto albums. Dat ziet er enorm professioneel uit en wordt door de eigenaren van mijn patiënten veelvuldig bezocht. Ik krijg dan ook veel complimenten over de website. Kortom: door Novosite heb ik een super gebruikersvriendelijke website met professionele uitstraling!
makkelijk & gebruiksvriendelijk
Ik zag er een beetje tegenop om m'n eigen site te maken maar het bleek super eenvoudig (en leuk!).
Goede communicatie, transparant en betrokken!!!!
Super makkelijk!!
Het is heel makkelijk om alles in te vullen. Gewoon doen wat er staat. Normaal ben ik niet zo handig met sites, maar dit is erg makkelijk. Ik wil er ook niet te veel tijd aan besteden. Ik besteed het liever aan mijn producten. En dat is geen probleem met novosite.nl!!
Helemaal TOP
Mooi en simpel je site op internet plaatsen met Novosite, ja dat is mijn mening!, kosten zijn te verwaarlozen kost echt een hebbekrats als je het vergelijkt met andere aanbieders. Geweldig simpel te bouwen en een zeer goede ondersteuning van Novosite medewerkers als je er toch niet helemaal zelf uitkomt, ja echt geweldig dat je nog naar een berdijf kunt bellen en een vriendeliijk antwoord krijgt of dat er wordt teruggebeld.Ik spreek voor mezelf maar beslist een aanrader voor een ieder die, en weinig tijd heeft en op de kosten let !.
Zeker doen!!.het is nog leuk ook.
Ik ga ook zeker voor de nieuwe versie
JG, GzG Den Haag
Novosite werkt!
Jarenlang hebben we met een programma voor ons bedrijf, Aventurijn Mozaiek, gewerkt dat niet echt geschikt was voor ons. Nu gebruiken we al een aantal jaren het programma van Novosite BV. We zijn geen wizkids, maar hebben de website toch in één avond opgezet. Je kunt heel veel dingen zelf kiezen en bepalen, maar toch is het gemakkelijk door de duidelijke keuzemenu's. Ik laat mensen altijd ter plekken zien dat ik een wijziging binnen 2 minuten heb ingevoerd en dat die daarna meteen online op onze website zichtbaar is. Inmiddels hebben we al meer dan 30 mensen doorverwezen naar deze praktische en goedkope oplossing. En heb je toch nog een extra vraag? De helpdesk werkt supersnel. Wij zijn HELEMAAL tevreden.
Het is gewoon leuk om de website te vullen en bij te werken
Vroeger zag ik enorm op tegen het bijwerken van mijn website. Dat moest dan via anderen die het voor mij in orde maakten. Voor mij was het veel te moeilijk om te onthouden welke codes ik moest gebruiken. Nu is dat verleden tijd, ik doe het nu met veel plezier helemaal zelf. Ik heb een paar dingen gevraagd aan de helpdesk en kreeg daar steeds duidelijk antwoord op. Het grootste voordeel is dat ik nu zelf net zo lang kan veranderen tot het me echt goed bevalt. Ook het uploaden van foto's en het maken van teksten gaat heel gemakkelijk. Ik kan het iedereen aanraden, dit is een geweldig fijn programma.
heel gebruiksvriendelijk!
Ik was voor onze vereniging op zoek naar een manier waarop ik een site kon maken die niet alleen door mij, maar ook door anderen makkelijk te onderhouden en bij te werken is en dat is met novosite zeer zeker het geval!
Ook wanneer ik ooit een vraag heb over iets dan heb ik binnen de kortste keren gebruiksvriendelijk antwoord.
De wijze van communiceren afgelopen week van de lancering van versie 5,0 was wel een beetje verwarrend in eerste instantie, maar hier heeft men ook weer snel en adequaat op gereageerd. Vooral doorgaan!
Super produkt!!
Bijna 2 jaar werk ik met Novosite en zou nooit nog anders willen! Supergemakkelijk sitebuilder, snelle en vriendelijke support en zeer betaalbaar. Ik geniet telkens weer van de complimentjes die ik ontvang over mijn website en dan te bedenken dat je die zelf gefikst hebt!
Ik kijk ontzettend uit naar Novosite 5.0.
Tof dat jullie steeds weer aanpassingen blijven zoeken die het enkel nog maar beter, makkelijker en mooier maken!
Bedankt Novosite.
BUROPORT
Voor zijn prijs de beste sitebuilder. Handig dat het hele gebeuren on-line is en de meeste functies zijn voorzien. Ik zie al uit naar versie 5.0.
Correcte servicedienst en mits enige handigheid in het beheer van beelden gemakkelijk te configureren.
Gebruik het sinds 1 maand en kan het nu al niet meer missen.
Novosite GRANDIOOS
zeer gemakkelijk, zelfs voor een simpelmind als ik.
en als je een vraag stelt via de helpdeks, geen probleem binnen een dag reactie.
ik ben nu bijna een jaar lid en ik raad iedereen deze firma aan.
Als ik het kan, kan iedereen het.
Zelf een site maken? dat nooit, riep ik. Maar met Novosite is het zelfs voor mij een makkie. Bij iedere vraag, altijd een vriendelijke reactie.
Ik ben ongelooflijk trots op mijn site, dankzij Novosite.
SUPER !
Ik kan en zal Novosite aan iedereen aanbevelen. Heel gebruiksvriendelijk en bij vragen kan je snel rekenen op een professioneel antwoord!
Katy & Kris Van der Auwera-Van Eetvelde
Haus Katris Ferienwohnungen
Mauterndorf im Lungau
Österreich
Als ik het kan, kan jij het ook!
Was al tijden op zoek naar een simpele manier om aan een goede website te komen, maar weet hier zelf helemaal niets vanaf.
Kwam via via aan Novosite en eerlijk waar... als ik het kan, kan jij het ook! Is echt gewoon knippen, plakken, werken zoals je in Word werkt en de prijs viel me ook niets tegen.
The Trustpilot Experience